Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις συλληφθέντες/είσσες της 17 Νοέμβρη 2018

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 & ενημέρωση από την προηγούμενη δικάσιμο (25/1):

Την Τετάρτη 8/2/2023 συνεχίζεται η δίκη με τις απολογίες των συλληφθέντων της πορείας του Πολυτεχνείου του 2018. Στην πρώτη δικάσιμο κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας. Απέδειξαν ακόμη μια φορά τις στημένες κατηγορίες για τους αγωνιζόμενους/ες πέφτοντας σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις και λέγοντας εμφανή ψέμματα. Πρόκειται για τις συλλήψεις που έγιναν κοντά στην ΓΑΔΑ κατά την προσχεδιασμένη και αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στα αντιεξουσιαστικά μπλοκ που διαλύονταν προς το μετρό και το πλήθος των αγωνιζομένων που αποχωρούσαν ,κατηφορίζοντας την Λ. Αλεξάνδρας.

Ανάμεσα στις συλλήψεις βρίσκεται και ένας σύντροφος μας που συμμετείχε μαζί με όλους και όλες μας στην πορεία μνήμης και αγώνα για την εξέγερση του Νοέμβρη του '73 που παρά τις προσπάθειες τις εξουσίας παραμένει ζωντανή και συνεχίζει να εμπνέει δείχνοντας την μοναδική ελπίδα για το μέλλον.

Αυτού του είδους οι αστυνομικές επιθέσεις και συλλήψεις που στοχεύουν στην τρομοκράτηση των αγωνιζομένων και τις κοινωνίας, όχι μόνο πέφτουν στο κενό αλλά δυναμώνουν το δίκιο μας.

Ο κόσμος του αγώνα δεν εκφοβίζεται ,δεν υποχωρεί.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τετάρτη 8 Φλεβάρη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθήνας (Λουκάρεως) 2ος οροφος στις 09:00

Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Pasamontaña

πηγή : http://pasamontana.blogspot.com/2023/02/17-20…