Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στις 10.30 πμ

Απεργιακή συγκέντρωση

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Αθήνα: Συγκέντρωση Χρ. Λαδά & Σταδίου στις 11πμ

Άργος: Συγκέντρωση πλατεία Αγ. Πέτρου στις 10:30πμ

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ/ ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά τις καπιταλιστικές-κρατικές δολοφονίες των Τεμπών. Η λαϊκή οργή ξέσπασε.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία του τόπου μας, τσακισμένοι από την κρατική διαχείριση του κόβιντ, με σμπαραλιασμένες τις εργατικές-λαϊκές-δημοκρατικές ελευθερίες τους,σε διαρκή κίνδυνο να μείνουν χωρίς δουλειά-σπίτι-σπουδές-ρεύμα, είπαν πιασμένοι αλυσίδες ένα τεράστιο ΤΕΡΜΑ-ΩΣ ΕΔΩ.

Αυτή η εκκωφαντική κραυγή λαϊκής οργής διεμβολίζει την ρεβιζιονιστική-γραφειοκρατική-κυβερνητική συνδικαλιστική γραφειοκρατία, την αναγκάζει να βάλει δεύτερη συνεχόμενη πανεργατική απεργία μεταβάλλοντας τον προεκλογικό χαρακτήρα της περιόδου σε χαρακτήρα συγκρότησης μαχητικού λαϊκού κινήματος ανατροπής.

Το «εθνικό πένθος» της εξαρτημένης άρχουσας τάξης, της κυβέρνησης της και του αστικού πολιτικού συστήματος τσακίζεται μπροστά στις στρατιές των μαζών που πενθούν αγωνιζόμενες για ένα καλύτερο αύριο .

Ένα καλύτερο αύριο για κάθε παιδί των εργατικών-λαϊκών οικογενειών, κάθε εργάτη, κάθε νεολαίο και απλό λαϊκό άνθρωπο που δεν θέλει πια να γυρίζει και το άλλο μάγουλο, αλλά θέλει να αγωνιστεί εδώ και τώρα για την ζωή και την αξιοπρέπεια του.

Το χαμόγελο του αγώνα αντικαθιστά τα δάκρυα, η λαϊκή οργή τσακίζει την ατομική θλίψη, ο γίγαντας λαός θυμίζει σε όλους πως αποτελεί το μοναδικό «φάρμακο» απέναντι στην εποχή των τεράτων.

Το έγκλημα των Τεμπών αποκρυσταλλώνει με τον πιο βάρβαρο και αντιλαϊκό τρόπο τα δεινά που σπέρνει η ιμπεριαλιστική εξάρτηση και το κράτος της ξενόδουλης ολιγαρχίας.

Μίζα-ρεμούλα-ξένο κεφάλαιο-ελλειπή μέτρα προστασίας- τα πάντα θυσία στο βωμό της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης,της πολιτικής των μνημονίων, της υποτέλειας και της εξαθλίωσης.

Την Πέμπτη 16 Μάρτη πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα. Οι στρατιές του λαού, οι μαθητές με τα κατειλημμένα σχολεία τους, οι φοιτητές με τις καταλήψεις τους να πλημμυρίσουν τους δρόμους της πάλης και του αγώνα, να μετατρέψουμε την λαϊκή οργή σε μαχητικό λαϊκό ποτάμι ανατροπής της πολιτικής του συστήματος και της κυβέρνησης.

Μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή…

Στηρίζουμε το μπλοκ του Πολιτικού Χώρου « Ηλέκτρα Αποστόλου» και καλούμε σε μαζική- παλλαϊκή συμμετοχή στις γραμμές του το σύνολο της εργατιάς, του λαού και της νεολαίας στις 11:00 στην Σταδίου και την Χρήστου Λαδά.

Καλούμε την Εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία να παλέψουμε από κοινού για:

1) ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του θανάτου, του πολέμου, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

2) ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- MEΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

3) ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ-ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ-ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ.

4) ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ.

5) ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΝΑΤΟΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ- ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ-ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ-ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Λαϊκή Δράση- Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

πηγή : https://apotispithastifloga.wordpress.com/202…