Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 17.00

2 καλέσματα : 1 2

[Θεσσαλονίκη] Συγκέντρωση για την απελευθέρωση των 3 συντρόφων

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Αθήνα: Πέμπτη 23/2, ώρα 17:00 ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 23/2, ώρα 17:00, ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Update: Μετά από επικοινωνία, οι 3 σύντροφοι έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο τμήμα του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

Στόχος της σύλληψης ήταν να εμποδιστει η άφιξη των συντρόφων στις πληγείσες περιοχές, αφού οι αστυνομικοί δήλωσαν πως είναι "ανεπιθύμητοι", ισχυριζομενοι ότι έχουν επαφές με "τρομοκρατική οργάνωση".

Οι σύντροφοι ταξίδεψαν στην Τουρκία ώστε να προσφέρουν έμπρακτα την διεθνιστική τους αλληλεγγύη στους πληγέντες του σεισμού, ενισχύοντας τις επιτροπές η "Δύναμη του Λαού", που έχουν οργανώσει στο Χαται οι σύντροφοι του Λαϊκού Μετώπου Τουρκίας.

Το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν, εκτός από την προμελετημένο έγκλημα κατά του λαού, μέσω της νομιμοποιησης των εκατοντάδων χιλιάδων ακατάλληλων κτιρίων, σήμερα, απαγορεύει και την διεθνιστική αλληλεγγύη, συλλαμβάνοντας, μετά τα μέλη της "εργατικής ομάδας Τ34", άλλους 3 συντρόφους που κατέφθασαν στην Τουρκία για βοήθεια.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

-Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση-


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ [ΤΟΥΡΚΙΑ] 23.02 /17.00 ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΝOΟΥΝΤΑΙ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Σήμερα (22.02) 3 σύντροφοι μας από την Ελλάδα, που ταξίδευαν στην Τουρκία στο πλαίσιο της διεθνιστικής αλληλεγγύης στους λαούς που πλήγησαν από το σεισμό, πριν 3 ώρες μας ενημέρωσαν πως βρίσκονται υπο κράτηση, χωρίς να καταφέρουν να πουν την τοποθεσία και έκτοτε είναι αγνοούμενοι. Ταξίδευαν από την Αθήνα στα Αδανά, με ενδιάμεση στάση την Κωνσταντινούπολη. Εδώ και 3 ώρες έχουμε χάσει κάθε επικοινωνία μαζί τους. Οι σύντροφοι βρέθηκαν στην Τουρκία για να δείξουν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στους λαούς μας και πρέπει να μάθουμε που βρίσκονται άμεσα και να σταματήσει η κράτησή τους. Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση. Όσο και να επιτείθεται ο φασισμός του ΑΚP, η διεθνιστική αλληλεγγύη θα δυναμώνει.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ!
ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΚP!
Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Λαϊκό Μέτωπο

Τελευταία ενημέρωση!
Οι σύντροφοι συνελήφθησαν απο ασφαλήτες και "αντι"τρομοκρατική της Τουρκίας, απο το αεροδρόμιο της Κων/πολης και κρατούνται στο εκεί τμήμα.
Άμεση απελευθέρωση!Η διεθνιστική αλληλεγγύη δεν ποινικοποιείται! Τουρκικο Προξενειο Θεσσαονικης 23/02,17.00

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Φεβρουαρίου 00h