Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 18.00

Μπλινκεν ανεπιθυμητος [Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση]

ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

Κάλεσμα σε συζήτηση την Τετάρτη 8 Φλεβάρη στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ για την συνδιοργάνωση αντι νατοϊκού - αντιιμπεριαλιστικού - αντιφασιστικού μπλοκ

Κάθε φορά που πλανητάρχες και λοιποί αξιωματούχοι του πολεμοκάπηλου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού έρχονται στον τόπο μας, περνάνε μπροστά μας στρατιές οι βασανισμένοι, οι εκτελεσμένοι και οι φυλακισμένοι του μοναρχοφασισμού, της εξαρτημένης άρχουσας που λειτούργησαν σαν υποχείρια των αμερικάνων ιμπεριαλιστών.

Μπελογιάννης, Πέτρουλάς, Λαμπράκης, οι νεκροί και οι βασανισμένοι της αμερικανοκίνητης στρατιωτικοφασιστικής χούντας καλούν για δικαίωση πιασμένοι αλυσίδες με τους λαούς όπου γης που καταπιέζονται από την μπότα του αμερικανονατοϊκού άξονα.

Ο Μπλίνκεν επισκέπτεται την χώρα μας για να βυθίσει την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία στα ποτάμια αίματος επαναβεβαιώνοντας την «ενιαία αμυντική συμφωνία», επιβάλλοντας την αμερικανονατοϊκή ατζέντα σε ζητήματα οικονομικά, πολιτικά, πολιτισμικά, παιδείας και περιβάλλοντος.

Παραθέτουμε τα λόγια του πρωθυπουργού και υποτακτικού των ΗΠΑ Κυριάκου Μητσοτάκη: Σε ανάρτησή του ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «εποικοδομητική» επικοινωνία. «Συζητήσαμε τον στενό συντονισμό μας ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ για να βοηθήσουμε την Ουκρανία να αμυνθεί κατά της Ρωσίας, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο». Σε αυτή την δήλωση συμπυκνώνεται η συστράτευση δια στόματος πρωθυπουργού του συνόλου του αστικού πολιτικού συστήματος στο πολεμικό άρμα του μοναδικού επιτιθέμενου ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, η ενίσχυση του Ναζιφασιστικού Καθεστώτος του Κιέβου, μαζί και με τα ελληνοτουρκικά όπου το βάρβαρο χέρι του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού απειλεί να τορπιλίσει την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Οι λαοί ολόκληρου του κόσμου έχουν συμφέρον από την ήττα του αμερικανονατοϊκού άξονα. Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής βυθίζονται σε νέες στρατιωτικοφασιστικές χούντες και αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο μιας τέτοιας εξέλιξης για τα συμφέροντα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Οι λαοί των Βαλκανίων απειλούνται καθημερινά να συμμετέχουν στην πλευρά του επιτιθέμενου ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και του πολέμου του θυσιάζοντας την αξιοπρέπεια και την ειρήνη τους.

Η επίσκεψη του Μπλινκεν αποτελεί πρόκληση. Στην καρδιά της Αθήνας και όλοκληρης της Ελλάδας πρέπει να χτυπήσει δυνατά η καρδιά της μαχόμενης αντι ιμπεριαλιστικής- αντι νατοϊκής και αντιφασιστικής πάλης.

Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ είναι ανεπιθύμητος.

Καμία υποστήριξη στο Ναζι-Φασιστικό καθεστώς του Κιέβου, καμία συμμετοχή της χώρας μας στο πόλεμο, καμία συνεργασία με το κράτος Χωροφύλακα-δολοφόνο του Ισραήλ και εναντίωση στον άξονα ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ, μαζικά-οργανωμένα-πλατιά και δυναμικά να απαιτήσουμε την έξοδο από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, να κλείσουν οι βάσεις θανάτου του ΝΑΤΟ στην χώρα μας.

Με ψηλά τις σημαίες μας, να στείλουμε σινιάλο διεθνιστικής αλληλεγγύης στους λαούς όπου γης που αγωνίζονται απέναντι στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Καλούμε σε συζήτηση την Τετάρτη 8 Φλεβάρη στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ για την συνδιοργάνωση αντι νατοϊκού-αντι ιμπεριαλιστικού-αντιφασιστικού μπλοκ την ημέρα της επίσκεψης του Μπλινκεν που να διαδηλώσει οργανωμένα-μαζικά-δυναμικά και μαχητικά απέναντι στην πρεσβεία των φονιάδων των λαών.

ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΥ ΑΞΟΝΑ - ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

πηγή : email που λάβαμε στις 3 Φεβρουαρίου 13h