Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις 21.30

5η νυχτεριδοπροβολή με Φτερά και Πούπουλα+ Πάρτυ Οικ. Ενισχ.

Οι νυχτερίδες επιστρέφουν κοντά σας, όπως είχαμε υποσχεθεί την πρώτη Τρίτη του μήνα με το δικό τους νυχτεριδοκαμπαρέ! Την Τρίτη 04/04 στις 21:30, οι αίθουσες της Σταυρούπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα καμπαρέ γεμάτο εκπλήξεις και τραγούδια, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ταινία της βραδιάς "Moulin Rouge!". Μετά την προβολή θα ακολουθήσει παρτάρα για την οικονομική ενίσχυση ταινίας μικρού μήκους της σχολής μας. Φορέστε τα πούπουλα και τις πέρλες σας και ετοιμαστείτε για red velvet brownies, ποτά και sing along καταστάσεις στην γνωστή αίθουσα του 2ου ορόφου στο Τμήμα Κινηματογράφου, Ικονίου 1, Σταυρούπολη.

Moulin Rouge! (Μπαζ Λούρμαν, 2001) 128' Το 1900 ένας Άγγλος ποιητής έρχεται στη Μονμάρτρη για να γνωρίσει την μποέμικη ζωή, συνεργάζεται με τον Τουλούζ Λοτρέκ στο ανέβασμα ενός φαντασμαγορικού σόου στο Μουλέν Ρουζ κι ερωτεύεται την πρωταγωνίστριά του, τη Σατίν, την πιο ακριβοπληρωμένη πόρνη του Παρισιού, η οποία «ανήκει» στο Δούκα του Γουόρσεστερ, χρηματοδότη της παράστασης.

Και για να μην νομίζετε ότι το ξεχάσαμε, πριν την ταινία, θα παίξουμε και το τελευταίο μισάωρο του "Princess Mononoke" που δεν προλάβαμε να δούμε την προηγούμενη φορά!