Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 20.00

Ανοιχτή Συζήτηση για τη στέγαση της συνέλευσης Περιστερίου

Η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24/11/11 είχε ως θεματική, τόσο την στέγαση της συνέλευσης όσο και την ανάγκη δημιουργίας ενός κοινωνικού κέντρου.

Αποφασίσαμε ότι δεν αρκεί απλά ένας χώρος που θα στεγάζει τις συνελεύσεις μας, αλλά ένας χώρος στον οποίο θα μπορούμε να δημιουργήσουμε κοινωνικές δομές, με σκοπό η θεωρία μας να γίνει πράξη.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Θεωρούμε ότι το αδιέξοδο της κοινωνικής και οικονομικής λεηλασίας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, έχει καταλύσει οποιαδήποτε υπόνοια «κοινωνικού» κράτους. Η εναντίωση μας στον τρόπο ζωής που μας επέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια είναι επιτακτική. Όταν η επίθεση που δεχόμαστε στην καθημερινότητα μας είναι σφοδρή (μειώσεις μισθών, χαράτσια, ανεργία) η αντεπίθεση μας πρέπει να είναι συλλογική και άμεση.
Η ομάδα στέγασης της συνέλευσης έχει αναλάβει να βρει ένα χώρο, στον οποίο θα πραγματοποιούνται δράσεις που θα προσφέρουν στην γειτονιά μας, μια διέξοδο από την μίζερη πραγματικότητα που μας επιτάσσουν.

· Αυτό-μόρφωση
· Εναλλακτικό «εμπόριο» (κατάργηση μεσαζόντων)
· Κοινωνικό Ιατρείο κ.α.

Καλούμε τον κόσμο της συνέλευσης, αλλά και όποιον έχει την διάθεση να βοηθήσει στην ανεύρεση ενός χώρου, ο οποίος μπορεί να στεγάσει τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μία κουβέντα την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στις 20:00.

επικοινωνία :

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...