Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα από τις επιχειρήσεις στο ΕΜΠ

Καλούμε τη Δευτέρα 11/09 στις 9.00 στο κτήριο 7 στα δικαστήρια Ευελπίδων σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα 5 συνολικά συλληφθέντα των κατασταλτικών επιχειρήσεων που ακολουθήσαν την εκκένωση και επανακατάληψη του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Πολυτεχνείου.

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Σεπτεμβρίου 16h


1 2 3

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων για τις κατασταλτικές επιχειρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη

Η κρατική επίθεση στις καταλήψεις είναι σταθερή ανά τα χρόνια, ανεξαρτήτως κυβέρνησης και συνεχίζεται (με διαφορετικές μεθόδους και εντάσεις κάθε φόρα) εξαπολύοντας την τελευταία εβδομάδα μια έντονη κατασταλτική πολιτική με μια σειρά εκκενώσεων. Στις 25/08 εκκενώνεται το κατειλημμένο στέκι Άνω - Κάτω Πατησίων και το κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Ζιζάνια, ενώ στις 31/08 γίνεται εκκένωση στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου οπού στην συνέχεια γίνεται ανακατάληψη.

Μέσω των εκκενώσεων επιδιώκεται να μην υπάρχει αμφισβήτηση, αντίσταση και αντίδραση. Οι καταλήψεις αποτελούν χώρους συνάντησης και αγώνα χωρίς ιεραρχία, διακρίσεις και διαχωρισμούς φύλου, φυλής, σεξουαλικότητας. Όσες/οι συμμετέχουν σ`αυτές, συζητούν από κοινού και συνδιαμορφώνουν τις απόψεις τους, έτσι ώστε στην τελική απόφαση να βρίσκει τον εαυτό του, ο καθένας και η καθεμία. Μέσα στις καταλήψεις οργανώνονται μια σειρά πολύπλευρων δράσεων από συλλογικές κουζίνες έως κινήσεις αλληλεγγύης σε αγώνες των από τα κάτω, από εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και μαθήματα αυτομόρφωσης έως συγκρουσιακές πορείες ενάντια σε κράτος, φασιστές, αφεντικά. Επιδιώκουν να μην λειτουργούν σύμφωνα με τα κυρίαρχα πρότυπα αλλά να δίνουν στο σήμερα μια γεύση από μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, αλληλεγγύης. Είναι χώροι που στοχεύουν στην ατομική και συλλογική απελευθέρωση και ως τέτοιους πρέπει να τους υπερασπιζόμαστε.

Από τις κατασταλτικές επιχειρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη προέκυψαν 5 συνολικά συλλήψεις. Εμείς οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στα διωκόμενα συντρόφια, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι κρατικές μεθοδεύσεις απέναντι στον κόσμο του αγώνα δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο παρά να μας κάνουν να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τον αγώνα. Αγωνιζόμαστε με προοπτική κοινών αγώνων ντόπιων μεταναστών/ριων, απέναντι σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης και εξουσίας. Για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και έθνη. Για ένα κόσμο αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας. Για την αναρχία.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Δευτέρα 11/9 στις 9:00 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 7.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΖΙΖΑΝΙΑ, ΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ΑΣΠ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑI Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ

Αναρχικές/οί για την κοινωνική και ταξική επανάσταση (Acte)

πηγή : https://acte.espivblogs.net/2023/09/10/kalesm…


1 2 3

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθεέντα απο τις κατασταλτικές επιχειρήσεις στο ΕΜΠ

από Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Πολυτεχνείου

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα διωκόμενα συντρόφια την Δευτέρα 11/9 στις 9:00 στο κτήριο 7 στα δικαστήρια Ευελπίδων.

Στις 31/8 μετά την εκκένωση και την άμεση επανακατάληψη του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού πολυτεχνείου,ακολούθησαν κατασταλτικές επιχειρήσεις απο τις οποιες προέκυψαν 5 συνολικά συλλήψεις.Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα διωκόμενα συντρόφια την Δευτέρα 11/9 στις 9:00 στο κτήριο 7 στα δικαστήρια Ευελπίδων.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

10 100 1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1626436/