Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στις 20.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης με τον σύντροφο Alfredo Cospito

Συγκέντρωση αλληλεγγύης με τον σύντροφο Alfredo Cospito [Μεσολογγίου] Sempre con l'anarchia!

από Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών

Ημέρα/Ώρα: 04/03/2023 στις 20:00

Τοποθεσία: Αθήνα / πεζόδρομος Μεσολογγίου

Ο αγώνας του Alfredo είναι αγώνας όλων μας

Το ιταλικό κράτος επιμένει στην πλήρη απομόνωση του συντρόφου μας Alfredo Cospito υπό το καθεστώς 41-bis: ό,τι πιο απάνθρωπο γεννιέται μέσα από τους βάλτους της εξουσίας και των φυλακών, νεκροί κόσμοι, ταφόπλακα ακόμα και στα πιο μικρά ερεθίσματα που μπορεί να έχει μια ζωή εντός της φυλακής. Για τους λόγους αυτούς, ο Alfredo βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 22 Οκτωβρίου.

Η αντίσταση που προβάλλει ο Alfredo, αποτελεί σταθμό επαγρύπνησης γι' αυτό που επιφυλάσσει το ζοφερό μέλλον της γενικής κοινωνικής αιχμαλωσίας μέσα στις μητροπόλεις και τα αστικά κελιά. Κοινωνικές συμβάσεις κι ανθρώπινες πλαστικές ανάγκες κρέμονται από τον λαιμό σαν βαρειές αλυσίδες· το κεφάλαιο μισεί το φυσικό περιβάλλον και καταδυναστεύει το ζωϊκό βασίλειο· το κράτος-τρομοκράτος, πιστός αρχιερέας της βίας και της διαπλοκής, δημαγωγεί δεσποτικά, με τους κομματικούς εφέδρους, τις συνειδήσεις των ανθρώπων.

Είμαστε με τις δικαιοπραξίες των επαναστατών αδελφών, με αυτούς/ές/ά που όπως ο Alfredo Cospito, έδειξε με τις πιστολιές στα πόδια διευθυντή εταιρίας πυρηνικής ενέργειας, πως τίποτα δεν είναι άτρωτο μπροστά στις εξεγερμένες συνειδήσεις που δραπετεύουν από τα είδωλα του νέου τεχνολογικού τιμωρού κόσμου.

Να αντιτάξουμε έκδηλα τις αρνήσεις μας ενάντια στους ναούς της εξουσίας, να αποδομήσουμε τον κρατισμό, να απασφαλίσουμε την περόνη της αντίστασης και να επιτεθούμε στα ανάκτορα της κυριαρχίας.

Η μεγαλύτερη προσβολή για έναν αναρχικό είναι να τον κατηγορούν ότι δίνει και παίρνει εντολές. Είμαι πεπεισμένος ότι ο θάνατός μου θα βάλει ένα τέλος σε αυτό το καθεστώς κι ότι οι 750 άνθρωποι που το υφίστανται εδώ και δεκαετίες, θα μπορέσουν να ζήσουν μια ζωή που αξίζει να ζήσουν, ό,τι κι αν έχουν κάνει. [...] Αγαπώ τη ζωή, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, δε θα αντάλλαζα τη ζωή μου με τη ζωή κάποιου άλλου. Κι ακριβώς επειδή την αγαπώ, δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την απελπιστική μη ζωή.,

Alfredo Cospito

Ο αγώνας του Alfredo είναι αγώνας όλων μας ενάντια στην εξόντωση της αιχμαλωσίας

Στεκόμαστε αλληλέγγυα και συνένοχα στο πλάι του, σε ρήξη με το υπάρχον!

Ως ανταπόκριση στο διεθνές κάλεσμα του Τορίνο για το Σάββατο 4 Μάρτη,

καλούμε σε μικροφωνική-συγκέντρωση αλληλεγγύης με τον αναρχικό απεργό πείνας από την 20/10 ενάντια στο 41-bis, Alfredo Cospito,

στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου, στις 20.00

Ανοιχτή Συνέλευση Ⓐναρχικών

Solidarity to comrade Alfredo Cospito! Sempre con l'anarchia! [IT-EN]

Στα Τέμπη, κράτος και κεφάλαιο ξαναγέμισαν με αίμα το χρυσό δισκοπότηρο του θανάτου. Κύριος εγγυητής κι υπεύθυνος για την δολοφονία των ανθρώπων είναι το κράτος, ο μέγας διαχειριστής που μεσολαβεί πάντα στις λειτουργίες και στο πάρε-δώσε των υπηρεσιών με τις κάθε λογής εταιρείες. Το χρήμα πολύ, η ζωή λιγότερη. Δύναμη στις οικογένειες και τους/τις/τα φίλους/ες/α των θανόντων/ουσών. Σ' έναν κόσμο κυριαρχίας που μοιράζει θάνατο, στεκόμαστε στο πλευρό των αμετανόητων αγωνιστών! Alfredo stai ai nostri cuori!

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/90214/


[4/3, 20:00] Αλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας Alfredo Cospito | Μικροφωνική στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου

Μικροφωνική στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου, Σάββατο 4/3, 20:00.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ
Alfredo Cospito

Ο Alfredo Cospito είναι ένας αναρχικός σύντροφος που αγωνίζεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Το 2012, ο Πυρήνας "Olga Nucleus" της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI/IRF), πυροβόλησε στέλεχος της εταιρίας Ansaldo Nucleare, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της πυρηνικής βιομηχανίας, τραυματίζοντάς τον.

Ο A. Cospito συνελήφθη για την επίθεση αυτή και στην δίκη του, ανέλαβε την ευθύνη της. Βρίσκεται φυλακισμένος εδώ και 10 χρόνια στα τμήματα Υψίστης Ασφαλείας των φυλακών και από τις 5 Μαϊου 2022 κρατείται σε καθεστώς 41 bis.

Το 41 bis είναι ένα πολύ βαρύ καθεστώς φυλάκισης, με πλήρη απομόνωση του κρατούμενου απότον έξω κόσμο.

Στις 24 Φεβρουαρίου επανεπικυρώθηκε η παραμονή του στο καθεστώς 41bis και στις 27 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε και πάλι στη φυλακή της Opera.

ΑΠΟ ΤΙΣ 20/10/2022 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ:

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 41-BIS
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΕΣΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 41-BIS

Μικροφωνική στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου
Σάββατο 4/3, 20:00

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1623944/