Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 13.00

Συγκεντρωση για να διαμαρτυρηθούμε για τις συλλήψεις των οικογενειων

Συγκεντρωνόμαστε μπροστά από τo Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονικη 20.12 Τρίτη στις 13.00

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ που είναι 60/70 χρονών και παρά πάνω!

Οι οικογένειες TAYAD δεν θα παραδοθούν, δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις του φασιστικού AKP.

Ας αφεθούν άμεσα ελεύθερες οι οικογένειες των κρατουμένων που κρατήθηκαν στις 12 και 14 Δεκεμβρίου, οι οικογένειες των κρατουμένων κρατήθηκαν με την αιτιολογία ότι έδωσαν χρήματα στα παιδιά τους στις φυλακές, συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα.

Οι οικογένειες από το TAYAD αντιστάθηκαν στις επιθέσεις του φασισμού, αγκάλιασαν τα παιδιά τους κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες, αγκάλιασαν πρώτα τα παιδιά τους και μετά τον αγώνα τους ενάντια στην χούντα και έγιναν βασικοί υποστηρικτές του αγώνα.

Οι οικογένειες του TAYAD, που δημιουργήθηκαν μέσα σε αυτές τις συνθήκες, στήριξαν τις οργανώσεις που προσπαθούσαν να αντισταθούν στη χούντα μετά το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου 1980 και έβαλαν τα σώματά τους μπροστά στις φυλακές ενάντια σε όλες τις επιθέσεις του φασισμού.

Οι επιθέσεις εξαγοράς του ιμπεριαλισμού συνεχίζονται, οι οικογένειες των TAYAD και των παιδιών τους αντιστέκονται, οι φωνές και ο αγώνας τους θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ να δημιουργήσουν μια Ελεύθερη Ανεξάρτητη Χώρα.

Συγκεντρωνόμαστε μπροστά από τo Τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονικη ώρα 13:00 την Τριτη 20 Δεκεμβρίου για να διαμαρτυρηθούμε για τις συλλήψεις. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς ανθρώπους να συμμετάσχουν στη δράση μας τη Τρίτη .

Επιτροπη Αλληλεγγυης Για Τους Πολιτικους Κρατουμενους

Bir 1 kişi görseli olabilir

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Δεκεμβρίου 13h