τι; :

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 12.30

Χαιρετάμε τον συντροφό μας Μιχάλη Μπαξεβάνη

Χαιρετάμε τον συντροφό μας Μιχάλη Μπαξεβάνη Η πολιτική τελετή αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ζωγράφου την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στον προαύλιο χώρο του Αγ Νικολάου στις 12.30μμ

Εξαιτίας των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών ας είμαστε εκεί από τις 12:00μμ

Χαιρετάμε τον φίλο, σύντροφο, συγκάτοικο και αδερφό μας Μιχάλη Μπαξεβάνη που χάσαμε την Κυριακή 29 Γενάρη 2023.

Ο Μιχάλης με την έντονη προσωπικότητά του άφησε το στίγμα του στους κοινωνικούς αγώνες τις δεκαετίες του ΄80 και ΄90. Από τις επιχειρήσεις «Αρετή», στο Χημείο του ΄85, από την κατάληψη της Κεραμεικού στη Villa Amalias, από την κατάληψη του Πολυτεχνείου το '90, από τους Πειρατές της Ημισελήνου, από τους 33 αφισοκολλητές, από τις άγριες απεργίες, από τα καμένα φασιστικά γραφεία, ο Μιχάλης συνδιαμόρφωσε ανατρεπτικά σχέδια και βοήθησε να υλοποιηθούν με τη φυσική του παρουσία.

Μαζί του μοιραστήκαμε συλλογικές και προσωπικές στιγμές. Κοιμηθήκαμε κάτω από την ίδια στέγη. Βρεθήκαμε στα ίδια κρατητήρια, σταθήκαμε στα ίδια οδοφράγματα. Ακούσαμε τις ίδιες μουσικές στον Στρέφη, κατασκηνώσαμε μαζί στην Γαύδο. Ξενυχτήσαμε συζητώντας κοινωνικά και προσωπικά ζητήματα. Μαζί γευτήκαμε τις χαρές και τη μέθη της καθημερινής ζωής.

Γεια σου Μιχάλη, θα είσαι πάντα παρών στις καρδιές μας και στη σκέψη μας, στους κοινωνικούς αγώνες του παρόντος και του μέλλοντος.

Η πολιτική τελετή αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ζωγράφου

την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στον προαύλιο χώρο του Αγ Νικολάου στις 12.30μμ

Φίλες-Φίλοι,

Συντρόφισσες-Σύντροφοι,

Καταληψίες Κεραμεικού 46.

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1623447/