Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 20.30

Ποιητική βραδιά από την “Στιχορραγία” και D.I.Y. Live με Πένθιμο, Κ.Π.Ρ., Timetrap

Κάτι σαν ψέμα: το Σάββατο της πρωταπριλιάς στην Υπόγα Κ94 μια διαφορετική και αυτοοργανωμένη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής Στιχορραγία/Πανκυτταροπενία, μετά μουσικών απαγγελιών. Και συναυλίας rap και hardcore με: Πένθιμο, Κ.Π.Ρ, Timetrap. Ή αλλιώς: το πως μια μοναχική διαδικασία όπως η συγγραφή & η D.I.Y έκδοση βιβλίου μπορεί όχι μόνο να κοινωνικοποιηθεί αλλά και να συμπράξει δημιουργικά, μουσικά, συλλογικά. Ισότιμα και συντροφικά ενάντια στην εμπορευματοποίηση της τέχνης και την κοινωνία του θεάματος.

ΥΓ(1) Για τους συμμαθητές της θεωρητικής κατεύθυνσης και για όλα εκείνα τα παιδιά που μίσησαν την ποίηση εξαιτίας του σχολείου. Ακολουθεί άγνωστο κείμενο: "Livadius poeta in terra Ypoga presentat. Scriptitat poemas anti-Romam. Letras sunt plenae querelarum. Εdidit DIY librum et fatum suum determinat. Narrat de barbaris magistratus et de gelida terra. Epistulis repugnat contra iniuriam. Musica punk est unica amica poetae".

ΥΓ(2) Επειδή πολλές φορές και για πολλούς συνανθρώπους μας άδικη είναι η ίδια η ζωή, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να είμαστε δίκαιοι στις σχέσεις και την καθημερινότητα μας. Η παρουσίαση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του παλιόφιλου και συντρόφου (αλλά και υποστηριχτή της Στιχορραγίας) Κωνσταντίνου ⁨"Jimcrazy⁩" από την Λιβαδειά.