Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική διαδήλωση

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, Σύνταγμα, Πέμπτη 31/8, 7μμ.

Ανεπιθύμητη η φασίστρια Μελόνι στην Ελλάδα!

Να ματαιώσουμε την επίσκεψη και την συνεργασία με το Μητσοτάκη!

Ανοιχτά σύνορα, στοπ στις ιδιωτικοποιήσεις!

Ωμή πρόκληση για τις δημοκρατικές ευαισθησίες της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, που πάλεψε και πέτυχε να τσακίσει τους ναζί της Χρυσής Αυγής να κανονικοποιείται ο φασισμός με επίσημη επίσκεψη της Μελόνι, της νοσταλγού του Μουσολίνι, στην Αθήνα.

Η συνεργασία της κυβέρνησης μαζί της στον πόλεμο κατά των προσφύγων και των μεταναστών σημαίνει ατέλειωτους πνιγμούς και ναυάγια από το Αιγαίο μέχρι το Λιβυκό.

Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση καλύπτει τους φασίστες και τους ανοίγει τον δρόμο, ενισχύοντας τη δολοφονική ρατσιστική της πολιτική κατά των προσφύγων με το κλείσιμο των συνόρων, τις επαναπροωθήσεις και τους κεφαλοκυνηγούς ναζί στον Έβρο.

Να τους σταματήσουμε

Δώσαμε μια μάχη με διεθνή διάσταση για να τσακίσουμε το φασισμό στην Ελλάδα και διεθνώς, τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι, που ξαναβγήκαν στο προσκήνιο αξιοποιώντας τις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων της ΕΕ-φρούριο.

Καλούμε το εργατικό κίνημα, τη νεολαία, το αντιρατσιστικό και το αντιφασιστικό κίνημα, να ακυρώσουμε την επίσκεψη της φασίστριας Μελόνι, να παλέψουμε ενάντια δολοφονικές πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων και των κλειστών συνόρων.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

πηγή : https://el-gr.facebook.com/keerfapage/


Ανεπιθύμητη η φασίστρια Μελόνι! Ολοι/ες στο Σύνταγμα, Πέμπτη 31/8 7μμ Σύνταγμα

Ανεπιθύμητη η φασίστρια Μελόνι! Ολοι/ες στο Σύνταγμα, Πέμπτη 31/8 7μμ Σύνταγμα

Η επίσημη επίσκεψη της Μελόνι μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης της ΝΔ είναι μια πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία, όλο τον κόσμο που σιχαίνεται τους φασίστες και το ρατσισμό. Είναι μια ακόμα κίνηση που στρώνει το δρόμο στην ακροδεξιά και τους φασίστες: μετά την κάλυψη των φασιστών «πολιτοφυλάκων» στον Έβρο, την πολιτική των κλειστών συνόρων για πρόσφυγες που είναι και πολιτική της Ε.Ε που δολοφονεί από το «δολοφονικό φράχτη» μέχρι τις θάλασσες του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Η Μελόνι και το κόμμα της είναι κατευθείαν απόγονοι των φασιστών του Μουσολίνι. Είναι το κόμμα που μαζί με το κυνήγι των προσφύγων και των μεταναστών έχει βάλει στο στόχαστρο το δικαίωμα των γυναικών στην έκτρωση, στοχοποιεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Αυτό το κόμμα αγκαλιάζει και νομιμοποιεί η κυβέρνηση, η άρχουσα τάξη, η ευρωπαϊκή Δεξιά και όλη η Ε.Ε.

Αυτή πρόκληση δεν θα περάσει! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα συνδικάτα, τις συλλογικότητες που παλεύουν ενάντια στις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης, ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό τον εθνικισμό και τον πόλεμο να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Πέμπτη 7μμ στο Σύνταγμα. Θα είναι ένα δυνατό βήμα στην πάλη μας ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες εδώ, για να σαπίσουν στη φυλακή οι Κασιδιάρηδες, να μη σηκώσουν ξανά κεφάλι!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή : https://antarsya.gr/node/6672