Σάββατο 20 Μαίου 2023 στις 21.00

Αντιεκλογική Παρτάρα

Η επικαιρότητα των εκλογών που έχει κατακλύσει τις ζωές μας τον τελευταίο καιρό είναι μια αφορμή για να βρεθούμε πάλι στα πλαίσια των συλλογικών μας αναγκών και του αντικρατικού/αντιεξουσιαστικού μας αγώνα. Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το αν θα αλλάξει κάτι την επόμενη από τις εκλογές, αφού γνωρίζουμε και έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι το κράτος και το κεφάλαιο έχουν συνέχεια. Εμείς είμαστε αυτά που ορίζουμε τις ζωές μας και θα μαχόμαστε ενάντια σε ότι προσπαθεί να μας απομακρύνει από αυτό. Μέσω της αντιπροσώπευσης τα δεξιά και αριστερά κόμματα "παλεύουν" για να πάρουν την εξουσία και να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα συμβαδίζοντας με τα συμφέροντα του κεφαλαίου με σκοπό να τη διατηρήσουν.
Θέλοντας να είμαστε εμείς αυτά που ορίζουμε το πώς θα ζούμε και όχι κάποια εξουσία νιώσαμε την ανάγκη να διοργανώσουμε κάτι για εμάς και τα φίλα μας. Το κράτος και το κεφάλαιο έχουν εμπορευματοποιήσει τις ζωές μας. Από τη γέννηση μέχρι και το θάνατό μας είμαστε καταναλωτές. Έτσι, ενάντια στην κανονικοποίηση του ανθρώπου-επιχείρηση, ο οποίος κατακλύζεται από νεοφιλελευθερίστικο εγωκεντρισμό, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το πάρτι για να διασκεδάσουμε μαζί με τα συντρόφια μας έξω από τα όρια της αγοράς. Με πρόταγμα τη δυνατότητα να συνεισφέρει το καθένα μας όπως και όσο μπορεί.
Κι επειδή, το κράτος πάει πακέτο με ωμή ή μακιγιαρισμένη καταστολή του αγώνα κι εκφοβισμό των αγωνιζόμενων ατόμων,μια συντρόφισσα συνελήφθη μετά την απεργία για τη δολοφονία στα Τέμπη και όσα χρήματα χρειάζονται θα πάνε στα δικαστικά της έξοδα.
Η αντιεκλογική παρτάρα θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου μετά τις 21.00, στην κατάληψη του κτήματος Πραποπούλου.

Αντιφασιστική αντιεθνικιστική πρωτοβουλία στην ανατολική Αττική

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Μαΐου 18h