Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στις 20.30

Προβολή "Memento (2000)"

ακριβής τοποθεσία : 3ος όροφος, αίθουσα 303

Έπειτα απο μια εξεταστική περίοδο πολλαπλών εγκεφαλικών και ισχυρών mental breakdowns, η Κ.Ο.Τ.Α. επιστρέφει προσπαθώντας να βάλει και πάλι μια τάξη στη καθημερινότητά της. Θα τα καταφέρει με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο, αφού διαλέγει για πρώτη προβολή το Memento. Μια ταινία που ξεκινάει απο το τέλος και καταλήγει στην αρχή.

Υπόθεση: Ο Leonard, συντετριμμένος έπειτα απο τη δολοφονία της γυναίκας του, καταδιώκει τα ίχνη του ανθρώπου που ωφείλεται για το θάνατό της. Η δυσκολία να τον βρεί επηρεάζεται απο το γεγονός ότι πάσχει απο μια σπάνια ασθένια βραχυπρόθεσμης απώλειας μνήμης. Ο εγκέφαλός του φαίνεται να μη μπορεί να συγκρατήσει πληροφορίες για περισσότερο απο 15 λεπτά. Έτσι αφήνει συνεχώς μηνύματα και στοιχεία στον μελλοντικό του εαυτό, προσπαθώντας να τον βοηθήσει στην αναζήτησή του.

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan

Είδη: Mystery, Thriller

Διάρκεια: 113'

Σας περιμένουμε στη γνωστή πλέον 303 για να προβληματιστούμε παρέα πάνω απο ένα κουτάκι κρύα μπύρα ή ένα ζεστό τσάι. Πάντα είσοδος ελεύθερη φυσικά.

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/2DVz5KTuW
πηγή : email που λάβαμε στις 29 Ιανουαρίου 17h