Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στις 18.30

Live με open mics

Η Αναρχική ομάδα μαθητών Καλλιτεχνικού σχολείου Αθηνών δημιουργήθηκε με την αφορμή αντιμετώπισης εξουσιαστικων πράξεων από εκλεγμένους μαθητές και καταπιεστικούς καθηγητές.

Στην συνέχεια πλαισιώθηκε από μια μάζα ατομικοτήτων με κοινές πολίτικες ιδεολογίες και μετά από συζητήσεις έγινε ορατή, κάνοντας πολλαπλές και διαφορετικές παρεμβάσεις εντός και εκτός του σχολικού χώρου με πανό και αφίσες.

Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την κατάσταση της καθημερινής μας ζωής στις άθλιες συνθήκες σχολικού περιβάλλοντος. Παραλληλα με τις κλασικές προεκλογικές υποσχέσεις του Δήμου και της Περιφέρειας για την βελτίωση των συνθηκών, στις τάξεις μας πέφτουν παράθυρα και φεύγουν πόρτες, τα σκαλιά είναι σπασμένα, τα μαθήματα γίνονται σε διαδρόμους και οι πλυμμηρες είναι κάτι το συνηθισμένο. Μα πάνω απ' όλα η μονιμη κτιριακη υποδομή δεν έχει παραδοθεί ακόμα, και κάθε 1-2 χρονια μετακινουμαστε από αποθήκη σε αποθήκη θέτοντας τις ζωές μας σε κίνδυνο.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε το μαθητικό αναρχικό κίνημα και χτίζουμε αγωνιστικές σχέσεις μαζί με τα συντρόφια μας για την καταπολέμηση αυτού του δολοφονικόυ κράτους και αυτής της καπιταλιστικής και ιεραρχικής κοινωνίας.

Κινητοποιουμαστε και γλενταμε στις γειτονιές μας και στους ελεύθερους δημόσιους χώρους. Στεκόμαστε ενάντια στον εξευγενισμό και την τουριστικοποιηση που κατακλύζει τις πόλεις και τις γειτονιές.

Την Παρασκευή 21/4 θα πραγματοποιήσουμε hip hop live με open mics στην Πλατεία Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα.

Στις 18.30 (αυστηρά) θα αρχίσουμε με diy punk live με τους apathy και τους disorder

και από τις 21.00 και μετα θα ακολουθήσει hip hop live με open mics.

Θα υπάρξει μπαρ για την οικονομική ενίσχυση μελλοντικών δράσεων της ομάδας και μερτς από τις μπάντες.

Δρόμοι, πλατείες, γειτονιες δικα μας

έξω οι φασίστες και οι εξουσιαστές.

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Απριλίου 19h