Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 19.00

Συλλογική Κουζίνα και Γλέντι

Σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει αντίλογος, αλλά ούτε και λόγος, έχει επιβληθεί η σιωπή. Εντοπίζοντας αυτό το κενό, ένα χρόνο πριν, αποφασίσαμε να μαζευτούμε άνθρωποι με παρόμοια όνειρα και κοινά προβλήματα και να στήσουμε τον Κοινωνικό Χώρο Πυρόβολο.
Οι αυτοοργανωμένοι κοινωνικοί χώροι αντανακλούν την ανάγκη μας για συνάντηση και αλληλεπίδραση, δημιουργική και πολιτική έκφραση. Διεκδικούμε να εκφραστούμε στο δημόσιο χώρο και να γεμίσει το κενό με ιδέες και προτάσεις για να αναδείξουμε τις αδυναμίες και τις προοπτικές αυτού του τόπου.
Στον ένα χρόνο λειτουργίας του χώρου, οι άνθρωποι που βρεθήκαμε εδώ, γίναμε φίλοι και σύντροφοι, ανταλλάξαμε απόψεις ανάμεσα και κατά τη διάρκεια πολύωρων συνελεύσεων, ήρθαμε σε δημιουργική διαφωνία ή και προχωρήσαμε σε κοινή δράση μετά από συνδιαμόρφωση, μάθαμε για νέα κινήματα και παραδείγματα κοινωνικών αγώνων από κάθε μεριά της γης.
Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν πολλά, όμως το ταξίδι του Πυρόβολου δεν θέλουμε να τελειώσει εδώ! Ευελπιστούμε να δυναμώσουμε την φωνή μας και την παρουσία μας στον δρόμο, στις δουλειές, στα σχολεία και οποιοδήποτε χώρο ζύμωσης ταξικών συνειδήσεων. Στο μεταξύ, ας κάνουμε μια μικρή παύση αυτό το τριήμερο και ας γιορτάσουμε όλα μαζί για όσα μας ενώνουν..
Σας προσκαλούμε με μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση, στο τριήμερο φεστιβάλ εορτασμού του πρώτο χρόνου λειτουργίας του Πυρόβολου!

πηγή : email που λάβαμε στις 1 Ιουνίου 19h