τι; : δίκη θεματική : αλληλεγγύη

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Κάλεσμα αλληλεγγύης στις επιζώσες της υπόθεσης trafficking στην Ηλιούπολη

Η σημερινή δικάσιμος για την υπόθεση #trafficking_ilioupoli μόλις ξεκίνησε & διεξάγεται στην αίθουσα 4. 3 απο 5 κατηγορούμενους έχουν προσέλθει. Αλληλέγγυος κόσμος στην Ε βρίσκεται μέσα & έξω απ την αίθουσα. Μπάτσοι στην πόρτα & μέσα στη διαδικασία

πηγή : https://twitter.com/laf_portal


Την Τρίτη 13/12 ολοκληρώθηκε η κατάθεση της επιζώσας Ε. Η διαδικασία συνεχίστηκε με ακροατήριο. Κατέθεσαν η εργαζόμενη στην παρακείμενη καφετέρια όπου κατέφυγε η Ε. όταν απέδρασε από το διαμέρισμα του Μπουγιούκου, ο πορνοπαραγωγός Σειρηνάκης και ξεκίνησε την κατάθεσή του ο αδελφός της Ε.

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή 16/12 στις 9:00. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων με συνεχείς προκλήσεις, χλευασμούς και προσβλητικά σχόλια προσπαθούν να αποδυναμώσουν και να απαξιώσουν την υπόθεση κακοποίησης, βιασμού και trafficking, αναπαράγωντας την κουλτούρα του βιασμού. Για όλους αυτούς τους λόγους η παρουσία των αλληλέγγυων κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δικαστήριο (Μικτό Ορκωτό, Δέγλερη 4) την Παρασκευή 16/12 στις 9:00.

Κανένα άτομο μόνο του απέναντι στους κακοποιητές του.

Αλληλεγγύη στις επιζώσες Ε. και Χ.

Κοινός Τόπος

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Δεκεμβρίου 10h


1 2 3 4

Κάλεσμα αλληλεγγύης στις επιζώσες της υπόθεσης trafficking στην Ηλιούπολη

Την Δευτέρα 5/12 ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη, όπου το καλοκαίρι του 2021 η Ε. κατάφερε να αποδράσει από το διαμέρισμα του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου -στην Ηλιούπολη- που την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε καταναγκαστικά, ασκώντας της σωματική και ψυχολογική βία. Συγκατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι και ο πατέρας της επιζώσας Ε, ο οποίος την κακοποιούσε και τη βίαζε από τα έντεκα της χρόνια καθώς και ο πρώην φίλος της, ο οποίος επίσης την εξέδιδε ενώ ήταν ανήλικη. Στις προηγούμενες δικάσιμους, κατέθεσε η επιζώσα Ε. κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μπροστά στους βιαστές και βασανιστές της κατά παράβαση των διατάξεων θυμάτων trafficking που προστατεύουν τα θύματα από το να βρίσκονται στην ίδια αίθουσα με τους βασανιστές τους, και η εργαζόμενη στην παρακείμενη καφετέρια όπου κατέφυγε η Ε. όταν απέδρασε από το διαμέρισμα του Μπουγιούκου, ο πορνοπαραγωγός Σειρηνάκης και ξεκίνησε την κατάθεσή του ο αδελφός της Ε.

Σε όλες τις δικάσιμους οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων Πανταζή, Ναούμη, Τριανταφύλλου και Γκαβέλα -γνωστοί από την υπεράσπιση φασιστών- με συνεχείς προκλήσεις, χλευασμούς, προσβλητικά σχόλια και χυδαίες επιθέσεις προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, να αποδυναμώσουν και να απαξιώσουν την υπόθεση κακοποίησης, βιασμού και trafficking. Για όλους αυτούς τους λόγους η παρουσία αλληλέγγυων κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία. Οι επζώσες, οι οικογένειες τους και τα οικεία τους πρόσωπα δεν πρέπει να μείνουν μόνα τους. Μοναδικό όπλο και ασπίδα μας είναι η αλληλεγγύη.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δικαστήριο (Μικτό Ορκωτό, Δέγλερη 4) την Παρασκευή 16/12 στις 9:00 και στις επόμενες δικάσιμους στις 20/12 και 21/12

Καμία μόνη της απέναντι στους κακοποιητές της.

Αλληλεγγύη στις επιζώσες Ε. και Χ.

Αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Pasamontaña

πηγή : http://pasamontana.blogspot.com/2022/12/traff…


1 2 3 4

Η δίκη συνεχίζεται αύριο τις 9:00πμ , στην αίθουσα 1 , στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Δέγλερη 4, Αμπελόκηπους).

Καμία μόνη απέναντι στο τραφικινγκ.

Πρωτοβουλία για την Ε.

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πρωτοβουλία_γ…0]=68.ARCAf1n-3UiOiEdVopHIVO9h1lsYQMXdN52qptjAC0sq-ydekE6FHSLuHkYHCHD2dW2qwvfSLVqpbV-YJobDIsn6MHYuPATHc6LImv9pmpSEs1CUK1tmdqcOsX8E8FCbaQ9d_303vZ2FPt_xcs8Oqq6uOxsqKRAhh3DfTmw4vW8MFsnlhRzupb1DeWn1HotTXquWKiz-IxgytQWxmSlqI4GvoNvizM7LhAug1nozh0SyHx3Xfbnc4BzrF62IMc0THgDoQTY4bjgp6Z-ZPQrnF5f5aHFyfr-3GtxDtZqbGUM3MZcf_V4


1 2 3 4

Κάλεσμα στα δικαστήρια για την υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης

Τοποθεσία: Αθήνα / Μικτό ορκωτό, Δέγλερη 4, αίθουσα 1

Κάλεσμα στα δικαστήρια στις 16/12 - Αλληλεγγύη στις επιζώσες της υπόθεσης trafficking στην Ηλιούπολη

Στις 16/12 συνεχίζεται από διακοπή η εκδίκαση της υπόθεσης trafficking της Ηλιούπολης. Η δίκη βρίσκεται στο σημείο όπου καταθέτει ο αδερφός της μιας επιζώσας και διεξάγεται ανοιχτή για το ακροατήριο. Η παρουσία του αλληλέγγυου κόσμου κρίνεται επιτακτική σε όλη τη διάρκεια της δικής, καθώς είναι υποστηρικτική για τα άτομα που καταθέτουν σε αυτήν.

το κείμενο του αρχικού καλέσματος: https://athens.indymedia.org/event/89515/

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΖΩΣΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ TRAFFICKING ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ε. ΚΑΙ Χ.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Παρασκευή 16/12

Μικτό Ορκωτό, Δέγλερη 4, στις 09:00

Συντονισμός Αναρχικών Συλλογικοτήτων, Φεμινιστικών Ομάδων και Συντροφισσών

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89571/