Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 21.00

Hip hop live οικονομικής ενίσχυσης για την υπόθεση 'Σύντροφοι-συντρόφισσες'

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες'

hip hop live οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των διωκόμενων-ης ισσας για την υπόθεση ' Σύντροφοι-Συντρόφισσες' την Παρασκευή 28 Απριλίου στην ΑΣΟΕΕ.

Σύντροφισσες και σύντροφοι, η δίκη των τεσσάρων συντρόφων αναβλήθηκε για τις 29/11/2023, κατηγορούμενοι για ένταξη στην υποτιθέμενη τρομοκρατική οργάνωση "συντροφοι-συντρόφισσες" και για 3 επιθέσεις. Η αναβολή που πήρε η δίκη ,πρακτικά σημαίνει ότι η δικαστική ομηρία των 3 συντρόφων και της συντρόφισσας, παρατείνεται για 8 ακόμη μήνες. Πιο συγκεκριμένα ο σύντροφός Γ.Ι παραμένει εκτοπισμένος για 4ο χρόνο από την Αθήνα, εγκλωβισμένος λόγω περιορισμών στην γενέτειρα πόλη του, στο άτυπο αυτό καθεστώς ομηρίας που του έχει επιβληθεί, μέσω της επ' αόριστον επιβολής 9 περιοριστικών όρων.Η πολιτική δίωξη των τριών συντρόφων και της συντρόφισσας αποτελεί κομμάτι της συνολικής επίθεσης που εξαπολύει το κράτος στον αναρχικό χώρο ,και στοχεύει στην πολιτική και οικονομική εξόντωση των τεσσάρων. Μια δίκη, που εκτός από την προσπάθεια να στοχοποιήσει πολιτικά ολόκληρο το κίνημα στο πρόσωπο των διωκόμενων συντρόφων, παίρνει και το χαρακτήρα οικονομικής εξουθένωσης των 4, με υπέρογκα νομικά/δικαστικά έξοδα. Ως συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες', υλοποιούμε την απόφαση για την πλήρη οικονομική στήριξη τους, πραγματοποιώντας σειρά εκδηλώσεων/συναυλιών, με σκοπό την κάλυψη του ποσού των χιλιάδων ευρώ που απαιτούνται. Μόνη δύναμη μας η αλληλεγγύη, η έμπρακτη πολιτική-ηθική-υλική στήριξη των διωκόμενων αγωνιστών.ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Γ.Ι.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ/ΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ*σεξιστικές/παραβιαστικές/κανιβαλιστικές συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές σε όλες τις εκδηλώσεις της συνέλευσης.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες'


από α/α

  • Rap live οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα συντρόφων-συντροφιασων. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Στον κόσμο που ποινικοποιει τις φιλικές σχέσεις και την πολιτική ταυτότητα είμαστε ολοι-ολες σύντροφοι-συντρόφισσες.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/90447/