Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 21.00

Δωρεαν θερινο σινεΠ: Πρωταθλητες

Προπονητής μπάσκετ ανηλίκων καταδικαζεται να διευθύνει μια ομάδα παικτών με διανοητική αναπηρία. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι παρά τις αμφιβολίες του, μαζί, αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πιο μακριά από ό,τι φανταζονται ολοι .

Feelgood αθλητική κωμική ταινία του 2023 που σκηνοθέτησε ο Μπόμπι Φάρελλι στο σόλο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, από σενάριο που έγραψε ο Μαρκ Ρίζο.Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία στο βιβλίο του 1990 ""B-Ball: The Team That Never Lost a Game"" του Ρον Τζόουνς ( ο πραγματικός προπονητής, στο Σαν Φρανσίσκο).Με τους Woody Harrelson, Kaitlin Olson, Cheech Marin και Ernie Hudson. Αλλά η ταινία εχει σίγουρα πολλές άλλες καλές ερμηνείες. Όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ των Friends δινουν εξαιρετικη παραστάση .
👉Συλλέγουμε πρώτες ύλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα el CHEf και φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο νέας Φιλαδέλφειας.
👉Θα μας βρείτε Καμπούρογλου 44 και Σαμάρα 2 στα Κάτω Πατήσια 4 λεπτά απο τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων ή με τρόλεϊ, λεωφορείο απο Πατησίων στάση Αγιος Λουκάς.

πηγή : https://www.facebook.com/events/7596379856249…
πηγή : email που λάβαμε στις 4 Ιουνίου 17h