Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στις 20.30

Προβολή Il Mostro (1994)

ακριβής τοποθεσία : 3ος όροφος, αίθουσα 303

Η Κ.Ο.Τ.Α. φορτώνει ένα αλλισοπρίονο στο δίκυκλό της και ψάχνει το κατάλληλο θύμα για να το ξεφορτωθεί. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της πέφτει πάνω στον Benigni και τον μπλέκει σε μια υπόθεση "παράνοια". Ετοιμαστείτε για μια απολαυστική κωμωδία που δε θέλετε να χάσετε!

Υπόθεση: Ο Λόρις, ένας ατσούμπαλος κομπιναδόρος, απο λάθος θεωρείται μέσα απο μια σειρά εκκεντρικών ενεργειών ύποπτος για το βιασμό και φόνο γυναικών. Η Τζέσικα, μια κρυφή κατάσκοπος, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια, βάζοντάς τον σε διάφορες δοκιμασίες.

Διάρκεια: 112'

Σκηνοθεσία: Roberto Benigni

Είδος: Κωμωδία

Σας περιμένουμε λοιπόν για μια ακόμη κινηματογραφική εμπειρία με πολλές κρύες μπύρες, ζεστό τσάι, ποπ κορν, καλή διάθεση και όπως πάντα είσοδο ελεύθερη!!

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/13wGpmQkH
πηγή : email που λάβαμε στις 27 Φεβρουαρίου 15h