Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στις 20.30

Προβολή - Wild Tales (2014)

ακριβής τοποθεσία : 3ος όροφος, αίθουσα 303

Την ερχόμενη Παρασκευή η Κ.Ο.Τ.Α. κλείνει εισητήρια και ταξιδεύει στη λατινική Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, θα γνωρίσειουμε ένα από τα αριστουργήματα του ανερχόμενου κινηματογράφου της Αργεντινής, και του παγκόσμιου σινεμά της τελευταίας δεκαετίας. Οι "Ιστορίες για Αγρίους" (Relatos Salvajes) του 2014 μας δίνουν μια μοναδική μάτια στην καθημερινή ψυχολογία του ανθρώπου σε πιεστικές καταστάσεις, καθως και στην κοινωνία και τη ζωή στην εξωτική Αργεντινή.

Υπόθεση: Ο ψυχισμός των ακραίων καταστάσεων άγχους σκιαγραφείται μέσω 6 σύντομων περιστατικών που μπορούν να οδηγήσουν έναν άνθρωπο σε φαινομενικά παράλογες αντιδράσεις. Από δύο ξένους που διαφωνούν σε έναν ερημικό δρομο, μέχρι μια μέλλουσα νύφη που ανακαλύπτει την ημέρα του γάμου της ότι ο σύζυγός της την απατάει, κάθε ιστορία αποτελεί μια ξεχωριστή οπτική στο πως οι συνθήκες μπορούν μέσα σε δευτερόλεπτα να φέρουν στην επιφάνεια τις πιο αναπάντεχες συμπεριφορές των ανθρώπων.

Λεπτομέρειες στο πανι της αίθουσας 303, στον 3ο όροφο της 3ης πτέρυγας του Πολυτεχνείου, παρέα με μπύρες, τσάι και ποπ κορν.

Σκηνοθεσία: Daniel Szifrón
Ειδή: Psychological Thriller, Black Comedy
Διάρκεια: 122'

Βρείτε μας: https://linktr.ee/kota.topo

Αναλυτικότερες οδηγίες για το σημείο προβολής:

Η Κ.Ο.Τ.Α. σας περιμένει κάθε Παρασκευή στην αίθουσα 303 με μεγάλη ποικιλία ταινιών. Για να μας βρείτε θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της πολυτεχνικής σχολής, θα προχωρήσετε ευθεία και θα στρίψετε δεξιά για να μπείτε στο διάδρομο. Φτάνοντας στο τέλος του διαδρόμου θα στρίψετε αριστερά και θα ανεβείτε από τις σκάλες 2 ορόφους πάνω. Τώρα στρίψτε δεξιά και ακολουθήσε τις μουσικές προς τη μόνη ανοιχτή πόρτα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δε θέλετε να ανέβετε τα σκαλιά, θα πρέπει στο τέλος του διαδρόμου να στρίψετε δεξιά αντί για αριστερά. Αρκεί λοιπόν να μπείτε στο ασανσέρ και να ανέβετε στον 3ο όροφο. Ακολουθήστε και πάλι τις μουσικάρες και φτασατεε!

πηγή : https://fb.me/e/MAJZOWP1
πηγή : email που λάβαμε στις 11 Μαρτίου 23h