Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 στις 12.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην απεργία των εργαζομένων της λέσχης ΑΠΘ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην απεργία των εργαζομένων της λέσχης και ενάντια στον έλεγχο

Η επιστροφή από τις διακοπές, δεν ήταν για όλες μας η ίδια. Και μπορεί εμείς να προετοιμαζόμαστε για την εξεταστική, ωστόσο οι εργαζόμενοι/ες της λέσχης έχουν να αντιμετωπίσουν μια πιο δυσμενή κατάσταση. Συγκεκριμένα το διοικητικό καθεστώς της λέσχης (Πανεπιστημιακή αρχή και εργολαβία) αποφάσισε να μην ανανεώσει τις τρίμηνες συμβάσεις εργασίας 6 εργαζομένων και να εφαρμόσει κυλιόμενες προσλήψεις. Αυτό συνέβη καθώς συνειδητοποίησαν ότι λόγω των μειωμένων μερίδων που απαιτούνται την συγκεκριμένη περίοδο κάποιοι «περισσεύουν». Παρατηρούμε δηλαδή την συνήθη πρακτική κάθε αφεντικού, να ξεζουμίζουν δηλαδή τις εργαζόμενες σε απαράδεκτες συνθήκες εργασίας για όσο καιρό τις χρειάζονται και στην συνέχεια να τις «πετάνε» όταν αποφασίσουν ότι «βγαίνει η δουλειά και με λιγότερους». Παρατηρήθηκε, επίσης, και η εγκατάσταση μηχανημάτων για τον έλεγχο πάσο και κάρτας σίτισης, κάτι που έχουν γίνει προσπάθειες να περαστεί στο παρελθόν, αλλά μας βρήκαν απέναντι τους.

Το αίτημα για μόνιμες συμβάσεις εργασίας παραμένει και δεν χρειάζεται να τονιστεί η σημασία του να μην ζεις μέσα στην ανασφάλεια. Εμείς ως φοιτήτ(ρι)ες και παράλληλα εργαζόμενες γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει επισφάλεια και όσες δεν το γνωρίζουμε θα το αντιμετωπίσουμε σύντομα. Για τον λόγο αυτό στεκόμαστε αλληλέγγυες σε κάθε διεκδίκηση των εκμεταλλευόμενων εντός και εκτός του ΑΠΘ, από τους εργαζόμενους στην λέσχη μέχρι αυτούς στην καθαριότητα και την τεχνική υπηρεσία. Να συνδεθούμε μαζί τους και να αγωνιστούμε από κοινού ενάντια στο καθεστώς άγχους, επισφάλειας και μιζέριας που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Όσο συνεχίζεται ο αγώνας των εργαζομένων στη λέσχη, τόσο συνεχίζει και ο δικός μας από εκεί που είχε μείνει. Όλα τα χρόνια ύπαρξης της, η λέσχη αποτελεί χώρο παρεμβάσεων και αγώνων. Με αυτούς τους αγώνες λοιπόν, είναι η μοναδική λέσχη που δεν κατάφερε να αναδιαρθρωθεί, να επιβάλλει την κάρτα σίτισης, να ελέγχει πάσο και να χρεώνει 3 ευρώ την μερίδα νερωμένα μακαρόνια. Έτσι καταφέραμε να τρώμε μαζί μετανάστες, άστεγες, φοιτητές πέραν του ν+2, ακόμα και φοιτητές άλλων σχολών. Αυτό δεν είναι κάτι που το Πανεπιστήμιο αφήνει απλά να συμβεί, είναι το αποτέλεσμα μιας διαρκούς ταξικής πάλης αυτών που αγωνίζονται για τις ανάγκες τους, απέναντι σε ό,τι τους εκμεταλλεύεται. Σε αυτήν την πάλη κάθε νίκη του ενός είναι ήττα του άλλου. Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν, πως το φαγητό της λέσχης για εμάς δεν είναι ούτε "χάρη", ούτε "δικαίωμα", αλλά μας ανήκει και κανείς δεν θα μας το πάρει.

Οι ιδεολογικοί μηχανισμοί του κράτους επιβάλλουν την αντίληψη ότι δεν έχουμε ανάγκες και μας αξίζει μόνο ό,τι αγοράζουμε με τα ψίχουλα που μας δίνουν τα αφεντικά, και έτσι αποσύρεται σταδιακά από την λέσχη, αφήνοντας χώρο στις επιχειρήσεις να αναλάβουν τον ρόλο του. Προφανώς, όπως και το Πανεπιστήμιο, έτσι και οι εργολαβίες δεν διατίθεται να σπαταλούν λεφτά για δωρεάν μερίδες στους φοιτητές, πόσο μάλλον σε οποιοδήποτε άλλον. Έτσι μειώνονται οι μερίδες σε ελάχιστες, μόνο για αυτές που πληρούν τα οικονομικά κριτήρια που θέτει η διοίκηση της λέσχης. Αλλά ακόμη κι αν πληρούμε τα κριτήρια, υποχρεούμαστε να περιμένουμε ώρες σε ατέλειωτες ουρές για μία μερίδα από παραβρασμένο κριθαράκι και μαραμένη σαλάτα. Όμως, όπως πρόσφατα ενημερωθήκαμε "η λέσχη έχει αλλάξει καθεστώς και ήδη γίνονται έλεγχοι". Το να τρώμε όλ@ χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς το κερδίσαμε με αγώνες και δεν θα θα επιτρέψουμε την λέσχη να γίνει άλλο ένα κόστος στην καθημερινότητα μας. Μια καθημερινότητα που βαρύνεται με νοίκια, διαβάσματα, λογαριασμούς και πληρώνεται 3 ευρώ την ώρα με μισά ένσημα.

δεν δείχνουμε πάσο

δείχνουμε ταξική αλληλεγγύη

σπάμε τον έλεγχο και δεν αιτούμαστε κάρτα σίτισης

Αυτόνομη Παρέμβαση στους Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους


1 2 3 4 5

//ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της φοιτητικής λέσχης του ΑΠΘ και ενάντια στον έλεγχο της σίτισης

Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 στις 12μμ στην ΛΕΣΧΗ ΑΠΘ

Από το πρωί της 24/4 οι εργαζόμενοι/ες της λέσχης ΑΠΘ έχουν προχωρήσει σε στάση εργασίας με βάση τη νέα συνθήκη που επικρατεί στη σίτιση. Με την παραχώρηση της λέσχης σε εργολαβικές εταιρείες, ήδη από το 2013, η φοιτητική μέριμνα μετατρέπεται σε ένα καλοπληρωμένο εμπόρευμα. Οι εργαζόμενοι στα πλαίσια της εργολαβίας αντιμετωπίζουν άθλιες συνθήκες εργασίας, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, χωρίς να είναι βέβαιο αν θα ανανεωθούν.

Αυτό έγινε και την τωρινή περίοδο με την εργολαβία να μην προσλαμβάνει 6 συναδέλφους/ισσες τους. Βασική κατεύθυνση των εργολαβικών, των πρυτανικών αρχών και του υπουργείου είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση της μέριμνας στα πρότυπα εταιρείας που μετράει κέρδη και ζημιές.

Ένα από τα πρώτα μέτρα που προσπαθούν να εφαρμόσουν είναι η λεγόμενη "κάρτα σίτισης".

Το νέο μέτρο έρχεται να κάνει πραγματικότητα τις επιδιώξεις των διοικήσεων και της εργολαβίας για περαιτέρω έλεγχο στην πρόσβαση στη δωρεάν σίτιση, αφού πλέον μόνο οι έχοντες πάσο θα έχουν πρόσβαση σε αυτή.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή είναι η αρχή για να περιοριστεί εντελώς η σίτιση ή να λειτουργεί στα πρότυπα του ΠΑΜΑΚ, του ΔΙΠΑΕ και άλλων σχολών με αντίτιμο.

Στις συνθήκες της γενικευμένης ακρίβειας, με ανατιμήσεις βασικών αγαθών, «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος και θέρμανσης, την αύξηση της ανεργίας και των ελαστικών μορφών εργασίας η πολιτική του κράτους και του κεφαλαίου θέλει να μετακυλήσει την κρίση στις πλάτες της κοινωνικής βάσης.

Όμως, η σίτιση δεν αποτελεί το αλισβερίσι καμίας φιλανθρωπικής εταιρίας, που το μόνο που θέλει είναι να βγάλει φράγκα, αλλά αποτελεί αναπόσπαστη κοινωνική ανάγκη, πόσο μάλλον για τους καταπιεσμένους.

Αν δεν νοιαστούμε εμείς οι ίδιοι/ες για τις ανάγκες μας, και δεν οργανωθούμε, τότε πως περιμένουμε να τις λύσει κάποιος άλλος για μας.

Καμία εταιρεία, κανένα κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας.

Μόνος δρόμος η αυτοοργάνωση κι η αλληλεγγύη. Να οργανώσουμε την κοινωνική & ταξική αντεπίθεση, οι ανάγκες μας μπροστά

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ

ΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΣΤΕΓΑΣΗ - ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ - ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΕΞΩ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ

Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere


1 2 3 4 5

Από χθες το πρωί (24/4), οι εργαζόμενοι/ες της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ, έχουν προχωρήσει σε στάση εργασίας. Οι εργολαβίες της λέσχης μαζί με την πανεπιστημιακή αρχη, εδώ και χρόνια, έχουν επιβάλλει ένα απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς, με άθλιες συνθήκες εργασίας, ενώ ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επισφάλεια, καθώς οι συμβάσεις τους είναι ορισμένου χρόνου και διατρέχουν ανά πάσα στιγμή τον κίνδυνο της μη ανανέωσης τους. Μάλιστα, για 6 από αυτούς, ο κίνδυνος αυτός έγινε πραγματικότητα, αφού οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν από την εργολαβική εταιρία για το επόμενο διάστημα.
Εκτος αυτών, η εργολαβία της Λέσχης ανακοίνωσε την έναρξη ελέγχων για όσα άτομα θέλουν να σιτιστούν, μέσω εφαρμογής στις κινητές συσκευές των security που θα σκανάρει τα φοιτητικά πάσο και τις κάρτες σίτισης. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από απειλές πως αν δεν βγουν παραπάνω κάρτες σίτισης θα μειωθούν οι μερίδες. Φυσικά, ο διαχωρισμός ανάμεσα σε έχοντες και μη έχοντες πάσο, ανοίγει τον δρόμο στον αποκλεισμό κι άλλων ατόμων, όπως είναι οι μετανάστριες, οι άνεργοι, τα φοιτητά που έχουν υπερβεί το όριο των «ν+2» σπουδών και οποιοδήποτε άλλο άτομο επιθυμεί να σιτίζεται στη λέσχη αλλά δεν πληροί τους «όρους» του κράτους.
Είναι προφανές, ότι στο επιχειρηματικό πανεπιστήμιο τα πάντα αντιμετωπίζονται υπό το πρίσμα της λογικής κέρδους-ζημιάς. Σε μια δυστοπική καθημερινότητα, όπου η κοινωνική βάση βιώνει συνθήκες εξαθλίωσης, με αυξημένα νοίκια, μεγάλα ποσοστά ανεργίας, υποαμειβόμενη και ανασφαλή εργασία, ακρίβεια και ανατιμήσεις προϊόντων και πολλά άλλα, η εξέλιξη αυτή αποτελεί ακόμα ένα βαρίδιο στην πλάτη της και μετακυλύει, για άλλη μια φορά, το κόστος αναπαραγωγής στα φτωχότερα και πιο ευάλωτα κομμάτια του πληθυσμού.
Η ιδιωτικοποίηση της παιδείας απειλεί ευθέως τη φοιτητική μέριμνα στη στέγη, στη σίτιση και παντού. Ειδικά όσον αφορά τη σίτιση, έχουμε δει το πρότυπα λειτουργίας της Λέσχης έναντι αντιτίμου, σε ιδρύματα όπως το ΠΑΜΑΚ και το ΔΙΠΑΕ καθιστώντας την έτσι μη προσβάσιμη για πολύ κόσμο. Το κράτος και το κεφάλαιο βλέπουν τις ανάγκες μας σαν εμπόρευμα, αλλά εμείς δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντά τους. Η Λέσχη θα παραμείνει δωρεάν και προσβάσιμη σε όλη την κοινωνία. Δεν σκοπεύουμε να επιτρέψουμε καμία υποχώρηση σε όσα κερδίσαμε με τους κοινωνικούς και ταξικούς μας αγώνες. Γι' αυτό, καλούμε σε συγκέντρωση, Τετάρτη 26/04 στις 12:00 στη Λέσχη ΑΠΘ. Για να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΥΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ-ΔΕΝ ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΡΤΑ
ΣΙΤΙΣΗΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΙΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ/Α

κάλεσμα : αυτόνομη παρέμβαση στη νομική

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Απριλίου 15h


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης με τους εργαζομένους της φοιτητικής λέσχης ΑΠΘ και ενάντια στον έλεγχο της σίτισης, Τετάρτη, στις 12:00, σε συνέχεια της σημερινής συγκέντρωσης-παρέμβασης.

Από το 2013 η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ βρίσκεται στα χέρια των εργολάβων και των εταιρειών. Αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φοιτητές αλλά κυρίως από τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι της λέσχης δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες με συμβάσεις περιορισμένου χρονικού διαστήματος, βρισκόμενοι πάντα αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να μην τους ανανεώσουν τις συμβάσεις αυτές.

Φτάνοντας στο σήμερα, 6 εργαζόμενες/οι της λέσχης μένουν ξεκρέμαστοι αφού οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν. Από 24/4 οι συνάδελφοι τους προχώρησαν σε στάση εργασίας προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την εξαθλίωση στον χώρο εργασίας τους. Ακόμη καλούν στάση εργασίας, στις 6:00πμ για περιφρούρηση του κτιρίου έτσι ώστε να μην λειτουργήσει η λέσχη.

Το καθεστώς των εργολαβικών εταιρειών στην διαχείριση της λέσχης είναι εμφανές αφού με κάθε ευκαιρία η λέσχη προσπαθεί να κερδοσκοπεί στις πλάτες εργαζομένων και φοιτητών. Το νέο εγχείρημα είναι η "Ελεγχόμενη σίτιση", δηλαδή ο έλεγχος κάρτας σίτισης κατά την είσοδο μας στην λέσχη. Σκοπός αυτού είναι η εργολαβική εταιρεία να μειώσει τα έξοδα, άρα να έχει μεγαλύτερα κέρδη. Τα πανεπιστήμια γίνανε «κτήματα» εργολάβων και εταιρειών κι ως αποτέλεσμα, τα κοινωνικά αγαθά όπως στέγαση, σίτιση, νερό, θέρμανση, ρεύμα θεωρούνται πολυτέλειες και όχι αναγκαία για τον καθένα αγαθά. Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια της γενικότερης επίθεσης προς την κοινωνία με την ακρίβεια να δυσχεραίνει όλο και περισσότερο τις ζωές των απο κάτω, των καταπιεσμένων.

Εμείς ως μέλη της κοινωνίας βλέπουμε την αναγκαιότητα να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες. Θεωρούμε χρέος μας να αγωνιστούμε ενάντια σε μια ακόμη επίθεση των αφεντικών στην κοινωνική βάση. Θα σταθούμε απέναντι σε κάθε προσπάθεια αποκλεισμού ατόμων από την σίτιση. Η λέσχη αποτελούσε και θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο σίτισης για όσους το έχουν ανάγκη, φοιτητές και μη. Τα βασικά αγαθά ανήκουν σε όλους μας και δεν είναι εμπόρευμα για να πλουτίζουν οι εταιρείες.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ/ΟΛΑ, ΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΠΘ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ

Ελευθεριακό Σχήμα Γεωλογίας


1 2 3 4 5

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ

Όντας στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά, βλέπουμε καθόλου ξαφνιασμένοι/ες, την εργολαβία της λέσχης και τη διοίκησή της να κάνουν επιθετικές κινήσεις απέναντι στις εργαζόμενες της λέσχης και απέναντι στον κόσμο που τρώει στη λέσχη. Η επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα δεν βρήκε ανανεωμένες τις συμβάσεις έξι εργαζομένων της λέσχης, μετά από μείωση που πραγματοποίησε, για πολλοστή φορά, η εργολαβική εταιρεία. Οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς δουλειά και χωρίς καμία αιτιολογία. Η αιτία της μείωσης του προσωπικού είναι η ανάγκη ελάττωσης των εξόδων της εταιρείας που διαχειρίζεται τη λέσχη. Συνολικά, το πανεπιστήμιο εξυπηρετεί το ιδιωτικό και το κρατικό κεφάλαιο και στο ίδιο πλαίσιο κόστους-οφέλους λειτουργεί και η λέσχη. Η "εξυπηρέτηση" των φοιτητών και των φοιτητριών περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στη μεγιστοποίηση των κερδών της εταιρείας. Έτσι, ενώ οι ανάγκες και ο αριθμός του κόσμου που τρώει στη λέσχη είναι μεγάλος, η εργολαβία της λέσχης προχωράει ανέκαθεν σε δύο κινήσεις: μείωση του προσωπικού και προσπάθεια εγκαθίδρυσης των καρτών σίτισης. Με αυτό τον τρόπο μειώνει τα έξοδα των μισθών των εργαζομένων και επιδιώκει να αποκλείσει από τη λέσχη όποιο άτομο δεν έχει κάρτα σίτισης.

Παράλληλα, στη λέσχη τοποθετήθηκαν μηχανήματα ελέγχου των καρτών σίτισης. Φυσικά, το ΑΠΘ παίρνει χρηματοδότηση από το κράτος, αντίστοιχη με τον αριθμό των καρτών σίτισης που θα εκδοθούν. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί δικαιολογία ώστε κάποιος κόσμος που το έχει ανάγκη να αποκλείεται από τη λέσχη. Ίσα ίσα αποδεικνύει ότι η λέσχη λειτουργεί σαν εταιρεία, με προτεραιότητα το οικονομικό συμφέρον. Σε καιρό όπου το κόστος ζωής έχει αυξηθεί δραματικά, το ΑΠΘ και η εργολαβία προσπαθούν να περιορίσουν την πρόσβαση στη μόνη δωρεάν λέσχη πανεπιστημίου. Ανεξαρτήτως συγκυρίας, είναι επιτακτική η ανάγκη διατήρησης της ανοιχτότητας της λέσχης και η εξασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης σε αυτή χωρίς την επίδειξη κανενός πάσο και καμίας κάρτας σίτισης. Η ελεύθερη πρόσβαση στη λέσχη είναι κάτι που έχει κατακτηθεί με συνεχείς αγώνες και έτσι θα διατηρηθεί και τώρα.

Οι εργαζόμενες/οι απολυμένοι/ες και μη από τη Δευτέρα 24/4 πραγματοποιούν στάση εργασίας με αίτημα την επαναπρόσληψη των συναδέλφων/ισσών τους. Στον αγώνα που δίνουν εδώ και χρόνια, κόντρα στην εργασιακή επισφάλεια και την τεράστια εντατικοποίηση της δουλειάς τους, καθώς οι εργαζόμενοι/ες είναι ήδη πολύ λίγοι για να μπορούν να λειτουργούν ομαλά τη λέσχη, θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι/ες και μέχρι να εκπληρωθούν τα αιτήματά τους.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ - ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ/ΟΥΣ

Συγκέντρωση στη λέσχη του ΑΠΘ Τετάρτη 26/4, 12:00

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ

ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ

Αυτόνομο Σχήμα Φυσικού 25/4/2023