Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στις 21.00

Cinεργατική προβολή National Theatre Live: Fleabag (2019) +after indie rock bar

Όταν βλέπουμε μια ευκαιρία για συνεργασία απ' την οποία μπορεί να προκύψει κακό λογοπαίγνιο, αμέσως την αρπάζουμε. Οι ΚΟΤΕΤΣΟΓΕ™️ λοιπόν παρουσιάζουν τα One Sings, the Other Doesn't, National Theatre Live: Fleabag και Frances Ha σε ένα τριήμερο προβολών.

/// National Theatre Live: Fleabag (2019)
Γρασίδια Γεωπονίας - 12/10

Η Fleabag είναι μια 30χρονη millennial που συνεχώς σκοντάφτει σε σημεία της ζωής της, όπως είναι οι σύντροφοι, η δουλειά της, η οικογένεια και η σχέση της με την αδερφή της. Τρώει συνεχώς τα μούτρα της αλλά επιμένει να συνεχίζει κάπως τσακισμένη αλλά χωρίς να χάνει στιγμή το ιδιαίτερα dark χιούμορ της. Στον συγκεκριμένο θεατρικό μονόλογο (στον οποίο είναι βασισμένη και η ομώνυμη σειρά), βλέπουμε την Fleabag να προσπαθεί να κουμαντάρει την χαοτική ζωή της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της καλύτερης της φίλης. Αρνείται οποιαδήποτε βοήθεια από τον περίγυρο της και βρίσκει παρηγοριά στο σεξ και στην εφήμερη αγάπη.
IMDb: https://www.imdb.com/title/tt10702760/
Σκηνοθεσία: Tony Grech-Smith & Vicky Jones
Διάρκεια: 80 λεπτά

🍹 🎉 Και επειδή υπάρχουν πολλές αφορμές για κάνουμε μπαρ αλλά αυτή είναι η καλύτερη, μετά την προβολή θα ακολουθήσει indie rock μπαρ στο Αίθριο.

πηγή : https://fb.me/e/5F7dzz56S
πηγή : email που λάβαμε στις 8 Οκτωβρίου 00h