Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στις 18.30

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη μαχόμενη Τζενίν

Somoud| Όλοι-ες στην συγκέντρωση έξω από τη γιάφκα των σιωνιστών

Πέμπτη 6 Ιουλίου 18 : 30

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΤΖΕΝΙΝ- ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

κάλεσμα : Somoud

Image

πηγή : https://twitter.com/efodos_ta


1 2 3 4 5 6 7 8

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΑΖΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!

Έκτακτη Συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ! Πέμπτη 06/07/2023, 18.30!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΗΠΑ-ΕΕ, ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

κάλεσμα : Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Ιουλίου 19h


1 2 3 4 5 6 7 8

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Τζενίν - Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση της Somoud στην ισραηλινή πρεσβεία -Πέμπτη 6/7 18: 30

post image

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Τζενίν - Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση [Στηρίζουμε τη συγκέντρωση της Somoud στην ισραηλινή πρεσβεία -Πέμπτη 6/7 18: 30]

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Ιουλίου, οι δυνάμεις καταστολής του ισραηλινού στρατού, εναέριες και χερσαίες, εξαπέλυσαν μεγάλης κλίμακας επίθεση στην πόλη Τζενίν της Δυτικής Όχθης, ένα προπύργιο της Παλαιστινιακής Αντίστασης, με μακρά ιστορία αγώνων και θυσιών. Η ισραηλινή επίθεση ήταν μια από τις ισχυρότερες των τελευταίων ετών. Σε αυτήν ο ισραηλινός στρατός, καθοδηγούμενος από τις μυστικές υπηρεσίες του, εφάρμοσε αναβαθμισμένες -ακόμα και για τις δικές του προδιαγραφές βαρβαρότητας- επιχειρήσεις ωμής βίας και τρομοκράτησης. Ο κύριος όγκος της επίθεσης κατευθύνθηκε προς τον προσφυγικό καταυλισμό της περιοχής. Με το πρόσχημα ότι εντός του καταυλισμού έδρευαν «βάσεις τρομοκρατών», ο πυκνοκατοικημένος καταυλισμός υπέστη αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς και πολυβολισμούς από τα ισραηλινά στρατεύματα, ενώ σε όλη την πόλη μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού επιδίδονταν στην καταστροφή δρόμων, ενώ άλλες στρατιωτικές μονάδες διέλυαν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και ύδρευσης και άλλες δημόσιες υποδομές (σχολειά, νοσοκομεία), κάνοντας τη Τζενίν να μοιάζει με κατεστραμμένη πόλη. Ενδεικτική της έντασης της επίθεσης ήταν οι πυροβολισμοί εναντίον δημοσιογράφων που κάλυπταν τα γεγονότα, οι επιθέσεις με δακρυγόνα στα κέντρα υγείας όπου πήγαιναν οι τραυματίες, η απαγόρευση της διακομιδής των τραυματιών από τα ασθενοφόρα, με τους τραυματίες να κείτονται στο δρόμους για ώρες αβοήθητοι. Μέχρι στιγμής 3000 Παλαιστίνιοι/ες έχουν εγκαταλείψει την περιοχή ενώ ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι 12 νεκροί Παλαιστίνιοι και 100 τραυματίες εκ των οποίων πολλοί σοβαρά.

Το πολιτικό στίγμα που ήθελε να δώσει το ισραηλινό κράτος, όπως απροκάλυπτα δήλωσαν ανώτεροι αξιωματούχοι του, ήταν σαφές : «ήρθαμε να σας καταστρέψουμε και αφού το πραγματοποιήσουμε μόνο τότε θα φύγουμε» .

Όπως κάθε σιωνιστική επίθεση ωστόσο, έτσι και η τελευταία βρίσκει απέναντι της τη θέληση ενός ολόκληρου λαού να αντισταθεί. Βρίσκει απέναντι της τη θέληση ενός ολόκληρου λαού να ζήσει ελεύθερος στον τόπο του, ενός λαού που έχει εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές στις τάξεις του έτοιμους να κάνουν πράξη το «Ελευθερία ή Θάνατος», ενός λαού του οποίου ο αγώνας λιπαίνεται καθημερινά από τις θυσίες των αγωνιστών και των αγωνιστριών του.

Υπό αυτό ακριβώς το πρίσμα και αυτό το ισραηλινό έγκλημα είναι «καταδικασμένο» να γίνει ένα ακόμα βήμα για τη νίκη της Αντίστασης, ένα ακόμα βήμα για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης! Η μαζική λαϊκή αντίσταση στη Τζενίν - με πέτρες, με μολότοφ, με όπλα, με αντιαρματικά, ή ακόμα και με τα ίδια τα χέρια και τα σώματα των κατοίκων - η οποία απέτρεψε την είσοδο του ισραηλινού στρατού στο κέντρο του καταυλισμού, προκαλώντας του μάλιστα αρκετές απώλειες ( 1 νεκρός και πολλοί τραυματίες) και οι τελευταίες ένοπλες επιθέσεις της παλαιστινιακής αντίστασης που εκδηλώθηκαν ως απάντηση το επιβεβαιώνουν.

Ασφαλώς η κλιμάκωση της σιωνιστικής επιθετικότητας στην Παλαιστίνη δεν είναι συμπτωματική. Αποτελεί έκφραση των αυξημένων αναγκών του ευρατλαντικού άξονα για θωράκιση της κρίσιμης αυτής γεωστρατηγικά ζώνης, σε μια συγκυρία που ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται. Ως τέτοια είναι αναπόφευκτο να έχει νέες κορυφώσεις, με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ, της ακροδεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου, να ομολογεί απροκάλυπτα ότι εξετάζει πιο «ριζικές και ριζοσπαστικές λύσεις».

Σε κάθε περίπτωση η εκκίνηση ενός νέου γύρου κινητοποιήσεων αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη τίθεται επιτακτικά! Πόσο μάλλον όταν η συνεργασία του ελληνικού με το ισραηλινό κράτος εμβαθύνεται διαρκώς, όπως απέδειξαν πρόσφατα οι -για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος- κοινές ασκήσεις του ελληνικού στρατού με χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ υπό την εποπτεία των ΗΠΑ, πόσο μάλλον όταν οι μπίζνες του ελληνικού κεφαλαίου με το ισραηλινό αναβαθμίζονται διαρκώς.

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Τζενίν - Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση- Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Συμμετέχουμε στηρίζουμε τη συγκέντρωση που καλεί στην ισραηλινή πρεσβεία την Πέμπτη 6/7 στις 18: 30 η παλαιστινιακή συλλογικότητα Somoud

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστ(ρι)ών)

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1625991/


1 2 3 4 5 6 7 8

Αλληλεγγύη στη μαρτυρική Τζενίν

Σήμερα στις 6:30 μμ έξω από την πρεσβεία των σιωνιστών

Αλληλεγγύη στη μαρτυρική Τζενίν
Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Ιούλη, χερσαίες μονάδες του ισραηλινού στρατού με την υποστήριξη μαχητικών ελικοπτέρων Apache και οπλισμένων drones εισέβαλαν στο στρατόπεδο παλαιστίνιων προσφύγων της Τζενίν, για δεύτερη φορά σε διάστημα λιγότερο τους ενός μήνα. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εισβολής, ειδικές μονάδες του ισραηλινού στρατού έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα και μπλόκαραν τις τηλεπικοινωνίες, προκειμένου να εμποδίσουν τις ομάδες των ένοπλων μαχητών της Αντίστασης να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αλλά και για να αποτρέψουν τη μετάδοση εικόνας και ήχου που θα αποτύπωναν τις θηριωδίες που θα ακολουθούσαν. Στη συνέχεια, τεράστιες θωρακισμένες μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού όργωσαν στην κυριολεξία τους κεντρικούς δρόμους του στρατοπέδου, καταστρέφοντας τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. Ακολούθησε η ανάπτυξη περίπου 1.000 ισραηλινών στρατιωτών σε μια περιοχή που δεν υπερβαίνει σε έκταση το μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο.

Κατά τη διάρκεια της εισβολής, που η διάρκειά της ξεπέρασε τις δυο μέρες, ο ισραηλινός στρατός δολοφόνησε 12 Παλαιστίνιους, ανάμεσα τους 5 παιδιά κάτω των 18 ετών, ενώ οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 120, με 20 ανάμεσά τους να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι εκτοπισμένοι λόγω της ισραηλινής εισβολής ξεπέρασαν τους 3.000, ενώ το 80% των κατοικιών της Τζενίν έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Το νέο σιωνιστικό έγκλημα δεν έμεινε αναπάντητο από την Αντίσταση. Ενοπλοι μαχητές όλων των οργανώσεων της Αντίστασης, δίπλα δίπλα με τους χιλιάδες παλαιστίνιους νεολαίους που συμμετείχαν στην αντίσταση στους ισραηλινούς εισβολείς, έδωσαν ένα γερό μάθημα στους σιωνιστές, σκοτώνοντας έναν αξιωματικό του ισραηλινού στρατού και ανατινάζοντας απροσδιόριστο αριθμό θωρακισμένων οχημάτων του.

Ο λαός της Παλαιστίνης είναι πολύ σκληρό καρύδι για τα δόντια των σιωνιστών, ενώ η Παλαιστινιακή Αντίσταση, σώμα από το σώμα του, παρά την κατακόρυφη αύξηση της ισραηλινής επιθετικότητας, βρίσκει τρόπους να προκαλεί πλήγματα στο Ισραήλ.

Ολες-οι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη μαρτυρική Τζενίν

Ισραηλινή πρεσβεία, Πέμπτη 6 Ιούλη, 18:30

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

πηγή : https://palestineresist.gr/network/anakoinose…


1 2 3 4 5 6 7 8

Κάλεσμα στήριξης στον Παλαιστινιακό λαό

🔴Αθήνα: 18:30 Ισραηλινή Πρεσβεία

⚫️Θεσσαλονίκη: 19:00 Αμερικανικό προξενείο.

«Κάτω από ερπύστριες όλη η ζωή μου, η Παλαιστίνη αιμορραγεί. Άδεια τα χέρια μου αίμα ποτίσανε, σφιχτές γροθιές που το φόβο λυγίσανε. Πέτρα και ατσάλι το σώμα μου χτίσανε, για ζωή πολεμώ».

Νέο μπαράζ ισραηλινών επιθέσεων σημειώνεται από το απόγευμα της Δευτέρας στη Δυτική Όχθη. Οι σιωνιστικές στρατιωτικές δυνάμεις επιτέθηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, σκοτώνοντας μέχρι στιγμής 12 Παλαιστίνιους,4 εξ αυτών παιδιά, και τραυματίζοντας περισσότερους από 100 και εκτοπίζοντας περισσότερους από 3000 παλαιστίνιους από τα σπίτια τους. Στην ισραηλινή αυτή επίθεση, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισβολές στην Δυτική Όχθη εδώ και 20 χρόνια, συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη του στρατού ενώ χρησιμοποιήθηκαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τανκς, μπουλντόζες κ.α. Επιπλεόν, έχει κοπεί εντελώς η παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες πως ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε ιατρικό προσωπικό και ασθενοφόρα.

Όπως δήλωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις πρόκειται για μια επίθεση «εκκαθάρισης» της περιοχής από τους «τρομοκράτες», με τον Νετανιάχου να δηλώνει πως αν χρειαστεί θα ακουλουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις αυτού του είδους. Παράλληλα, ο Λευκός Οίκος, σταθερός σύμμαχος μιας σειράς δολοφονικών καθεστώτων,δήλωσε ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα του Ισραήλ στην ασφάλεια.

Με τη χτεσινή επίθεση να διαδέχεται τις προηγούμενες, φαίνεται να ανοίγεται ένας νέος κύκλος επιθέσεων και διωγμών κατά των Παλαιστινίων. Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ, από την αρχή του χρόνου εξάλλου έχει δείξει τις επιθετικές προθέσεις του σκοτώνοντας, τραυματίζοντας και φυλακίζοντας δεκάδες αγωνιστές και άμαχους Παλαιστίνιους.

Η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και κινήσεων αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό είναι αναγκαία. Η διεθνιστική αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών απέναντι στη λαίλαπα του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση


1 2 3 4 5 6 7 8

Συνένοχοι ΗΠΑ - ΕΕ και η λεγόμενη διεθνής κοινότητα των καπιταλιστών και πετρελαιο-φεουδαρχών

Σταματήστε τη σφαγή στη Τζενίν!

Διαδήλωση διαμαρτυρίας, Πέμπτη 6 Ιουλίου, 6:30 μ.μ. έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, Κηφισίας (σταθμός Μετρό Πανόρμου)

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει τη βάρβαρη στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού και των μαχητών της Τζενίν, στη Δυτική Όχθη της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

Από το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023 πάνω από 1.000 πάνοπλοι ισραηλινοί στρατιώτες, βαριά εξοπλισμένοι, με drones, ελικόπτερα, θωρακισμένα οχήματα, επιτέθηκαν στην παλαιστινιακή πόλη Τζενίν και ειδικότερα στον καταυλισμό των προσφύγων όπου σε μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο στοιβάζονται 14 - 20 χιλιάδες άνθρωποι. Με βομβαρδισμούς από αέρος και ξηράς, γιγάντιες μπουλντόζες γκρεμίζουν σπίτια και καταστρέφουν δρόμους και υποδομές. Οι νεκροί είναι πάνω από 10, πάνω από 250 οι τραυματίες, άγνωστος ο αριθμός των συλληφθέντων, 3.000 Παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν κατά διαταγή του στρατού των εισβολέων. Το νερό, το φως και οι επικοινωνίες είναι κομμένα. Οι εικόνες στη Τζενίν φέρνουν στις μνήμες μας τις εικόνες από το Γκέτο της Βαρσοβίας, ύστερα από την επίθεση των ναζί. Ελεύθεροι σκοπευτές του ισραηλινού στρατού πυροβολούν ό,τι κινείται και ιδιαίτερος στόχος είναι τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτορεπόρτερ.

Η Τζενίν, μια πόλη 40 χιλιάδων ανθρώπων με το καταυλισμό τους, έχει κατά βάση χτιστεί από τα αλλεπάλληλα κύματα εκτοπισμένων Παλαιστινίων από τους πολέμους του 1948, του 1967 και πολλών άλλων μικρότερης κλίμακας στρατιωτικών επιθέσεων του Ισραήλ. Είναι το κέντρο της παλαιστινιακής αντίστασης, ιδίως της νέας γενιάς των "λιονταριών της επανάστασης" που δεν ακολουθούν τη συμβιβασμένη ηγεσία της Παλαιστινιακής αρχής, ούτε τη Χαμάς. Γι' αυτό είναι επίλεκτος στόχος των ισραηλινών σιωνιστικών αρχών, ιδιαίτερα όμως της παρούσας ακροδεξιάς θρησκόληπτης και ρατσιστικής κυβέρνησης υπό τον Νετανιάχου. Της εισβολής στη Τζενίν προηγήθηκαν αλλεπάλληλα πογκρόμ και εμπρησμοί Παλαιστινιακών σπιτιών από φασίστες εποίκους, με παρότρυνση και κάλυψη από τους φασίστες υπουργούς Ιταμάρ Μπεν Γκριρ και Μπεζαλέλ Σμότριτς. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως απόπειρα αποπροσανατολισμού από την εσωτερική διάσπαση του Ισραήλ, όπως φαίνεται από τις επί 26 εβδομάδες μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, που απειλεί το όλο σιωνιστική εγχείρημα.

Φυσικά, το κράτος του Ισραήλ, ο επίσημος τρομοκράτης, κατηγορεί τους Παλαιστίνιους για "τρομοκρατία". Όμως τρομοκράτης δεν είναι ο λαός που αγωνίζεται για την ελευθερία του από την κατοχή. Τρομοκράτες είναι ο στρατός του Ισραήλ, οι παρακρατικές φασιστικές ομάδες εποίκων, οι θεσμικοί δολοφόνοι και αυτοί που βρίσκονται πίσω τους και τους στηρίζουν οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά: οι ΗΠΑ, η ΕΕ, οι συμβιβασμένες κυβερνήσεις των πετρελαιο-φεουδαρχών και οι κυβερνήσεις της Ελλάδα που με τον Μητσοτάκη (αλλά και με τον Τσίπρα) έχει αναδειχθεί στο στενότερο σύμμαχο του κράτους του Ισραήλ.

Σταματήστε τη σφαγή στη Τζενίν!

ΗΠΑ - ΕΕ - ελληνική κυβέρνση συνένοχοι των δολοφόνων.

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και στους μαχητές της Τζενίν!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Πάρτε μέρος στη διαδήλωση διαμαρτυρίας, Πέμπτη 6 Ιουλίου, 6:30 μ.μ. έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, Κηφισίας (σταθμός Μετρό Πανόρμου)

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

5/7/2023

πηγή : https://www.neaprooptiki.gr/eek-israilini-var…


1 2 3 4 5 6 7 8

Τζενίν: Ακόμα ένα έγκλημα του Ισραήλ

Κινητοποιήσεις: Πέμπτη 7/7

Αθήνα, 18:30, πρεσβεία Ισραήλ

Θεσσαλονίκη, 19:00, Τσιμισκή με Αριστοτέλους

Ιωάννινα, 19:00, Περιφέρεια

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Να σταματήσουν τώρα οι ισραηλινές επιθέσεις

Η ακροδεξιά σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ αιματοκυλεί άλλη μια φορά τους Παλαιστίνιους στη λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη. Την Δευτέρα 3/7 το Ισραήλ εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη στρατιωτική του επιχείρηση στα παλαιστινιακά εδάφη εδώ και 20 χρόνια, σε μια «εκτεταμένη αντιτρομοκρατική προσπάθεια», όπως τη χαρακτήρισε. Στη διάρκεια της «επιχείρησης» δολοφονήθηκαν 12 Παλαιστίνιοι, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 100 και σε αυτήν συμμετείχαν περίπου 2.000 Ισραηλινοί στρατιώτες.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια έκρηξη της βίας των κατοχικών δυνάμεων σε όλη την Δυτική Όχθη. Στις 20 Ιούνη, 7 Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν από επίθεση με ελικόπτερο. Την επόμενη μέρα ένας Παλαιστίνιος δολοφονήθηκε στην διάρκεια μιας μανιώδους επίθεσης εκατοντάδων εποίκων στην πόλη Τουρμουσάγια, ξυπνώντας μνήμες της δεύτερης Ιντιφάντα. Την ίδια εβδομάδα, 3 Παλαιστίνιοι ακτιβιστές δολοφονήθηκαν από επίθεση με drone του Ισραήλ. Συνολικά φέτος έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 140 Παλαιστίνιοι από τα χέρια του ισραηλινού στρατού ή εποίκων στο Ισραήλ και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Άλλοι 36 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί στην λωρίδα της Γάζας.

Η αλληλεγγύη μας είναι η ασπίδα των Παλαιστινίων, για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ελευθερία και την αυτοδιάθεσή τους, για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στην πατρική τους γη.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε όλο τον κόσμο πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι, να αγωνιστούμε για να σταματήσουν οι ισραηλινές επιθέσεις και να αναγνωριστεί τώρα το Παλαιστινιακό κράτος. Να παλέψουμε για τη διάλυση του ΝΑΤΟ που στηρίζει και οργανώνει όλα τα αιμοσταγή καθεστώτα όπως του Ισραήλ, της Ουκρανίας κ.ά., στέλνει κρέας για τα κανόνια τους εργαζόμενους και απειλεί, για τα συμφέροντα των δυτικών ιμπεριαλιστών, με παγκόσμιο πόλεμο όλο τον πλανήτη.

  • Άμεση κατάπαυση του πυρός των Σιωνιστών - Να καταδικαστεί η ισραηλινή κυβέρνηση
  • Να αναγνωριστεί τώρα το Παλαιστινιακό κράτος και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση
  • Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ που στηρίζει και οργανώνει πολέμους σε όλο τον πλανήτη

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ)

πηγή : https://www.okde.gr/archives/19793


1 2 3 4 5 6 7 8

Ολες-οι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στη μαρτυρική Τζενίν. Ισραηλινή πρεσβεία, Πέμπτη 6 Ιούλη, 18.30

Ταξική Πολιτική Οργάνωση Βίδα-Prolet connect

πηγή : https://twitter.com/ProletConnect