Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 20.30

Προβολή "The Wall (1982)"

ακριβής τοποθεσία : 3ος όροφος, αίθουσα 303

Η Κ.Ο.Τ.Α. βάζει την αγαπημένη της σατέν μπλούζα, φτιάχνει την περμανάντ της αλά Χέντριξ και επιστρέφει με ροκ διάθεση στην αίθουσα 303. Το "The Wall" του 1982 όμως, πέρα απο μια κοντινή ματιά στη σκοτεινότερη πλευρά του ροκσταριλικιού, έχει να πει πολλά περισσότερα. Μια ταινιά που δημιουργήθηκε για να συνοδέψει το ήδη θρυλικό ομώνυμο άλμπουμ των Pink Floyd, η ζωντανή δράση, μαζί με το σουρεαλιστικό αλλά και το ταυτοχρόνως ωμό animation του Gerald Scarfe, αποδίδουν καθηλωτικά στο οπτικό μέσο τις σκληρές θεματικές και περιγραφές των στίχων των Pink Floyd.

Υπόθεση: Ο Pink (Bob Geldof) είναι ένας πετυχημένος ροκ σταρ που τα έχει όλα: ταλέντο, χρήματα, γυναίκες. Κι όμως, ο Pink βρίσκει τον εαυτό του μόνο μεταξύ αγνώστων, βυθισμένο στους εθισμούς, ανίκανο να νιώσει αγάπη ή χαρά, και βυθίζεται σε μια άγρια μάχη με τον εαυτό του. Θα έρθει αντιμέτωπος με την ανατροφή του απο μια υπερπροστατευτική μητέρα και χωρίς πατέρα, τη τοξική του σχέση με το αντίθετο φύλο, την καταπίεσή του απο το εκπαιδευτικό σύστημα, και τα τραύματα που άφησε πίσω ο πόλεμος. Εμείς θα παρακολουθήσουμε αυτές τις εμπειρίες μέσα απο το γεμάτο φαντασία βλέμμα ενός άνδρα που παρέμεινε για πάντα πληγωμένο παιδί.

Σκηνοθεσία: Alan Parker, Roger Waters
Είδη: Psychological Drama, Musical, Animation
Διάρκεια: 95'

Σας περιμένουμε στην 303 με μπύρες, τσάι, ποπ κορν και είσοδο φυσικά ελεύθερη!

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτάσατεε!

πηγή : https://fb.me/e/2GCGhWqxz
πηγή : email που λάβαμε στις 14 Φεβρουαρίου 00h