Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Ώρα 7.00 μ.μ.: ΒΥΡΩΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ για καφέ, ποτό και κουβέντα. Πολλές/οί γνωρίζονται ήδη μεταξύ τους, καιρός είναι να γνωριστούμε και οι υπόλοιπες/οι…

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Από το πρωί: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ανοιχτό για όλη τη γειτονιά.

Ώρα 11.00 π.μ.: ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ μέσα από θεατρικό παιχνίδι που διοργανώνει η Ομάδα Παιδαγωγών - Καλλιτεχνών/ιδών του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου.

Ώρα 6.00 μ.μ.: ΟΜΑΔΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Στο πρώτο τους ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες συζητάνε με τις/τους δασκάλες/ους τόσο για το περιεχόμενο των μαθημάτων ζωγραφικής όσο και για το πρόγραμμα πραγματοποίησής τους.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Από το πρωί: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ανοιχτό για όλη τη γειτονιά. Κυριακάτικες εφημερίδες, καφεδάκι και κουβέντα.

Ώρα 2.00 μ.μ.: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Φτιάχνουμε ο καθένας και η καθεμία τη δική του λιχουδιά, τις φέρνουμε στο χώρο και τις μοιραζόμαστε με παλιές/ούς ή νέες/ους μας φίλες/ους και τις/τους γειτόνισσές/ές μας. Στο ανοιχτό, συλλογικό τραπέζι της Λαμπηδόνας κανείς δεν τρώει μόνος του, γιατί κανείς δεν είναι μόνος του.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Ώρα 7.00 μ.μ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Η Λαμπηδόνα ως χώρος αλληλέγγυας κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης». Καλεσμένοι είναι ΟΛΟΙ οι φορείς, οι συλλογικότητες και οι ομάδες του Βύρωνα, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενη/ος κάτοικος - δημότισσα/ης. Σκοπός της συζήτησης είναι να ενημερωθούν όλες και όλοι για τις εξελίξεις σχετικά με το χώρο και -κυρίως- να ανταλλάξουμε γνώμες, ιδέες και απόψεις για τις πολλές δυνατότητες της χρήσης του και για το πώς μπορεί να ωφελήσει καλύτερα τους Βυρωνιώτες και τις Βυρωνιώτισσες.

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2...