Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 στις 23.59

Καλεσμα σε περιφρουρηση της κοινοτητας των κατειλημμενων προσφυγικων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ - ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ

Η νέα κινηματική χρόνια θα βρει τη γειτονιά μας όπως πάντα. Ανοικτή σε κάθε μορφή κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας και διαδικασίας. Θα τη βρει θωρακισμένη ενάντια στις επιθέσεις του κράτους, τις σκευωρίες και τις προβοκάτσιες.

Το κάλεσμα αυτό γίνεται με σκοπό να πλαισιωθεί η κοινότητα και η γειτονιά των Προσφυγικών, από αλληλέγγυους , ώστε να υπάρχει μια διαρκής παρουσία από τον κόσμο του αγώνα.

Την τελευταία περίοδο το κράτος εξαπολύει λυσσασμένα και επίμονα επιθέσεις ενάντια στις καταλήψεις και τους απελεύθερομενους χώρους αγώνα. Οι κατασταλτικες επιχειρήσεις και οι εκκένωσεις του Αυγούστου αποδεικνυουν τις προθέσεις και τα πλάνα του κράτους για πολλοστή φορά. Απέναντι στα σχέδια και τις επιθεσεις της κυβέρνησης, καλούμε σε περιφρούρηση των χώρων μας, σε αυτοάμυνα σε αντεπίθεση.

Καλουμε σε διανυκτέρευση εντός της κοινότητας, ώστε σε περίπτωση κατασταλτικής επιχείρησης να υπάρχει, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερο σώμα αλληλέγγυων που θα αναλάβει ρόλο υπεράσπισης της γειτονιάς.

Καλούμε τους συντρόφους τις συντρόφισσες και τα συντρόφια, τα αλληλέγγυα άτομα και ομάδες, τον αγωνιζόμενο κόσμο και γειτονιές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της γειτονιάς των Κατειλημμένων Προσφυγικών ως ένα οργανικό και ενεργό κομμάτι του αγώνα που δίνεται καθημερινά. Τόσο στις πολιτικές συναντήσεις, στα πολιτιστικά δρώμενα που θα οργανωθούν σε όλη την διάρκεια του επόμενου διαστήματος , όσο και στην καθημερινή περιφρούρηση της κοινότητας και της γειτονιάς.

Οι συναντήσεις για τις ολονύκτιες περιφρουρήσεις θα γίνονται στην πλατεία της γειτονιάς (Κουζή & Βεγορίτιδος) στις 12 το βράδυ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ - ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΧΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

sykaexpro_squaext@riseupex.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/92129/