Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18.00

Κάλεσμα στη 3η ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις δολοφονίες της Θεσσαλίας

Κάλεσμα στην 3η ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις δολοφονίες κράτους και κεφαλαίου στην Θεσσαλία.

Ενημέρωση: Το σώμα σιγά σιγά συγκροτείται και μια ομάδα εργασίας ανέλαβε τη συγγραφή του κειμένου-καλέσματος του αυτόνομου πλέον σώματός της, το οποίο θα έρθει προς έγκριση. Στα πλαίσια αυτά άλλαξε και το όνομα του καλέσματος. Ταυτόχρονα επιδιώκεται συχνή επικοινωνία με συντρόφους και κατοίκους της περιοχής για συνεχή ενημέρωση και η συζήτηση για αντανακλαστικό κάλεσμα σε συγκέντρωση στην Αθήνα. Αυτά για την Τρίτη 19/9 μέσα σε ένα κλίμα αντιφάσεων και υποκρισίας από μεριάς ΜΜΕ και πολιτικών και ουσιαστικά απόλυτης αδιαφορίας για τις καταστροφές και τους αφανισμούς ζωών.

Ακολουθεί το κείμενο καλέσματος της πρωτοβουλίας για συγκρότηση σώματος ανοιχτής συνέλευσης:

«Το Καλοκαίρι πυρκαγιές με νεκρούς ανθρώπους, ζώα, κατεστραμμένα δάση και ξεσπιτωμένους. Το Φθινόπωρο πλημμύρες με νεκρούς, εγκλωβισμένους και ουρές περιμένοντας τροφή και νερό από άπληστους καταστηματάρχες ομοϊδεάτες και ομόθρησκους με τους δολοφόνους του Ζακ. Τον Χειμώνα αποκλεισμοί και εγκλωβισμοί σε δρόμους και σπίτια γιατί χιόνισε και νεκροί άνθρωποι στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. Όσο για την Άνοιξη, απανθρακωμένοι στα ιδιωτικοποιημένα τραίνα τους σε μια αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

"Κράτος και κεφάλαιο δολοφονούν.

Χρέος μας η εκδίκηση."

Οι ίδιοι που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ζωών και την προστασία μας στο όνομά μας με άλλοθι μια ψήφο από το ανίδεο κομμάτι μιας κοινωνίας που όλο περισσότερο οδεύει προς τον πάτο και όλο περισσότερο εχθρεύεται όσους αντιστέκονται, οι ίδιοι με επικοινωνιακά παιχνίδια παριστάνουν τους σωτήρες μας ώστε να εξασφαλίσουν τη συνέχεια του κέρδους των ίδιων και των ακόμα μεγαλύτερων αφεντικών τους. Να διασφαλίσουν πως τίποτα δεν θα εμποδίσει τις δυναστείες τους να διαφεντεύουν κάθε τόπο πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων. Η παρακμή δεν έχει τέλος όσο αντίπαλο δέος δεν υπάρχει. Αν η εξουσία δεν φοβάται το τέλος της, η ασυδοσία γίνεται κανονικότητα. Οι αδικαίωτοι νεκροί όμως και οι οικογένειές τους πρέπει να τους στοιχειώνουν μέχρι το τέλος της. Χρέος του κόσμου που αγωνίζεται είναι να αντεπιτεθεί, να εκδικηθεί, να πάρει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του.

Οι νεκροί της Θεσσαλίας των οποίων ο αριθμός με το περίσσιο θράσος της ανηθικότητας αποκρύπτεται είναι απλά ένα παράδειγμα. Μέσα στην προηγούμενη τετραετία οι δολοφονίες κράτους και κεφαλαίου ήταν αναρίθμητες. Από τη διαχείριση του κορωνοϊού έως τους νεκρούς της Πύλου και των Τεμπών. Οι μαζικές καταστροφές δασών και ζωών -ανθρώπινων ή μη- εξίσου αναρίθμητες από τη Β. Εύβοια έως τον Έβρο και την Ρόδο. Όλα στο όνομα του κέρδους, όλα στο όνομα της αλαζονείας που φέρνει η εξουσία.

"Ας γίνουμε από σήμερα το αντίπαλο δέος που θα φέρει το τέλος κράτους και κεφαλαίου,

γιατί αύριο θα είναι αργά..."»

Πρωτοβουλία αναρχικών ενάντια στη δολοφονική πολιτική των φυσικών καταστροφών από κράτος και κεφάλαιο

πηγή : email που λάβαμε στις 14 Σεπτεμβρίου 14h