Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 στις 18.00

Πορεία: Δεν πληρώνω το χαράτσι της ΔΕΗ

image attachment

*Οι κυβερνήσεις ανδρείκελα της τρόικας, έχουν πάρει απόφαση να οδηγήσουν το λαό σε γενικευμένη φτώχεια και χρεοκοπία για να πληρώσουν τους τοκογλύφους της χώρας! Με απανωτά χαράτσια-βόμβες εκβιάζουν την καθημερινή ανάγκη για θέρμανση και ηλεκτρικό ρεύμα. Βάζουν το χέρι στις τσέπες μας ενώ οι τράπεζες και μεγαλοβιομήχανοι μένουν στο απυρόβλητο.*

Μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε 2^ο «ενοίκιο» για το σπίτι ή το μαγαζί μας, με την απειλή ότι θα μας κόψουν το ρεύμα. Μας υποχρεώνουν να πληρώσουμε φόρο για τα εισοδήματα μας που έχουν ήδη φορολογηθεί, με την απειλή ότι δεν θα είμαστε φορολογικά ενήμεροι. Με το έτσι θέλω, μας βάζουν να πληρώσουμε το χρέος που δημιούργησαν οι ίδιοι εδώ και δεκαετίες.

Οι πολίτες δε μπορούμε και δε θέλουμε να πληρώσουμε το φόρο ακίνητης περιουσίας γιατί:

- Είναι εντελώς παράνομο σαν ιδέα αλλά και σαν τρόπος είσπραξης. Δεν έχει ξανασυμβεί να εκβιάζεται ένα νοικοκυριό με διακοπή ρεύματος αν δεν πληρώνει ένα φόρο!

- Είναι κατάφορα άδικο γιατί πληρώνουμε πάλι εμείς, που έχουμε ως τώρα σηκώσει όλα τα βάρη και τις συνέπειες της κρίσης τους. Ακόμα και ο άνεργος που δεν έχει κανένα εισόδημα καλείται να πληρώσει.

- Είναι ανώφελο, γιατί ενώ μας αδειάζει τις τσέπες και μας φέρνει στην απόγνωση, πάει για να μπαλώσει τις μαύρες τρύπες ενός τεράστιου και ανεξέλεγκτου χρέους που δεν γίνεται να σηκώσει η χώρα και που βέβαια δεν δημιουργήσαμε εμείς

*ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 22/11 ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΙΣ 18.00 μ.μ.*

*ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ*

*ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΙ, Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ *

πηγή : email received on 20 Νοέμβριος 18h