Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στις 14.30

11 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

[Χανιά] Αντιφασιστική συγκέντρωση

Στήριξη της αυτοοργανωμένης πορείας ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στα Χανιά

Πέμπτη 29/6 στις 18:00 στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης

Ενώ την Πέμπτη 29/6 θα διεξαχθεί η 1η αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στα Χανιά , την ίδια στιγμή, ακροδεξιοί κύκλοι καλούν με ομοφοβικό και τρανσφοβικό λόγο σε αντισυγκέντρωση, αποσκοπώντας να εκφοβήσουν όσα θέλουν να παλέψουν για ορατότητα απέναντι σε ένα πατριαρχικό -καπιταλιστικό σύστημα που δεν τα ενέχει .

Σε μια χρονική περίοδο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επανεκλέχθηκε και η ακροδεξιά μετράει τρία κόμματα μέσα στην βουλή , το ένα ξεκάθαρα νεοναζιστικό υποστηριζόμενο από τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη και το άλλο στηριζόμενο από τα πιο σκληροπυρηνικά κομμάτια της εκκλησίας ,γίνεται πλέον σαφές πως ο δημόσιος λόγος θα γίνεται ολοένα και πιο συντηρητικός ,αν όχι επικίνδυνος για τις μέχρι τώρα κατακτήσεις του φεμινιστικού και ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος.

Καθόλου τυχαία αλλά ενδεικτικά της αυξανόμενης επίθεσης είναι η καταστολή από την αστυνομία σε πάρτυ του αυτοοργανωμένου pride στη Θεσσαλονίκη , πνίγοντας τον παρευρισκόμενο κόσμο στα χημικά και η στοχοποίηση της εκπαιδευτικού και της ταινίας (αγόρια στο ντους) από την ακροδεξιά και τα συστημικά ΜΜΕ μέσω παραπληροφόρησης.

Εμείς παρά την ρητορεία μίσους της ακροδεξιάς ενάντια στην πορεία ορατότητας, στηρίζουμε την πρωτοβουλία αυτή και συμμετέχουμε ενεργά για να τους δώσουμε την απάντηση που χρειάζεται στον δρόμο με πολύχρωμους και πολύμορφους αγώνες.

Ολ@ την Πέμπτη 29/6 στις 18:00 στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης
Ολ@ στην αντιφασιστική συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 14:30 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Αναμέτρηση

πηγή : https://anametrisi.gr/stirixi-tis-aytoorganom…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές οι «Σπαρτιάτες», που στηρίχθηκαν από τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη, επιχειρούν να εμφανιστούν στους δρόμους με ομοφοβική, ρατσιστική αντιδιαδήλωση ενάντια στην 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας (αυτοοργανωμένο pride) Χανίων στις 29/6.

Η φασιστική κινητοποίηση διαφημίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Κυριάκο Μπλαζουδάκη, υποψήφιο βουλευτή των «Σπαρτιατών» στην εκλογική περιφέρεια Νομού Ρεθύμνης, ενώ υπογράφεται από μια ανύπαρκτη ομάδα με την επωνυμία «Πολίτες Κρήτης».

Η στοχοποίηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αποτελεί μια φασιστική πρόκληση. Μια πρόκληση που παίζει το χαρτί του αγώνα κατά της «ανωμαλίας» και της προστασίας της οικογένειας ενώ στην πραγματικότητα αναγάγει την ομοφοβία σε βασικό εργαλείο ρατσιστικών διαχωρισμών ανάμεσα στην εργατική τάξη. Είναι μια πρόκληση που προσπαθεί να εμφανιστεί ότι εκφράζει την κοινωνία αλλά με στόχο να κλείσει το στόμα σε όσους/ες/@ δίνουν αντιομοφοβικές, αντισεξιστικές και αντιρατσιστικές μάχες.

Και αυτή η επίθεση θα πέσει στο κενό όπως συνέβη με την στοχοποίηση της δασκάλας που πρόβαλε στη σχολική της τάξη την ταινία μικρού μήκους «Αγόρια στο Ντους» του Σουηδού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Κρίστιαν Ζέτερμπεργκ.

Δεν ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για την επιστροφή στη Βουλή των νεοναζί του Κασιδιάρη. Οι ρατσιστικές εκστρατείες και συμφωνίες της κυβέρνησης και της «Ευρώπης-Φρούριο», οι πολιτικές των κλειστών συνόρων, των φραχτών και των επαναπροωθήσεων που οδηγούν σε ναυάγια όπως στην Πύλο συνεχίζουν να λειτουργούν σαν θερμοκήπιο για τους επίδοξους συνεχιστές της Χρυσής Αυγής.

Το αντιφασιστικό κίνημα που έστειλε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή και που συνέτριψε τα Τάγματα Εφόδου στα Χανιά, στην Κρήτη και παντού δεν πρέπει να αφήσει κανένα περιθώριο στους «Σπαρτιάτες» του Κασιδιάρη να βοηθήσουν στην αποφυλάκιση των νεοναζί καθώς θα πιέζουν για να πέσουν στα μαλακά στη δεύτερη δίκη τους. Δεν θα αφήσουμε να ξαναφανούν στους δρόμους οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν φορώντας ξανά τον μανδύα του πολιτικού κόμματος.

Παράλληλα να επιμείνουμε στις καθημερινές μάχες του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος για προσλήψεις στα σχολεία, στους δήμους, στα νοσοκομεία, σε κάθε κομμάτι δημόσιων υπηρεσιών. Για ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές χωρίς κανένα αποκλεισμό και για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για νομικά έγγραφα χωρίς κωλυσιεργίες και οικονομικούς αποκλεισμούς για όλα τα τρανς άτομα. Για την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την ασφαλή στέγαση, την αξιοπρεπή εργασία. Για μια παιδεία που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και που βάζει φρένο στις φασιστικές προκλήσεις.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα κόμματα της Αριστεράς και της αντιρατσιστικές συλλογικότητες να μην αφήσουμε τους δρόμους των Χανίων να μολυνθούν από το δηλητήριο του σεξισμού, του ρατσισμού, της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας.

Όλοι, όλες και ολ@ στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 29 Ιούνη στις 2.30μμ στην Πλατεία Αγοράς.

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΧΑΝΙΑ)

πηγή : https://el-gr.facebook.com/keerfapage/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

[Χανιά] Έκτακτη Αντιφασιστική Συγκέντρωση | Πέμπτη 29/6

post image

Στο μισαλλόξο αυριανό φασιστικό κάλεσμα ενάντια στο αυτοοργανωμένο pride απαντάμε δυναμικά και μαχητικά!

Ούτε στα Χανιά, ούτε πουθενά!

Αντιφασιστική συγκέντρωση:

Πέμπτη 29/6 | 14:30 | Αγορά

Αντιφασίστες/αντιφασίστριες

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1625893/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αύριο, ενώ είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για την ορατότητα ΛΟΑΤΚΙ+, ακροδεξιά μορφώματα κάλεσαν κινητοποίηση ενάντια στην διεξαγωγή της προγραμματισμένης αυτής συγκέντρωσης.

Λίγες μέρες μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και την είσοδο νεοναζιστικών μορφωμάτων στην Βουλή, φασιστικές ομάδες επιχειρούν να κάνουν την επανεμφάνιση τους στα Χανιά. Ευθύνες βαραίνουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα τροφοδοτούσε αυτά τα ρεύματα με μια σειρά από ενέργειες, όπως είναι μέχρι και η ανάδειξη ακροδεξιών στελεχών της σε υπουργικές θέσεις π.χ. του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Επικράτειας.

Χυδαία αποτέλεσε και η στάση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΔΣ του Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου, αφού επέλεξε για ακόμη μία φορά να απουσιάζει. Είναι απαράδεκτο, σε μία συγκυρία στην οποία η φασιστική απειλή ξετρυπώνει και έρχεται ξανά στο προσκήνιο της πόλης, καταστρατηγώντας τα δικαιώματά μας και τα κεκτημένα μας, η δεύτερη δύναμη του συλλόγου μας να μην παίρνει θέση. Οι φοιτητικοί μας σύλλογοι, αποτελούν την προμετωπίδα μας για τις συλλογικές διεκδικήσεις και τους αγώνες μας, και μία τέτοια κίνηση από την κυβερνητική νεολαία καταλήγει να αφήνει έκθετους τους ίδιους τους φοιτητές. Εν τέλη, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όπως και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει φανερά την αδιαφορία της απέναντι στην φασιστική απειλή, δίνοντας χώρο σε τέτοιες μισαλλόδοξες αντιλήψεις να αναπαράγονται ανενόχλητες.

Από την άλλη, λυπητερή αποτελεί και η στάση της Πανσπουδαστικής ΚΣ στο εν λόγο ΔΣ, αφού αρκέστηκε απλά στο να καταδικάσει τις φασιστικές αυτές απειλές, χωρίς όμως να παίρνει ενεργό ρόλο καλώντας σε αντιφασιστική συγκέντρωση!

Το αντιφασιστικό κίνημα τόσο στο νησί μας, αλλά όσο και στην υπόλοιπη χώρα έχει ιστορία που δεν θα ξεχαστεί! Τρία χρόνια μετά την ιστορική καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση, κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα επιτρέψουμε να διαιωνίζονται τα μορφώματα εκείνα που κάψανε την Κάντανο και τα Ανώγεια! Θα υψώσουμε τείχη δημοκρατίας απέναντι σε αυτή την φασιστική λαίλαπα!

Ούτε στα Χανιά, ούτε πουθενά!

Ενιαίος σύλλογος φοιτητών πολυτεχνείου Κρήτης

πηγή : https://el-gr.facebook.com/enotikiprotovoulia…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

Ήδη δύο μέρες μετά αποτελέσματα των εκλογών της 25 Ιουνίου βλέπουμε την επανεμφάνιση φασιστικών μορφωμάτων στο δρόμο. Είναι γεγονός πως η τελευταία τετραετία διακυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλε στη συντηρητικόποίηση του δημόσιου λόγου. Ο αυταρχισμός με τον οποίο επιτιθόταν στα πληττώμενα στρώματα, η καταστολή αλλά και η ευρύτερη συντηρητική ρητορεία που αναπαρήγαγε η κυβέρνηση και τα φερέφωνα ΜΜΕ γύρω από το πολιτικό προσκήνιο άφησε χώρο σε ακροδεξιά μορφώματα να αναπτυχθούν αλλά και να αποκτήσουν κετρική πολιτική εκπροσώπηση συγκεντρώνοντας συνολικά 15%. Έτσι μια μέρα μετά την εκλογές φασιστικές ομάδες διοργανώνουν αντισυγκέντρωση ενάντια στην συγκέντρωση του Pride στα Χανιά. Σε μια συγκυρία, όπου η κυβέρνηση προσπαθεί να άρει κάθε μεταπολιτευτικό κεκτημένο και δημοκρατική ελευθερία , όπου αναπαράγονται σκοταδιστικές ιδεολογίες από κυβερερνητικά στελέχη (π.χ. θεωρία αγέννητου παιδιού και προγεννητική αγωγή), και αποκτούν θεσμική ανοχή μισαλλάδοξες ιδεολογίες (νόμος τσιάρα για υποχρεωτική συνεπιμέλεια, ανοχή σε δολοφονίες/βιασμούς από τον κατασταλτικό μηχανισμό κ.α) ο αγώνας για ζωή ενάντια στις διακρίσεις είναι επιτακτικός. Παρά την καταδίκη της ΧΑ, που ομολογουμένως ήταν νίκη του αντιφασιστικού κινήματος, ο αντιφασιστικός αγώνας δεν έχει τελιώσει αλλά είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Αυτή θα είναι και η απάντηση από εδώ και εμπρός!

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 14.30 στην Αγορά - Στηρίζουμε την πορεία ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+!

Ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο!

ΤΗ ΚΑΝΤΑΝΟ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΨΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 14.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Ενωτική Πρωτοβουλία φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης

πηγή : https://el-gr.facebook.com/enotikiprotovoulia…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Αντιφασιστικό κάλεσμα & στήριξη της πορείας ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητας

Η κατάληψη Rosa Nera στηρίζει και συμμετέχει στην 1η αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Διεκδικούμε το δικαίωμα στην ορατότητα καταπιεσμενων ομάδων λόγω ταυτότητας, φύλου και σεξουαλικου προσανατολισμου.

Στεκόμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε ομοφοβικη και τρανσφοβικη κίνηση, όπως αυτή που εμφανίστηκε από φασιστική ομάδα που εξέδωσε διαδικτυακό κάλεσμα ρατσιστικής αντισυγκεντρωσης έναντια στην πορεία ορατότητας.

Μαζί με συλλογικοτητες και σωματεία της πόλης καλούμε σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς Πέμπτη 29 Ιούνη στις 14:30, χώρο εργατικών και κοινωνικών αγώνων για την ισότητα και την ελευθερία, ώστε να τη περιφρουρησουμε από το μισαλλοδοξο κάλεσμα μερικών νεοναζί.

Καλούμε επίσης στην αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας την ίδια μέρα Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 18:00, στο θέατρο Βλησιδη.

Κατάληψη Rosa Nera

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2023/06/28/διπλό-κά…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Όσα προσωπεία και να αλλάζει, ο φασισμός δεν κρύβεται.

Μίσος και εθνικισμός δεν χωράνε στους δρόμους και τις πλατείες μας.

Να μην αφήσουμε τους ναζί να ξαναβγούν στο φως για να τρομοκρατήσουν και να απλώσουν το σκοτάδι τους!

Αύριο, Πέμπτη 29/06,

καλούμε στην αντιφασιστική κινητοποίηση, 2.30 μ.μ. στην πλ. Αγοράς,

και στην αυτοοργανομένη Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας, 6 μ.μ. στο θέατρο Βλησίδης (Κουμ Καπί)

Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων

πηγή : https://www.facebook.com/stekichania/?locale=…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Όλες και όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Πέμπτη 26/6 στις 14:30 στην πλατεία Δημ. Αγοράς.

Καμία ανοχή στο φασισμό! Δεν θα επιτρέψουμε να εξαπλωθεί το ρατσιστικό δηλητήριο στη πόλη μας!

Δεν πέρασαν δύο μέρες από την είσοδο τους στη βουλή και το νεοσύστατο νεοναζιστικό κόμμα "Σπαρτιάτες" έλαβε δράση. Πρώτο τους μέλημα ήταν να οργανώσουν και να καλέσουν σε πορεία μίσους ενάντια στην πρώτη πορεία ορατότητας - Pride Χανίων. Με ένα ανυπόγραφο και ανορθόγραφο κάλεσμα, οι αχυράνθρωποι του Κασιδιάρη απειλούν και στρέφονται εναντίον της lgbtqi+ κοινότητας της πόλης, στοχοποιώντας συνολικά τις καταπιεσμένες μειονότητες της κοινωνίας και των εργαζομένων. Φυσικά, σε αυτή τη στρατηγική τους κίνηση, ευθύνες έχει και η κυβέρνηση της Ν.Δ., όχι μόνο για την προεκλογική τους διαφήμιση, αλλά και για την ταύτισή της με την πολιτική τους ατζέντα ως προς την οικογένεια, την αυτοδιάθεση του γυναικείου σώματος και τα δικαιώματα των lgbtqi+ ατόμων. Η θεωρία του αγέννητου παιδιού, η ομοφοβική ρητορεία, αλλά και η σύσταση υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας (!) είναι κάποια μόνο από τα σημεία αυτής της ατζέντας.

Το εργατικό κίνημα ποτέ του δεν έκανε πίσω μπροστά στη φασιστική απειλή. Ξέρουμε πολύ καλά για ποιον λόγο οι ναζί επιστρατεύονται από το κεφάλαιο. Ο ρόλος τους είναι ένας, να καταστείλουν οποιαδήποτε εργατική διεκδίκηση, οποιονδήποτε κοινωνικό αγώνα και να οξύνουν τις διαιρέσεις εντός των εργαζομένων προς όφελος της απρόσκοπτης κερδοφορίας του κεφαλαίου. Δε θα τους αφήσουμε. Όλοι-όλες-όλα μαζί θα ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στο φασισμό, όποιον μανδύα κι αν φοράει αυτός, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στη διαδήλωση, θα παλέψουμε για την ισότητα όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας και σεξουαλικού προσανατολισμού. Στεκόμαστε δίπλα στην lgbtqi+ κοινότητα και αγωνιζόμαστε για την ορατότητά της και το δικαίωμά της στη διαδήλωση.

Καλούμε κάθε συνάδελφο/ισσα και συνολικά την εργατική τάξη και τη νεολαία να ορθώσουν τοίχος αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά και χωριό, ώστε το ρατσιστικό δηλητήριο να μην βρίσκει τόπο πουθενά.

Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία, συλλόγους και συλλογικότητες της πόλης, τη Πέμπτη 29/6, στις 14.30 στην πλατεία Αγοράς.

Ούτε στα Χανιά, ούτε πουθενά, Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών (παράρτημα Χανίων)

πηγή : https://www.facebook.com/smtchania/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ΕΛΜΕ Χανίων

πηγή : https://www.facebook.com/groups/44663054869/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΝΗ

Στηρίζουμε την 1η αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και στήνουμε ανάχωμα στην επέλαση του σκοταδισμού.

Οικογένεια είναι η αποδοχή, η συμπερίληψη, η αλληλεγγύη.

Οικογένεια είναι τα ταξικά μας αδέλφια, η αυτοοργάνωση και η αντίσταση.

Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση και στην πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας:

Πέμπτη 29/6

14:30, Αντιφασιστική συγκέντρωση / Αγορά

18:00, πορεία ορατότητας / Κουμ Καπι

ΟΓ

πηγή : https://www.facebook.com/people/Ομάδα-Γονέων-…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Στα Χανιά 2 καλέσματα αύριο, Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 14:30 και 18:00. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς στις 14:30 για την περιφρούρηση της πορείας ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που θα γίνει στις 18:00 με σημείο συνάντησης το θέατρο Δ. Βλησίδης.

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ) Ρεθύμνου

πηγή : https://www.facebook.com/eserethymnou