Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στις 19.00

καφενειο-μπαρ για τα δικαστικα εξοδα του αναρχικου κρατουμενου χ. μαντζουριδη

ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΜΠΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ Χ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΗ

Στις 09/01/2023 εκδικάζεται η υπόθεση του αναρχικού Χάρη Μαντζουρίδη. Μετρώντας πάνω από 14 μήνες εγκλεισμού στα ελληνικά κολαστήρια βάσει ενός σαθρού κατηγορητηρίου, ο σύντροφος θα δικαστεί για ληστεία που έλαβε χώρα το 2018 στην περιοχή του Ζωγράφου. Η κρατική σκευωρία που εμπλέκει τον Χ.Μ, σε αυτήν την υπόθεση, στήθηκε με τις γνωστές μεθοδεύσεις των κατασταλτικών μηχανισμών περί εύρεσης "δείγματος γενετικού υλικού", "ανώνυμων τηλεφωνημάτων" που συνδέουν τον Χ.Μ με άλλες υποθέσεις και ποινικοποίηση των συντροφικών του σχέσεων.

Οι διαρκείς πιέσεις και ο ψυχολογικός πόλεμος που δέχτηκε στη διάρκεια της κράτησής του, η προσπάθεια απόδοσης πειθαρχικών κυρώσεων στις ψυχολογικές καταπτώσεις του, αλλά και η δυσανάλογη βία της αρχικής προσαγωγής του, είναι συνυφασμένες με τη συγκεκριμένη υπόθεση και μας οργίζουν διπλά.

Ο σύντροφος δικάζεται σε πρώτο βαθμό στις 09/01/23, Εφετείο (Λουκάρεως), 12:00

Εν μέσω αγώνων εντός των τειχών ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα, στέλνουμε ένα σινιάλο αλληλεγγύης στους κρατούμενους και τις κρατούμενες που αγωνίζονται μέσα στην πιο ασφυκτική συνθήκη, στον απεργό πείνας Θ.Χατζηαγγέλου, στους 11 Τούρκους αγωνιστές και αγωνίστριες και όλους τους έγκλειστους συντρόφους και συντρόφισσές μας. Μέχρι να βρεθούν και πάλι ανάμεσα μας.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89736/