Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 στις 22.00

Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης στο κηπάκι της Τσαμαδού

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης του καινούργιου τμήματος βόλλευ του Αστέρα Εξαρχείων.

Ανακοίνωση τμήματος γυναικείου βόλλευ

Είμαστε μια ομάδα ατόμων που έχοντας βρεθεί για πολλά χρόνια σε ομάδες, γήπεδα και ό,τι συνιστά συνολικά τον εμπορικό αθλητισμό, διαλέγουμε συνειδητά να τον απορρίψουμε. Η αγάπη μας για τον αθλητισμό και το βόλεϊ όμως συνεχίζει, οπότε ξεκινάμε μια προσπάθεια δημιουργίας μιας ομάδας εξ' αρχής με όρους αυτοοργάνωσης.

Απορρίπτουμε τις ανταγωνιστικές σχέσεις και τις σχέσεις κερδοφορίας και εξουσίας που συνιστά ο εμπορικός αθλητισμός όπως και την ιεραρχία που τον συντηρεί (πρόεδροι, ιδιοκτήτες, προπονητές κ.ο.κ.). Προσπαθώντας να εξαλείψουμε αυτές τις συμπεριφορές, ξεκινάμε ένα σύνολο που θα λειτουργεί με τους δικούς μας όρους , όρους αυτοδιαχείρισης με παράλληλη συνέλευση με οριζόντιες διαδικασίες στην οποία θα συμμετέχουν όλα όσα απαρτίζουν το τμήμα βόλεϊ.

Η προσπάθειά μας αυτή δε θα μπορούσε να μη συνδεθεί με τις αξίες μας, όπως την ελευθερία, την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση και κατά συνέπεια η ομάδα θα έχει ξεκάθαρα αντισεξιστικά, αντιρατσιστικά, αντιφασιστικά και αντιεξουσιαστικά χαρακτηριστικά.

Καλούμε τον κόσμο της γειτονιάς των Εξαρχειων και του Αστέρα να στηρίξει αυτό το νέο εγχείρημα εναλλακτικού τρόπου αθλητικής έκφρασης και οργάνωσης και στο χώρο του βόλει.

Σάββατο 01/07 στις 22:00 , κηπάκι Τσαμαδού 12 Εξάρχεια

Σεξιστικές, παραβιαστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές δε θα γίνουν ανεκτές.

Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει μπορείτε να απευθυνθείτε στο μπαρ και στην περιφρούρηση.

Στο χώρο θα υπάρχει μπαρ και κουτί οικονομικής ενίσχυσης.

πηγή : email που λάβαμε στις 14 Ιουνίου 18h