Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 στις 16.00

Ανοιχτή συνέλευση του ελευθεριακού σχήματος φιλοσοφικής

Ανοιχτή συνέλευση του ελευθεριακού σχήματος φιλοσοφικής.

Την χρονιά που μας πέρασε, οι επιθέσεις που δεχτήκαμε σε όλες τις πτυχές της ζωής μας από το κράτος και το κεφάλαιο ήταν αλλεπάλληλες. Από το κρατικό-καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη μέχρι την μαζική δολοφονία μεταναστ(ρι)ών στην Πύλο, την δολοφονία Κώστα Φραγκούλη και Κώστα Μανιουδάκη από μπάτσους μέχρι την υπόθεση trafficking την 12χρονης στον Κολωνό, από τις πυρκαγιές στον Έβρο μέχρι τις καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Κανένας άλλος κόσμος δεν είναι εφικτός, όσο υπάρχει κράτος και καπιταλισμός.

Και εμείς καλούμαστε να επιστρέψουμε στο πανεπιστήμιο μας, για την αρχή του νέου ακαδημαϊκού έτους. Ένα ελληνικό πανεπιστήμιο αστυνομοκρατούμενο, το οποίο μας εγγυείται τα επί πληρωμή σεμινάρια για την απόκτηση της παιδαγωγικής επάρκειας, το οποίο πιστώνει καταλήψεις για να χτίσει ξενοδοχεία, εκκενώνει στέκια στις σχολές μας και δέρνει φοιτητές/τριες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα της πλήρης εξαθλίωσης και υποτίμησης των ζωών μας και του σύγχρονου ΑΠΘ της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης και μπατσοκρατίας, εμείς επιλέγουμε να οργανωθούμε στην βάση, να δράσουμε συλλογικά και από τα κάτω.

Ανοιχτή συνέλευση του ελευθεριακού σχήματος φιλοσοφικής, Πέμπτη 16:00 στο αυτόνομο στέκι φιλοσοφικής.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ/ΙΣ ΦΟΙΤΗΤ(ΡΙ)ΕΣ - ΕΣΤΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ