Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντικατασταλτική Πορεία

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 06/04
ΘΟΛΟΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04
ΘΟΛΟΣ

Το κράτος πάντα θα επιδιώκει να ελέγχει την ζωή μας και να φιμώνει κάθε εξεγερμένη φωνή αντίστασης στην δυστοπία που ζούμε. Με τους πραιτοριανούς του, με στρατό και με νόμους - εκτρώματα, προσπαθεί να μας φοβίσει και να μας κάνει να χάσουμε την ελπίδα και το πάθος μας για έναν κόσμο μακριά από της επιδιώξεις του. Εμείς, όσο και να μας χτυπάνε, θα συνεχίσουμε να στήνουμε οδοφράγματα απέναντι στην κρατική βία, θα απαντάμε σε κάθε κρατικό χτύπημα και θα είμαστε στο πλευρό των εξεγερμένων αυτής της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

πηγή : email που λάβαμε στις 1 Απριλίου 17h


ΑΥΤΟΙ "ΤΟ ΖΟΥΝΕ" ΜΕ ΤΗΝ 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ

Η υποβάθμιση των ζώων μας, η εμπορευματοποίηση των δημόσιων αγαθών είναι μέρος της πολύμορφης καταστολή που βιώνουμε. Η αντικοινωνική διαχείριση των δημόσιων αγαθών και η καταπάτηση των εργατικών κεκτημένων ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. Στόχος τους είναι να θωρακιστεί το κράτος ώστε να διασφαλίσει τη κερδοφορία της ελίτ και τη διάσωση των τραπεζών.

Οι δολοφονίες του κράτους στο Μάτι, στη Β. Εύβοια, οι πνιγμοί μεταναστών στο Αγαίο και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα εργατικά δυστυχήματα στα εργασιακά κάτεργα, οι μαφιόζικες δολοφονίες του Σαμπάνης και του Φραγκούλη, ο ξυλοδαρμός απεργών, δασκάλων, γιατρών και άλλων εργαζομένων και αγωνιστών όπως ο Βασίλης Μάγγος, η δολοφονία στα Τέμπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ

Ο υπέυθυνος της κρατικής καταστολής είναι η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας

Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

κάλεσμα : Αναρχικές/Αντιεξουσιαστές/Καταληψίες

πηγή : email που λάβαμε στις 3 Απριλίου 14h