Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στις 21.30

Μπαρ Οικονομικής Ενίσχυσης

Η ΑΣΖ (Αυτόνομη Συνέλευση Ζωγράφου) δημιουργήθηκε μετά την κοινωνική εξέγερση του 2008 και από τότε μέχρι σήμερα έχει ως στόχο την συνεπή και συνεχή παρουσία στην γειτονία, την στήριξη αγώνων σε συνάρτηση με τα ταξικά μας συμφέροντα και την διάχυση στη γειτονία ενός λόγου διαφορετικού, ενός λόγου αλληλεγγύης, αντίστασης, αυτοοργάνωσης, αντιπληροφόρησης, ταξικής όξυνσης.

Το πως λειτουργεί μια συνέλευση αντανακλά και τους σκοπούς της για αυτό και η συνέλευση μας λειτουργεί αντιιεραρχικά, οριζόντια, χωρίς διαμεσολαβήσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Ως άτομα που δραστηριοποιούμαστε στη συνέλευση θέλουμε να σκεφτόμαστε και να μαθαίνουμε από το άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε κοινούς τόπους κοινωνικοποίησης. Χτίζουμε κοινότητες αγώνα οι οποίες θέλουμε να εξαπλωθούν ενάντια στο δόγμα του νεοφιλελευθερισμού που μας θέλει απομονωμένες/ους. Για να σπάσουμε αυτή την απομόνωση λοιπόν, για να προτάξουμε μεταξύ μας την συνάντηση, την συμπόρευση και την σύνδεση καθώς και για την οικονομική μας ενίσχυση σας προσκαλούμε στο Μπαρ της ΑΣΖ στις 10/2 στις 21:30 στον Αυτοδιαχειριζόμενο χώρο του Μπερντέ.

πηγή : email που λάβαμε στις 7 Φεβρουαρίου 21h