Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 στις 19.30

Κάλεσμα εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων σε νέα σύσκεψη

Σε συνέχεια της σύσκεψης που οργανώσαμε στις 7/2 και στην οποία συζητήθηκαν προτάσεις για κοινές δράσεις και κοινές πρωτοβουλίες των σωματείων, σας καλούμε σε νέα σύσκεψη την Τρίτη 28 Φλεβάρη στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία μας (Λόντου 6 Εξάρχεια, β' όροφος).

Δύο πολύ συγκεκριμένες προτάσεις:

1. Να οργανώσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ την Παρασκευή 10 Μάρτη στις 8.30 π.μ., όπου συζητιέται η προσφυγή σχετικά με το ΓΕΜΗΣΟΕ. Η συγκέντρωση να είναι με σύνθημα: Κάτω ο αντεργατικός - αντισυνδικαλιστικός νόμος Χατζηδάκη. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη.

2. Να οργανώσουμε Εργατική Διαδήλωση από την Κοραή (Σταδίου) προς την Βουλή την Τρίτη 28 Μάρτη το απόγευμα με αιχμές: ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την ανεργία. Απαιτούμε: αυξήσεις στους μισθούς, τα μεροκάματα, τις αποδοχές. Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Στην οργάνωση της Εργατικής Διαδήλωσης αξιοποιούμε την εμπειρία που έχουμε από ανάλογες Διαδηλώσεις στο παρελθόν.

Στη σύσκεψη μπορεί και πρέπει να γίνει ενημέρωση για το τι συμβαίνει στους χώρους δουλειάς, τους κλάδους, τα σωματεία. Καθώς και να τεθούν όποια άλλα θέματα και προτάσεις υπάρχουν.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 28/2 19:30 στα γραφεία μας

συναδελφικά

ΣΥΒΧΨΑ

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2023/02/23/κ…