Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 20.00

Metal Solid@rity BAR

Δώρα, ευχές, εορταστικά τραπέζια, μελομακάρονα, καταναλωτισμός, κοινωνικές υποχρεώσεις, προσποιητά χαμόγελα και new year's resolutions.

Καλά, ή και όχι, όλα αυτά, αλλά δεν μας καλύπτουν. Υπάρχει και η ουσιώδης κοινωνικοποίηση που δύναται να προσφέρει η μουσική. Η αίσθηση οικειότητας που αναδύεται στο χώρο όταν συντονιζόμαστε στο ρυθμό αγαπημένων κομματιών. Η διασκέδαση που δεν είναι εφήμερη, αλλά δημιουργεί δεσμούς αλληλεγγύης φωτίζοντας χαμόγελα εντονότερα από πολύχρωμα λαμπιόνια. Η διάλυση του διαχωρισμού ανάμεσα στο «εμείς» και το «εσύ», η συμπερίληψη.

Λίγο πριν το 2022 ρίξει αυλαία, το Metal Solid@rity διοργανώνει το πρώτο του bar οικονομικής στήριξης στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 20.00 και μετά.

Μέσω της μουσικής, επιχειρούμε να δημιουργούμε επαφές με τους δικούς μας όρους. Το φεστιβάλ του Οκτωβρίου ήταν η αρχή αλλά δεν μένουμε εκεί. Το αίτημα για διαρκή οικοδόμηση ασφαλών χώρων και εστιών επικοινωνίας είναι συνεχές, όπως και η θέλησή μας για συνδιαμόρφωση της metal κοινότητας με βάση τον αντιφασισμό, τον αντισεξισμό και τον αντιρατσισμό.

Συνεπώς, τι καλύτερο από μια βραδιά όπου θα (ξανά)γνωριστούμε και θα διασκεδάσουμε, υπό τους ήχους του metal, με γνώμονα την αλληλοβοήθεια και τον αλληλοσεβασμό!

Καταπιεστικές, παραβιαστικές, σεξιστικές και κακοποιητικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές. Για οτιδήποτε μπορείτε να απευθυνθείτε στο bar.

Στο χώρο θα υπάρχει και τραπέζι με merch ενίσχυσης του Metal Solid@rity

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89640/