τι; :

Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στις 7.00 πμ

Πεζοπορια Βυτινα-Νυμφασια

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ στις 09/04/2023 στο μονοπάτι ΒΥΤΙΝΑ ΝΥΜΦΑΣΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) στο ΜΑΙΝΑΛΟ.

Αναχώρηση: 7.00πμ από Κράτητος 56, Νέα Σμύρνης.

Στάσεις: Ομόνοια 7.15πμ, Χρηματιστήριο 7.30πμ, Παλατάκι 7.45πμ

Επιστροφή: 8.00μμ Νέα Σμύρνη

Κόστος Πούλμαν: 18€

Η Ομάδα Πεζοπορίας της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιήσει την επόμενη πεζοπορική εξόρμηση στο ΜΑΙΝΑΛΟ Αρκαδίας στο μονοπατι ΒΥΤΙΝΑ-ΝΥΜΦΑΣΙΑ-ΒΥΤΙΝΑ (κυκλική).

Η διαδρομή από τη Βυτίνα μέχρι τη Νυμφασία αποτελεί το 5ο τμήμα του μονοπατιού Mainalon Trail και είναι μια ευχάριστη, βατή, πολύ καλά σηματοδοτημένη διαδρομή.

Ξεκινώντας λίγο μετά το parking της Βυτίνας, ακολουθούμε το μονοπάτι μέχρι το κιόσκι στη θέση Μαύρα Λιθάρια και στη συνέχεια μέχρι το πέτρινο γεφύρι της Τζαβάραινας. Ακολουθώντας για μικρή διάρκεια τον Μυλάοντα ποταμό, ανηφορίζουμε στο κομμάτι με το πιο πυκνό δάσος μέχρι τη Νυμφασία. Η διαδρομή μπορεί να γίνει κυκλική , ακολουθώντας από τη Νυμφασία δασικό χωματόδρομο μέχρι τη Βυτίνα.

Το μονοπάτι εδω: ΒΥΤΙΝΑ- ΝΥΜΦΑΣΙΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

- Παπούτσια ορειβατικά ή πεζοπορίας ή αθλητικά με καλό πέλμα, μπατόν, μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι νερό, σνακ,.

Οι αρχές της ομάδας μας

Οι πεζοπορίες της Εργατικής Λέσχης φιλοδοξούν να είναι μια συλλογική, αλληλέγγυα και αντιεμπορευματική διαδικασία που αντιλαμβάνεται την σχέση ανθρώπου-φύσης όχι σαν σχέση κυριαρχίας αλλά σαν σχέση αλληλεπίδρασης, υπεράσπισης και προστασίας.

Φροντίζουμε να μην αφήσουμε στο πέρασμά μας κανένα αποτύπωμα πάνω στα ευαίσθητα οικοσυστήματα που επισκεπτόμαστε.

Παράλληλα διαμορφώνουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες και τα κινήματα που αντιστέκονται στην λεηλασία που επιχειρούν οι εταιρείες και το κεφάλαιο μετατρέποντας την φύση σε εμπόρευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής: στο 6972209745 (Δημήτρης) ή 6976725642 (Αγγελική)

και στο zervexasdim@gmexail.com και ergaextikilesxexnsmyrni@exgmail.coexm

Κόστος Πούλμαν: 18€

*Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

**ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 4/4.

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Μαρτίου 10h