Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.12

Συνεργατική Προβολή "Fantastic Mr. Fox" + Punk Bar

ακριβής τοποθεσία : αίθουσα 542

Αυτή τη Τρίτη, η Κ.Ο.Τ.Α αφήνει το ποδήλατό της, πιάνει το έλκηθρο και πασχίζει να ξεφύγει απο την αλεπού που την πήρε στο κυνήγι. Η CinemaGroup ανοίγει τις πόρτες τις και την προσκαλεί στην ασφάλεια της αίθουσας 542. Μαζί καταστρώνουν σχέδια και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες.

Υπόθεση: Ο Απίθανος Κύριος Φοξ είναι διαβόητος κλεφτοκοτάς. Με την αλεπουδίσια του πονηριά και τη βοήθεια της συζύγου του, Φελίσιτι, ξεγλιστρούν κάτω απο τις μύτες των αγροτών και κλέβουν κότες, περιστέρια ή όποιο άτυχο πουλερικό βρουν. Μετά απο μια δουλειά που πηγαίνει άσχημα, ο κ. Φοξ αναγκάζεται να υποσχεθεί στη σύζυγό του πως θα βρει ένα πιο ασφαλές επάγγελμα, το οποίο και κάνει. Όταν, όμως, αντικρίζει τις τρεις πιο ασφαλείς (και επικίνδυνες) φάρμες του κόσμου, το κάλεσμα παραείναι ισχυρό για να αντισταθεί. Βρίσκει συνεργούς και οργανώνει τη ληστεία των αιώνων, που σίγουρα μόνο με σύμφωνα με το σχέδιο δεν θα πάει.

Σκηνοθεσία: Wes Anderson

Σενάριο: Wes Anderson, Noah Baumbach

Διάρκεια: 87'

Είδος: Animation, Comedy, Family, Adventure

Σας περιμένουμε στην αίθουσα 452 με είσοδο τι άλλο παρά ελεύθερη! Μετά τη προβολή θα ακολουθήσει μπαρ με πανκομουσικάρες αλλά και ότι άλλο τραβήξει η όρεξή μας.

Βρείτε μας:

Κ.Ο.Τ.Α.: https://linktr.ee/kota.topo

CinemaGroup: https://www.facebook.com/CinemaGroup

πηγή : https://fb.me/e/2dZ5Zc412