Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 στις 19.30

Μικροφωνική-συγκέντρωση και έκθεση φωτογραφίας για το ξήλωμα της παιδικής χαράς

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 1η Αυγούστου, στις 19.30 στο πάρκο

Η Δημοτική Αρχή Μπακογιάννη προκαλεί την οργή μας και ΚΛΕΒΕΙ για 3η φορά την παιδική χαρά από το πάρκο Δρακόπουλο που αγοράσαμε με χρήματα από τις τσέπες μας για τα παιδιά μας και τα παιδιά της γειτονιάς. Αυτή τη φορά το συνεργείο δεν ήρθε νύχτα αξημέρωτα, αλλά κρύφτηκε πίσω από τις λαμαρίνες και τις πλάτες των ΜΑΤ.

Ο Δήμαρχος της απατεωνιάς, της μίζας και της ρεμούλας συνεχίζει να προκαλεί τις αντοχές μας. Σχεδιάζει δίχως τη γνώμη των κατοίκων, διαβουλεύεται μονάχα με τους εργολάβους και τους επενδυτές (αυτούς που ξεσπιτώνουν το κόσμο, όπως έγινε στην Πολυλά), εξαγοράζει ψήφους μοιράζοντας αφειδώς δημοτικό χρήμα σε ημέτερους και ταυτόχρονα λασπολογεί τους κατοίκους στα ΜΜΕ αποκαλώντας τους «περιφερόμενο θίασο».

Ο Μπακογιάννης έχει ανοίξει πόλεμο με τους κατοίκους των Πατησίων. Επιβάλλει την ανάπλαση του πάρκου με το «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ και ΔΙΑΤΑΣΩ» τραβώντας το σχοινί στα άκρα. Τον ενημερώνουμε πως κανένας Δήμαρχος δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από την καρέκλα του. Είναι προσβολή για τη μνήμη των αγωνιζόμενων κατοίκων της Πατησιώτικης κοινωνίας όποιος το αγνοεί. Θα είμαστε εδώ και θα του το υπενθυμίζουμε διαρκώς.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Τρίτη 1η Αυγούστου, στις 19.30 στο πάρκο

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Θραύσματα από τον αγώνα για το πάρκο Δρακόπουλου, στο πάρκο

ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ

ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΚΟ

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης Πάρκου Δρακόπουλου

1/8/2023