Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 19.00

Εκδήλωση & Bar οικονομικής ενίσχυσης

Ξημερώνει η γλυκιά, όμορφη μέρα που το αίμα των μυρμηγκιών βράζει. Ήταν η μέρα όπου σταμάτησαν να πηγαίνουνε φαγητό στη βασίλισσα. Η μέρα που έχει νόημα να περπατάνε το ένα πίσω από το άλλο. Αυτή τη μέρα επέλεξαν να πάρουνε πίσω το σπίτι τους, το σπίτι χωρίς βασίλισσα, παρά μόνο ελεύθερα μυρμήγκια. Παρ' όλα αυτά, τότε ήρθαν οι κακοί πρασινομπλέ μυρμηγκοφάγοι, όπου με μπαμ-μπουμ διώξανε βίαια τα μυρμήγκια από το παλιό - και νέο σπίτι τους. Θα έρθει η μέρα λοιπόν που τα μυρμήγκια δεν θα χρειάζονται κάποιο σπίτι ελευθερίας, και οι μυρμηγκοφάγοι δεν θα υπάρχουνε, θα έχουνε πέσει οι μάσκες τους.

Για να έρθει η μέρα αυτή, η ομάδα παραφροσύνης δουλεύει στα - από τα κάτω - δωμάτια της βίλας. Για να τελειοποιήσει το ελιξίριο, έφτασε μέχρι το χωριό της μάγισσας για μία νέα συνταγή. Μαγιοβότανα, γυρίνοι, φεγγαρόπετρες, το ψάρι του Απρίλη, τρίχες της μάγισσας. Κι όλα αυτά για να έρθει η μέρα του χαζού, όπου η ομάδα παραφροσύνης θα αλλάξει χρόνο, δείχνοντάς μας το πραγματικό της πρόσωπο.

Σας καλούμε το Σάββατο 01/04 στις 19:00 στη βίλα παραθέρισης, να δούμε από κοινού την εξέλιξη και την ιστορία της μπύρας. Θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας, στη συνέχεια θα υπάρξει Live στο χώρο με τις μπάντες Κότες, Κύνες, Πλήγμα - και προφανώς θα πίνουμε την Μπύρα.