τι; : συνέλευση θεματική : από :

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 18.00

Συνέχιση Απολογιστικής συνέλευσης Athens Indymedia

από Athens Indymedia

Ημέρα/Ώρα: 09/06/2023 στις 18:00

Τοποθεσία: Αθήνα / ΑΣΟΕΕ

Σύντροφοι.ισσες.α,

Ως Διαχειριστική και Τεχνική Ομάδα του Athens.Indymedia καλούμε σε συνέχιση της απολογιστικής συνέλευσης του μέσου την Παρασκευή 9/6/2023 στις 18:00 στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Λόγω της κινηματικής πραγματικότητας των τελευταίων χρόνων, με αρκετά μεγάλο πλήθος καταγγελιών να αναρτώνται δημόσια στο μέσο, της δυσκολίας που παρουσιάζει η διαχείρισή τους, αλλά και της έμφασης σε αυτό το ζήτημα που έχει δοθεί σε όλες τις διαδικασίες της 7ης ανοικτής απολογιστικής συνέλευσης του Athens IMC από τον προηγούμενο Δεκέμβρη που ξεκίνησαν, θεωρούμε κρίσιμο η απολογιστική συνέλευση να συνδιαμορφώσει και να καταγράψει ένα όσο το δυνατόν πιο συνεκτικό πλαίσιο διαχείρισής των δημόσιων καταγγελιών, λαμβάνοντας επίσης υπόψην και τη διαχείρηση κειμένων απάντησης καταγγελόμενου. Ως εκ τούτου, καλούμε τις ατομικότητες και τις ομαδοποιήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να βοηθηθεί μια τέτοια διαδικασία όσο γίνεται περισσότερο.

Φυσικά, στην συνέλευση μπορεί να τεθεί εκ νέου και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα θεωρεί κάποιο άτομο ή ομαδοποίηση πως αφορά την λειτουργία του μέσου.

Το κείμενο του αρχικού καλέσματος: https://athens.indymedia.org/post/1621562/.

Συντροφικά, Δ.Ο. και Τ.Ο. Athens IMC

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/91045/