Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 στις 21.09

(Μεταφέρθηκε) Cult πολύχρωμη, ποιητική προβολή: Endless Poetry (2016) & after bar

Η Cult επιστρέφει για το νέο έτος και σας προσκαλεί σε αυτή την άκρως φαντασμαγορική κινηματογραφική εμπειρία. Αναζητώντας την ποίηση στην πολύχρωμη πραγματικότητα του Αλεχάντρο Γιοντορόφσκι προβάλλουμε την αυτοβιογραφική του ταινία, Endless Poetry.

Endless Poetry (2016), dir. Alejandro Jodorowsky

Η Cult επιστρέφει στις Τετάρτες σας με μια ωδή, περισσότερο από ό,τι ταινία, σε σκηνοθεσία Alejandro Jodorowsky, το Endless Poetry. Σε αυτό το ημι-αυτοβιογραφικό φιλμ που διαδραματίζεται την δεκαετία του 40΄ με 50΄ ακολουθούμε την καλλιτεχνική πορεία του ίδιου καθώς ανακαλύπτει το πάθος του για την ποίηση και αποφασίζει να δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτήν. Ο νεαρός Alejandro συναναστρέφεται με τον μποεμικό κύκλο του Σαντιάγκο και εξερευνάει τόσο το ταλέντο του όσο και την ουσία αλλά και τον σκοπό τής ύπαρξής του. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει μπαρ στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Ώρα: 21.09 | Αίθριο Πολυτεχνείου

Cult returns to your Wednesdays with an ode, rather than a movie, directed by Alejandro Jodorowsky, Endless Poetry. In this semi-autobiographical film set in the 40's to 50's, we follow his artistic path as he discovers his passion for poetry and decides to devote himself completely to it. Young Alejandro mingles with Santiago's bohemian circle and explores his talent, as well as and his essence and purpose of existence. The screening will be followed by an open bar in our favourite atrium of the Faculty of Engineering AUTH.

Time: 21.09 | Atrium of the Faculty of Engineering AUTH

πηγή : https://www.facebook.com/events/s/h-cult-προβ…
πηγή : email που λάβαμε στις 8 Οκτωβρίου 16h