Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 10.00 πμ

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις επιζώσες της υπόθεσης trafficking στην Ηλιούπολη

Να τσακίσουμε το τράφικινγκ, τους βιαστές και το σύστημα που τους συγκαλύπτει

Η δίκη των βιαστών και του κυκλώματος τράφικινγκ της Ηλιούπολης, οδεύει προς το τέλος της. Μια υπόθεση που στο πρόσωπο του πατέρα που βίαζε -από όταν ήταν ανήλικη- την κόρη του, ανέδειξε την πιο κυριολεκτική και βίαιη έκφραση της πατριαρχίας. Και παράλληλα, στο πρόσωπο του μπάτσου, βιαστή και μαστροπού Μπουγιούκου, έδειξε άλλη μια συστημική πτυχή της. Εκείνη που έχει να κάνει με τη διαχρονική σύνδεση της ΕΛΑΣ με τα κυκλώματα τράφικινγκ και τους βιασμούς, όπως φάνηκε και πρόσφατα στην περίπτωση του ΑΤ Ομόνοιας. Υπάρχουν μάλιστα στοιχεία που συνδέουν το κύκλωμα μαστροπείας της Ηλιούπολης με εκείνο του Κολωνού, όπου πρωταγωνιστής είναι το στέλεχος της ΝΔ Η. Μίχος.

Συμπυκνώνοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, η δίκη της Ηλιούπολης, διεξάγεται μέσα σε ένα πρωτοφανές επιθετικό και βρώμικο κλίμα, το οποίο καλλιεργούν ολομέτωπα οι δικηγόροι των κατηγορούμενων, επιχειρώντας με κάθε τρόπο να ενοχοποιήσουν και να ισοπεδώσουν ηθικά και ψυχολογικά την επιζώσα Ε., ως την «πουτάνα που ήθελε- και- τα- πάθε». Ένα αφήγημα που από ότι φάνηκε υιοθέτησε πλήρως ο εισαγγελέας στην πρότασή του, η οποία προτείνει ουσιαστικά την αθώωση και των τριών βιαστών και μαστροπών.

Ειδικά στην περίπτωση του μπάτσου Μπουγιούκου, επιστρατεύτηκαν δύο μεγαλοδικηγόροι που έχουν χτίσει καριέρες, υπερασπιζόμενοι/ες, φασίστες, δολοφόνους, βιαστές και μαστροπούς, με αποκορύφωμα τους ναζί της Χρυσής Αυγής: Ο Δ. Γκαβέλας, συνήγορος, μεταξύ άλλων, του πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλη, του τάγματος εφόδου που δολοφόνησε τον αντιφασίστα Π. Φύσσα ∙ και η Β. Πανταζή, με ακόμα πιο «πλούσιο» βιογραφικό, που συμπεριλαμβάνει ως κορυφαία «ονόματα» τον αρχιναζί Κασιδιάρη, τον δολοφόνο του Α. Γρηγορόπουλου, Ε. Κορκονέα, και πολλούς ακόμα βιαστές.

Αυτός είναι ο κόσμος τους, όπως παρουσιάζεται σε μικρογραφία στη δικαστική αίθουσα. Ο κόσμος της πατριαρχίας, του κράτους, του κεφαλαίου και των λακέδων τους. Και απέναντι σε αυτόν, στέκεται το κίνημα αλληλεγγύης και ο κόσμος του αγώνα, που κατέβηκε μαζικά στους δρόμους της Ηλιούπολης πριν δύο καλοκαίρια όταν έγινε γνωστή η υπόθεση, και που με τη δυναμική παρουσία του στη δίκη έδωσε δύναμη στην Ε..

Όλες και όλοι εμείς, θα σταθούμε δίπλα στις επιζώσες μέχρι τέλους, μέσα και έξω από τη δικαστική αίθουσα. Άλλωστε κανένα δίκιο δεν πρόκειται να κριθεί εκεί, αλλά εκεί που κρίνεται πάντα, στο δρόμο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΖΩΣΕΣ Ε. ΚΑΙ Χ.

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ, τους ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ τους ΣΥΚΓΑΛΥΠΤΕΙ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 22/12, 18.30, ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 (ημέρα της απόφασης), 10:00 στα δικαστήρια στην οδό Δέγλερη

Πρωτοβουλία συντροφισσών/ συντρόφων για την υπόθεση τράφικινγκ της Ηλιούπολης

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Δεκεμβρίου 11h


1 2 3 4 5 6

Αλληλεγγύη στην Ε. Καμία συγκάλυψη του κυκλώματος trafficking | Κινητοποιήσεις στην Αθήνα Πέμπτη 22/12 και Παρασκευή 23/12

Από την Ηλιούπολη μέχρι τον Κολωνό και το Α.Τ. Ομόνοιας

Η ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ

Trafficking, στρατόπεδα, (παιδο)βιασμοί

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ Ε.

Συγκέντρωση-πορεία | Πέμπτη 22 Δεκέμβρη | 18.30 | Μετρό Ηλιούπολης

Συγκέντρωση | Παρασκευή 23 Δεκέμβρη | 10.00 | ΜΟΔ (Δέγλερη 4)

Ημέρα απόφασης στη δίκη για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ- ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Ομάδα ενάντια στην πατριαρχία- Αναρχική Πολιτική Οργάνωση

πηγή : http://apo.squathost.com/allilengii-stin-e-ka…


1 2 3 4 5 6

Δεν είναι αφήγηση μυθοπλασίας, είναι η βαρβαρότητα της πατριαρχίας

από ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Όλες/όλοι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 23 του Δεκέμβρη του 2022 στις 09:30 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Δέγλερη 4

Οι παππάδες μάς διδάσκουν αγάπη «για να πάμε στον παράδεισο», κακοποιώντας και βιάζοντας παιδάκια.

Οι ευυπόληπτοι επιχειρηματίες είναι «παράδειγμα προς μίμηση» όταν βιάζουν, εγκληματούν, κλέβουν τον δημόσιο πλούτο.

Οι μπάτσοι μάς «σώζουν από τους κακούς», όταν δολοφονούν παιδιά, βιάζουν και εκδίδουν γυναίκες.

Οι κυβερνώντες «για το καλό μας» διαλύουν οποιαδήποτε υποψία δημοκρατίας είχε απομείνει στο πολίτευμά τους.

Δικαστές και εισαγγελείς «απονέμουν δικαιοσύνη» κουκουλώνοντας τα εγκλήματα όλων των προηγούμενων και όλα μπορούν να συνεχίσουν να κυλούν ομαλά στην «ευημερούσα πολιτεία».

Δεν είναι αφήγηση μυθοπλασίας. Είναι η δυστοπία που βιώνουμε όσοι και όσες έχουμε επιλέξει να μην προσαρμοστούμε στην «κανονικότητα»…

Το μόνο που έχουμε για να σωθούμε από αυτούς είναι η μία την άλλη. Η αλληλεγγύη έσωσε την Ε. από τα χέρια του μπάτσου και του κυκλώματος trafficking στην Ηλιούπολη. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο στήριγμά της στον αγώνα που δίνει από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Όλες/όλοι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 23 του Δεκέμβρη του 2022 στις 09:30 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Δέγλερη 4

Εδώ η ανακοίνωση σε pdf.

κάλεσμα : ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ στην ιδιωτική εκπαίδευση

ergaexnidekp@rexiseup.neext, erganidekp.wordpress.com


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στα δικαστήρια στις 23/12 - Αλληλεγγύη στις επιζώσες της υπόθεσης trafficking στην Ηλιούπολη

Το καλοκαίρι του 2021, η Ε. κατάφερε να αποδράσει από το διαμέρισμα του νταβατζή μπάτσου Δημήτρη Μπουγιούκου, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη, την κακοποιούσε και την εξέδιδε ασκώντας της σωματική και ψυχολογική βία. Η Ε. ζήτησε βοήθεια από μία σερβιτόρα σε γειτονικό καφέ, η οποία έκανε πράξη το πρόταγμα «καμία μόνη», και στη συνέχεια κατήγγειλε τα γεγονότα στο Α.Τ. Ηλιούπολης. Εκεί, οι μπάτσοι την αντιμετώπισαν με τον τρόπο που συνηθίζουν τις περισσότερες φορές να αντιμετωπίζουν τις επιζώσες: υποτιμητική και εξευτελιστική συμπεριφορά, πολύωρες ανακρίσεις, άρνηση άμεσης εξέτασης από ιατροδικαστή και απαγωγή με συμβατικό αυτοκίνητο και άφιξη στη ΓΑΔΑ, χωρίς να έχει ειδοποιηθεί η δικηγόρος της για πολλές ώρες. Μαζί με τον Μπουγιούκο δικάζονται ο πατέρας της, που την βίαζε και την κακοποιούσε από έντεκα χρονών, και ο πρώην φίλος της, που επίσης την εξέδιδε. Εκτός από την Ε., μία ακόμη γυναίκα, η Χ., βρήκε το θάρρος να καταθέσει ενάντια στον Μπουγιούκο. Πρόκειται για ένα κύκλωμα trafficking πλατιάς έκτασης και διασυνδέσεων, με την εμπλοκή των μπάτσων, τη συγκάλυψη των ΜΜΕ και τις απειλές και απόπειρες εκφοβισμού προς τις επιζώσες, αλλά και της υπερασπίστριάς τους σε πρώτο πλάνο. Πρόκειται για ένα πλατύ κύκλωμα, ενδεικτικό του οποίου είναι ότι κατέθεσε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο Τάσος Ωραιόπουλος, κατηγορούμενος στο παρελθόν ως εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας και ο Τάσος Πετράκης, επίσης ύποπτος για μαστροπεία.

Δυστυχώς, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, είναι τα γνωστά κυκλώματα trafficking με βαθιές ρίζες στον κρατικό μηχανισμό. Τόσο γνωστά, όσο και η συγκάλυψή τους από όλο το σύστημα. Κάποιοι μπάτσοι είναι μαστροποί, κάποιοι πατεράδες βιάζουν τα παιδιά τους και κάποιοι άντρες φυλακίζουν και χτυπάνε τις φίλες τους. Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά είναι η πατριαρχία, αυτή που γεννάει την έμφυλη υποτίμηση και καταπίεση, που οδηγεί σε τρανσφοβικές/ομοφοβικές επιθέσεις, που οπλίζει τα χέρια των γυναικοκτόνων, και που εν γένει, καταλήγει σε δολοφονίες ατόμων λόγω του έμφυλου προσδιορισμού τους. Δυστυχώς, γνωρίζουμε πως η αστική δικαιοσύνη, όντας σεξιστική, ταξική και ρατσιστική, είναι αυτή που θα βάλει τα επιζώντα άτομα να ζήσουν το τραύμα τους ξανά και ξανά μέσα από εξαντλητικές διαδικασίες και ερωτήσεις, και ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η ζυγαρία της «τυφλής» δικαιοσύνης γέρνει υπέρ των κακοποιητών. Κατανοούμε όμως, πως ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως αυτή του trafficking αυτή η επιλογή μπορεί να είναι και μονόδρομος. Βέβαια, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επιζώσες χρήζουν υποστηρικτικού περιβάλλοντος και εκτός των δικαστικών αιθουσών, με σκοπό τη στήριξη και την ενδυνάμωσή τους.

Στις 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση της Ε. και την υπόθεση της Χ. Το κλίμα εντός της δικαστικής αίθουσας ήταν ασφυκτικό. Μετά από μία πολυήμερη και ψυχοφθόρα δίκη-παρωδία με τους υπερασπιστές των βιαστών και τους κατηγορούμενους να εκφέρουν συνεχώς άποψη για το πώς πρέπει ή δεν πρέπει να συμπεριφέρεται ή να ζει μία επιζώσα, ο εισαγγελέας Χρήστος Καραγιάννης αποκαθιστώντας την πατριαρχική τάξη, στις 21 Δεκεμβρίου, έκανε μία πρόταση ξέπλυμα προτείνοντας την αθώωση όλων των κατηγορουμένων για τη μαστροπεία και τους βιασμούς. Η αγόρευσή του, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν, για μία ακόμα φορά λειτουργεί εκφοβιστικά προς τις επιζώσες, με σκοπό τη φίμωσή τους.

Αξιοσημείωτο της δίκης επίσης το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μπουγιούκος όντας προφυλακισμένος, έλαβε άδεια από τον εισαγγελέα Πειραιά Μανιάτη, την ίδια στιγμή που άλλοι κρατούμενοι πολιτικοί ή μη υπάρχει περίπτωση ακόμα και να πεθάνουν για μία άδεια. Ταυτόχρονα, αυστηροποιείται ο σωφρονιστικός κώδικας σχετικά με τις χορηγήσεις αδειών σε κρατούμενους/ες, αλλά από ότι φαίνεται ο νόμος δεν ισχύει για όλους για άλλη μία φορά, ειδικά αν είσαι μαστροπός και μπάτσος.

Στις 23 Δεκεμβρίου, την μέρα της απόφασης, η Ε. και η Χ. δεν θα είναι μόνες τους απέναντι στους μαστροπούς και τους βιαστές τους, τους συνηγόρους και τους υποστηρικτές τους, τους μπάτσους και τους δικαστές. Στηρίζουμε με την παρουσία μας στα δικαστήρια τις επιζώσες, απέναντι σε όλον αυτό τον συρφετό, δείχνουμε τη φεμινιστική μας αλληλεγγύη και υποστήριξη σε όλα τα επιζώντα άτομα της πατριαρχικής βίας, σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής.

Όποια και να είναι η απόφαση, συνεχίζουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυα δίπλα στις επιζώσες και κόντρα στις νέες επιθέσεις που θα δεχτούν από δω και πέρα. Όποια κι αν είναι η απόφαση για μας και για όλα είστε μαστροποί και βιαστές.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΖΩΣΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ TRAFFICKING ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ε. ΚΑΙ Χ.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια

Παρασκευή 23/12 Πρωτοδικείο Αθηνών, Δέγλερη 4, στις 10:00

Συντονισμός Αναρχικών Συλλογικοτήτων, Φεμινιστικών Ομάδων και Συντροφισσών

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89644/


1 2 3 4 5 6

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΖΩΣΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 ΣΤΙΣ 10 Π.Μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Μ.Ο. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας στέκεται στο πλευρό των θυμάτων βιασμού κακοποίησης και trafficking της δικαστικής υπόθεσης της Ηλιούπολης και καλεί αύριο στις 10 π.μ. στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η μεροληψία της έδρας υπέρ των βιαστών-μαστροπών (ανάμεσά τους κι ένας αστυνομικός) ήταν εμφανής από την αρχή της δίκης. Οι συνήγοροι των βιαστών φασίστες δικηγόροι(κάποιοι από αυτούς συνήγοροι στη δίκη της Χ.Α.) αφέθηκαν ελεύθεροι να βασανίζουν και να διασύρουν το θύμα. Το αποκορύφωμα της αισχρής διαδικασίας ήταν την Τετάρτη 21/12 όταν ο εισαγγελέας Χρήστος Καραγιάννης πρότεινε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική δικαιοσύνη ξεπλένει μπάτσους-νταβατζήδες και βιαστές.

Όλες και όλοι αύριο στις 10 στο Μ.Ο.Δ., Δέγλερη 4 (κάθετη στην Αλεξάνδρας) αίθουσα 2.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΖΩΣΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

Εργατική Λέσχη Καλλιθέας

πηγή : https://ergatikilesxikallitheas.wordpress.com…


1 2 3 4 5 6

νΚΑ: Καμία συγκάλυψη σε βιαστές, μαστροπούς και κυκλώματα trafficking

Αύριο στις 10.00 το πρωί ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου μαζική συγκέντρωση στα δικαστήρια στο ΜΟΔ (Δέγλερη 4) για την υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης.

Πλήρη δικαίωση για τα θύματα έμφυλης βίας!

Καμία συγκάλυψη σε βιαστές, μαστροπούς και κυκλώματα trafficking!

Η υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη έγινε γνωστή πέρυσι το καλοκαίρι μέσα από την κινητοποίηση φεμινιστικών συλλογικοτήτων, τοπικών κινήσεων των νοτίων και πολιτικών οργανώσεων. Ωστόσο, η δίκη ξεκίνησε μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών και λίγο πριν την αποφυλάκιση των κατηγορουμένων. Εξαρχής φάνηκε η απόπειρα συγκάλυψης άλλου ενός κυκλώματος βιαστών και trafficking, τόσο με τις καθυστερήσεις όσο και με την πλήρη αποσιώπηση του γεγονότος από τα ΜΜΜ. Οι δράστες, άλλοι μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά γνωστοί για τη μαφιόζικη δράση τους, εξέδιδαν, βίαζαν και εξανάγκαζαν σε τα θύματα στη συμμετοχή σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία μετά διακινούσαν παρά τη θέλησή τους μέσω της γνωστής εταιρείας παραγωγής πορνογραφικού υλικού, Sirina. Στα βίντεο αυτά, οι επιζώσες (των οποίων η κακοποίηση ξεκίνησε από όταν ακόμα ήταν ανήλικες) φαίνονται ξεκάθαρα κακοποιημένες. Η δικογραφία μεγάλη και τα στοιχεία ενοχής των κατηγορουμένων πολλά. Η υπερασπιστική γραμμή εμφάνισε τα θύματα ως «πορνοστάρ», ότι είχαν «πελάτες» με συναίνεση τους, ενώ ακόμη και ο πατέρας της 20χρονης που τη βίαζε από τα 11 παρουσιάζεται ως καλός οικογενειάρχης. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως μια εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των θυτών ήταν συνήγορος χρυσαυγιτών.

Αποκορύφωμα αυτής της δίκης που όπως συνηθίζεται σε τέτοιες παρόμοιες δίκες, γίνεται σε ένα κλίμα κουλτούρας του βιασμού και επανατραυματισμού των θυμάτων, είναι η χθεσινή εισαγγελική πρόταση για αθώωση όλων των κατηγορουμένων για τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας. Συγκεκριμένα προτείνεται: Αθώοι Μπουγιούκος (ο πρώην αστυνομικός μαστροπός), ο δεύτερος κατηγορούμενος και ο πατέρας της 20χρονης για τις κατηγορίες μαστροπείας και βιασμού. Ένοχος ο Μπουγιούκος για σωματική βία, ο δεύτερος κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση και ο πατέρας για κατοχή όπλων.

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του αστυνομικού δολοφόνου του Κ. Φραγκούλη, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκιση Λιγνάδη, πάρα την καταδίκη του για βιασμούς ανηλίκων και την ταυτόχρονη φυλάκιση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό χωρίς καθόλου στοιχεία, είναι μια πρόταση που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της αστικής δημοκρατίας, τη συγκάλυψη που παρέχει το κράτος σε θύτες με εξουσία, χρήματα , κοινωνικό στάτους και συνολικά στους μηχανισμούς του. Και φυσικά την συνδιαλλαγή του κράτους με κυκλώματα trafficking, παρακράτος και υπόκοσμο.

Η κυβερνητική σιωπή απέναντι σε τέτοιες υποθέσεις δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Γνωρίζουν μόνο να βγάζουν κορώνες ενάντια στη βία κατά των γυναικών, όταν είναι να γίνει κάποια φιέστα, ή για να «διακοσμήσουν» τη Βουλή την παγκόσμια μέρα ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Κατά τα άλλα το σύστημα συγκαλύπτει πλήρως τους θύτες.

Δε θα το επιτρέψουμε!
Καμία ανοχή στην έμφυλη βία, στα κυκλώματα trafficking και βιασμών!

Πλήρη δικαίωση για τα θύματα!
Ασφάλεια ξενώνες φιλοξενίας για τα θύματα έμφυλης βίας.
Οικονομική υποστήριξη, δημόσια και δωρεάν ψυχολογική, ιατρική, νομική υποστήριξη.

πηγή : https://nka.gr/nka-kamia-sygkalypsi-se-viaste…