Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στις 20.00

HipHop Live

Την Παρασκευή 21/4/23 επιστρέφουμε τα χιπ χοπ live στον αυτοοργάνωμενο χώρο μας! Όπως από τις πρώτες μας εποχές είτε στα μέρη που στεγαζόμασταν είτε στην πλατεία, ανοίξαμε μικρόφωνα, και δώσαμε μεγαλύτερη φωνή στο χιπ χοπ μέσα στη γειτονιά μας, έτσι και τώρα στο νέο μας χώρο σας καλούμε στο πρώτο μας live σε αυτόν.

Σε μια εποχή που οι εστίες αντίστασης απέναντι στην κυρίαρχο ρεύμα του "πολιτισμού" όπως σερβίρεται στα social media και τα ΜΜΕ, είναι λίγες, τέτοιες συναυλίες , σε παρόμοια εγχειρήματα, δίνουν την απαραίτητη ελευθερία έκφρασης στο κομμάτι του κόσμου που διψάει για μουσική. Το χιπ χοπ ρέει ελεύθερα και αναπνέει στα μέρη που λειτουργούμε συλλογικά και αλληλέγγυα, για ακολουθούν ακόμα περισσότερα live και δράσεις!

Στο πρώτο live λοιπόν στον καινούργιο μας χώρο, με μεγάλη μας χαρά θα συμμετέχουν οι:
-Πένθιμος
-0-100 σειρένε
-Ένορκοι

*μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε δικαστικά έξοδα*

Παρασκευή 21/4/23 Τομεζά 3, Περιστέρι (πρώτος όροφος) από τις 20.00 έως τις 23.30 το live θα ξεκινήσει νωρίς και θα τελειώσει νωρίς λόγω γειτονιάς, το τι θα ακολουθήσει θα το μάθετε!

Ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές και απόψεις δεν είναι αποδεκτές στον χώρο μας και σε καμία δράση μας.

πηγή : https://www.facebook.com/events/7408879544878…
πηγή : email που λάβαμε στις 11 Απριλίου 21h