Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση-πικετοφορία

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7ΜΜ

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 5μμ κηδεύεται στην Ελευσίνα ο δολοφονημένος από τους φασίστες Μιχάλης Κατσούρης. Το αντιφασιστικό κίνημα τιμά τη μνήμη του Μιχάλη και απαιτεί την τιμωρία των δολοφόνων ναζί, όπως έκανε και κάνει για τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν και όλων των θυμάτων των φασιστικών ταγμάτων εφόδου.

Παράλληλα, δεν ξεχνούμε ούτε στιγμή τις ευθύνες της κυβέρνησης που έδωσε και δίνει κάλυψη στις φασιστικές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν με τον μανδύα «πολιτικού κόμματος», χθες της Χρυσής Αυγής, σήμερα των Σπαρτιατών.

Καλούμε αντιφασιστική πικετοφορία στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 7μμ. Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί! Να φύγει η κυβέρνηση που τους καλύπτει!

ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

πηγή : https://el-gr.facebook.com/keerfapage/


Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα τη μέρα της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή, Παρασκευή 11 Αυγούστου 7μμ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7μμ

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 5μμ κηδεύεται στην Ελευσίνα ο δολοφονημένος από τους φασίστες Μιχάλης Κατσουρής.

Το αντιφασιστικό κίνημα τιμά τη μνήμη του Μιχάλη και απαιτεί την τιμωρία των δολοφόνων ναζί, όπως έκανε και κάνει για τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν και όλων των θυμάτων των φασιστικών ταγμάτων εφόδου.

Τεράστιες και απροκάλυπτες είναι οι ευθύνες και της κυβέρνησης που άφησε ανενόχλητους τους φασίστες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να να διασχίσει όλη την Ελλάδα, με τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του νεαρού φίλου της ΑΕΚ και τον τραυματισμό πολλών ακόμα ατόμων.

Η ΕΛΑΣ και η κυβέρνηση που απαγορεύουν με περισσή ευκολία εργατικές, λαϊκές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις, δεν είδαν και δεν άκουσαν τα φασιστοειδή να έρχονται. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως η «επιχειρησιακή ικανότητα» των δυνάμεων καταστολής αναπτύσσεται μόνο κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Παράλληλα, δεν ξεχνούμε την κάλυψη που έδωσε και δίνει η κυβέρνηση στις φασιστικές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν με τον μανδύα «πολιτικού κόμματος», χθες της Χρυσής Αυγής, σήμερα των Σπαρτιατών.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 7μμ.

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί!

Να φύγει η κυβέρνηση που τους καλύπτει!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή : https://antarsya.gr/node/6666