τι; :

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 12.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Προσυγκέντρωση για τη συγκέντρωση στήριξης στη 12χρονη & την οικογένειά της

Κυριακή 29/01 στις 12.00 προσυγκέντρωση στο μετρό Κορυδαλλού και στη συνέχεια συγκέντρωση στις φυλακές Κορυδαλλού

Μετά την απόρριψη (κατά πλειοψηφία) του αιτήματος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για αποφυλάκιση, η ίδια ξεκίνησε απεργία πείνας, ζητώντας το αυτονόητο: να μην κρατείται χωρίς στοιχεία, να αναγνωριστούν τα δικαιώματα της.

Στεκόμαστε στο πλευρό της 12χρονης και της οικογένειας της, ενάντια στα κυκλώματα trafficking που συγκαλυπτει η κυβέρνηση και σύσσωμο το κράτος.

Να νικήσει η απεργία πείνας της μητέρας! Στεκόμαστε στο πλευρό της στο δίκαιο αίτημα για αποφυλάκιση της και καταγγέλλουμε την αστική δικαιοσύνη που απροκάλυπτα αφήνει ελεύθερους καταδικασμένους για βιασμούς, ακόμα και μαστροπεια, όπως το Λιγνάδη, το Φιλιππίδη, τον Μπουγιουκο και εξαντλεί την αυστηρότητα της πάνω στα πιο φτωχά και αποκλεισμένα, που προηγουμενως το κράτος είχε αφήσει στο περιθώριο και την εξαθλίωση.

Καμία μόνη. Κανένα λιγότερο.

*Alt text για άτομα με οπτική αναπηρία

πηγή : https://www.facebook.com/SabbatFeministCollec…


1 2 3

Μετά την απόρριψη με πλειοψηφία (2 προς 1) από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του αιτήματος της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού για αποφυλάκιση, η μητέρα προχώρησε σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ από τις 25/1. Απέναντι σε αυτή την αναλγητη στάση κράτους και αστικής δικαιοσύνης σε μια μάνα μιας φτωχής οικογένειας 8 παιδιών,δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας και Απαιτούμε:

•Αμεση αποφυλάκιση της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού.

• Άμεση, πραγματική στήριξη της οικογένειας της 12χρονης από την Πολιτεία και τους αρμόδιους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

• Καμία συγκάλυψη του κυκλώματος trafficking και των σχέσεών του με κέντρα εξουσίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1/2023 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

πηγή : https://www.facebook.com/people/Λαϊκή-Συνέλευ…


1 2 3

KΥΡΙΑΚΗ 29/1, 12:00, ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και στις 14:00 πορεία στις φυλακές για την στήριξη της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Το αίτημα της μητέρας να αποφυλακιστεί απορρίφθηκε, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία - οπότε ξεκίνησε απεργία πείνας από τις 25/1.

Το 12χρονο κορίτσι δεν λαμβάνει μέχρι και σήμερα την εκπαίδευση που χρειάζεται, το πλησιέστερο Κέντρο Ψυχικής Υγείας βρίσκεται σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από το σπίτι της, το πρόγραμμα στήριξης όπου εντάχθηκε η θεία του κοριτσιού έχει διάρκεια μόνο 1 μήνα.

Το πρόγραμμα που στηρίζει την οικογένεια προσφέρει ελάχιστα (3-4 πακέτα όσπρια, ελάχιστο γάλα και λάδι για 1 μήνα).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

- ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ. ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

- ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ.

Πρωτοβουλία κατοίκων Κορυδαλλού

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πρωτοβουλία-Κ…