Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23.59

Κάλεσμα σε διανυκτέρευση-περιφρούρηση της κοινότητας των κατειλημμένων προσφυγικών

Ο Αύγουστος θα βρει τη γειτονιά μας όπως πάντα. Ανοικτή σε κάθε μορφή κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας και διαδικασίας. Θα τη βρει θωρακισμένη ενάντια στις επιθέσεις του κράτους, τις σκευωρίες και τις προβοκάτσιες.

Το κάλεσμα αυτό γίνεται με σκοπό να πλαισιωθεί η κοινότητα και η γειτονιά των Προσφυγικών, από αλληλέγγυους την περίοδο της κινηματικής ύφεσης του Αυγούστου, ώστε να υπάρχει μια διαρκής παρουσία από τον κόσμο του αγώνα.

Καλουμε σε διανυκτέρευση εντός της κοινότητας, ώστε σε περίπτωση κατασταλτικής επιχείρησης να υπάρχει, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερο σώμα αλληλέγγυων που θα αναλάβει ρόλο υπεράσπισης της γειτονιάς.

Καλούμε τους συντρόφους τις συντρόφισσες και τα συντρόφια, τα αλληλέγγυα άτομα και ομάδες, τον αγωνιζόμενο κόσμο και γειτονιές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Αυγούστου, στη Γειτονιά των Κατειλημμένων Προσφυγικών ως ένα οργανικό και ενεργό κομμάτι του αγώνα που δίνεται καθημερινά. Τόσο στις πολιτικές συναντήσεις, στα πολιτιστικά δρώμενα που θα οργανωθούν σε όλη την διάρκεια του μήνα, όσο και στην καθημερινή περιφρούρηση της κοινότητας και της γειτονιάς.

Οι συναντήσεις για τις ολονύκτιες περιφρουρήσεις θα γίνονται στην πλατεία της γειτονιάς (Κουζή & Βεγορίτιδος) στις 12 το βράδυ.

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

sykaexpro_squaext@riseupex.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/91759/