Τρίτη 9 Μαίου 2023 στις 12.30

2 καλέσματα : 1 2

Αντιεκλογική συγκέντρωση-μικροφωνική

Να μη γίνει το αίμα μας λάδι στα γρανάζια της εκλογικής μηχανής

Δεν παραδινόμαστε στην εθελοδουλεία που ενισχύει κι άλλο τη δύναμη της εξουσίας. Εναντιωνόμαστε στο σύστημα κυριαρχίας που αναπαράγει και θεμελιώνει τον νόμο του ισχυρού (μέσα από τον κοινοβουλευτισμό). Μέχρι να είναι όλοι/ες/α ελεύθεροι/ες/α, δεν είναι κανένα ελεύθερο.

Το γεγονός ότι υπάρχει γενικευμένη αποχή δε συμβάλλει στην εκλογική απεργία, καθώς αυτή δεν είναι συνειδητή. Όταν η αποχή είναι πράξη εξέγερσης, τότε είναι εκλογική απεργία, πόλεμος στο υπάρχον σύστημα κι επίθεση με κάθε μέσο. ΝΔ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜέΡΑ25, Ελληνική Λύση και λοιπό κοινοβουλευτικό τσίρκο (μέσα κι έξω), σε καλεί να νομιμοποιήσεις την απάτη που έχουν καθιερώσει επαγγελματίες έμποροι ελπίδας και συντηρούν οι ψηφοφόροι μαζί με τους εξωκοινοβουλευτικούς απολογητές της εξουσίας και τους παρακρατικούς «συνοριοφύλακες».

Δεν ξεχνάμε ότι η αριστερά ήταν κι είναι πάντα, εξίσου στυλοβάτης του κράτους και της εκμετάλλευσης. Δεν είναι το πρόβλημά μας η κρατική διαχείριση. Έχουμε πρόβλημα με τους κάθε λογής διαχειριστές (του). Έχουμε πρόβλημα με το κράτος (καθεαυτό) και τα κεφάλαιά του.

Το κράτος, αριστερό και δεξιό, καταρρέει εντός του σαν γελοιοποιημένη δύναμη, όσο κι αν προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί πουλώντας ακόμη και τον θάνατο. Για όλους τους δίκαιους λόγους του κόσμου, συγκροτούμε με συνείδηση την εναντίωσή μας στο επετειακό εκλογικό πανηγυράκι του κρατικού βασιλείου.

Περιφρονούμε τους δημαγωγούς του αστικού πολιτισμού. Να στείλουμε κάθε είδους εξαπατητή στα σκουπίδια της ιστορίας. Άρνηση - φωτιά - ελευθερία, τα δικά μας όπλα ενάντια στους κομματικούς στρατούς, την μπατσαρία και τους γλείφτες φασιστορουφιάνους τους. Δεν θέλουμε ταμπέλες ούτε εξουσίες.

Η εισχώρηση των κομματικών μηχανισμών και στο φοιτητικό πεδίο, αποτελεί επίθεση στην ελευθερία της συνείδησης, με σκοπό την οργανωμένη εξοικείωση του φοιτητικού υποκειμένου με την ιεραρχία της ανάθεσης και την παράδοση στη διαμεσολάβηση.

Αναλαμβάνουμε συνειδητά την ευθύνη της ζωής μας ενάντια στην υποδούλωση της αντιπροσώπευσης που ανανεώνει ανά τετραετία το συμβόλαιο της εξουσίας τους. Να μη γίνει το αίμα μας λάδι στα γρανάζια της κρατικής μηχανής.

Ούτε πατριωτικός ούτε εθνικοαπελευθερωτικός, ο αγώνας μας είναι αναρχικός.

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Τέρμα πια με τις αυταπάτες, ή με τις κουκούλες ή με τις γραβάτες

Από τις δημοκρατικές κάλπες, στις κάλπικες ελπίδες.

Να τινάξουμε την προεκλογική τους περίοδο στον αέρα!

Για έναν ανεξούσιο ελεύθερο κόσμο! Για την αναρχία!

Οι ζωές μας στα χέρια μας

Έξω ο κομματισμός κι ο μεσσιανισμός

Κάτω το κράτος

Καλούμε σε αντιεκλογική συγκέντρωση-μικροφωνική την Τρίτη 9 του Μάη, στις 12.30, στο Πολυτεχνείο (πύλη Στουρνάρη)

Ανοιχτή Συνέλευση Ⓐναρχικών

anoixti_syneleusi_anarhikwn@ riseup.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/90836/


post image

Στηρίζουμε και καλούμε σε μικροφωνική συγκέντρωση τη τρίτη 9 Μαΐου 12.30 στο κάτω πολυτεχνείο στη πύλη Στουρνάρη. Μαχόμαστε μέχρι τη καταστροφή του υπάρχοντος.

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1625123/