Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 στις 18.30

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

Στις 24 του Οκτώβρη, ο λιβανέζος κομμουνιστής Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά θα μπει στον 40o χρόνο κράτησης στις γαλλικές φυλακές. Κατέχει ήδη το θλιβερό προνόμιο να είναι ο παλαιότερος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη.

Μαχητής της παλαιστινιακής αντίστασης με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) και έπειτα με την αντιιμπεριαλιστική μαρξιστική οργάνωση Λιβανέζικες Επαναστατικές Ενοπλες Φράξιες (FARL), πληρώνει το τίμημα της επαναστατικής συνέπειας και της αξιοπρέπειάς του.

Η υπόθεσή του συνιστά ένα τεράστιο πολιτικό και νομικό σκάνδαλο που συνεχίζεται παρότι έχει συμπληρώσει και τυπικά όλες τις προϋποθέσεις για να αφεθεί ελεύθερος.

Αντιμέτωπος με το απροκάλυπτο στήσιμο τρομοδικών, τη φανερή ανάμειξη των ΗΠΑ και τη χειραγώγηση της γαλλικής «κοινής γνώμης» από τον γαλλικό Τύπο, κρατείται ως σήμερα λόγω της άρνησης του γαλλικού κράτους να τον αποφυλακίσει υπό όρο -παρότι το δικαιούται από το 1999- επειδή δεν αποκηρύσσει τις πολιτικές του ιδέες.

Η συγκέντρωση αλληλεγγύης είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του διεθνούς μήνα δράσεων αλληλεγγύης (21 Σεπτέμβρη - 21 Οκτώβρη) με αντίστοιχες συγκεντρώσεις στη φυλακή όπου κρατείται και σε διάφορες πόλεις στη Γαλλία και σε όλον τον κόσμο.

Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση καλεί κάθε συλλογικότητα, κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για ν' ακουστεί δυνατά και από την Ελλάδα η κραυγή:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Παρασκευή 20 Οκτώβρη, 6:30μ.μ.
Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία
(Βασ. Σοφίας 7, απέναντι από τη Βουλή)

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

πηγή : https://palestineresist.gr/network/anakoinose…


1 2 3 4 5 6 7

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΕΖΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ GEORGES ABDALLAH! Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Νίκη στην Αντίσταση!

📌Συγκέντρωση Παρασκευή 20/10, Γαλλική Πρεσβεία, 18.30.

Image

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ GEORGES I. ABDALLAH

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ο George İbrahim Abdallah αποτελεί σάρκα από τη σάρκα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, είναι ένας μαχητής της ελευθερίας, που στρατεύτηκε στην πάλη για την απελευθέρωση του Παλαιστινιακού λαού. Γι'αυτο και φυλακίστηκε από το γαλλικό κράτος το 1984 και τελείως εκδικητικά δεν τον αποφυλάκίζουν ακόμα και σήμερα, μετά από 39 χρόνια. Το γεγονός αυτό αποτελεί προσπάθεια εξόντωσης του, ενορχηστρωμένη από τον ιμπεριαλισμό και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Δικαιούται να αποφυλακιστεί από το 1999, αλλά δεν τον αποφυλακίζουν γιατί δηλώνει ακόμα απερίφραστα αμετανόητος αγωνιστής, στρατευμένος στο πλευρό των εκατομμυρίων ξεριζωμένων και δολοφονημένων Παλαιστινίων. Γιατί δε μετανοεί γι' αυτό και τον εκδικούνται ΗΠΑ-Γαλλία-Ισραήλ.

Ο Abdallah αποτελεί φωτεινό σηματοδότη όλων των κινημάτων ανά τον κόσμο, ένα υπόδειγμα διεθνιστή αγωνιστή που μετεμψύχωσε πλήρως με τη στάση του τη φράση μια ζωή δοσμένη στον αγώνα. Μαχητής της Παλαιστινιακής Αντίστασης με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) και έπειτα με την αντιιμπεριαλιστική μαρξιστική οργάνωση Λιβανέζικες Επαναστατικές Ενοπλες Φράξιες (FARL). Όσο κρατείται στις φυλακές θα μας θυμίζει πάντα πως δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη.

Παράλληλα ο Γαλλικός ιμπεριαλισμός, μαζί με το γερμανικό και όλα τα δυτικά κράτη μαζί με την ανοιχτή στήριξή τους στο σφαγιασμό των Παλαιστινίων που συντελείται από το σιωνισμό, εξαπολύουν και κατασταλτική επίθεση στο κίνημα αλληλεγγύης στο εσωτερικό των χωρών στην Ευρώπη. Μετά τις 7 Οκτώβρη και τη μεγάλη ιστορική αντίσταση των Παλαιστινιακών οργανώσεων, το γαλλικό κράτος απαγόρευσε τη διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι, ποινικοποιεί συλλογικότητες οι οποίες στηρίζουν την Παλαιστίνη όπως η Collectif Palestina Vaincra, διώκει με τον τρομονόμο όποιον/α στηρίζει το Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του. To Samidoun, Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους κηρύχθηκε εκτός νόμου στη Γερμανία και ο συντονιστής, διώκεται και το γερμανικό κράτος θέλει να τον απελάσει, γιατί ως παλαιστίνιος της διασποράς δεν σταμάτησε να αγωνίζεται ενάντια στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό και για την Λευτεριά της Παλαιστίνης.

Καλούμε όλους και όλες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, να διαδηλώσουμε ενάντια στις σφαγές πάντα στο πλευρό των Παλ.Πάνω από 2.500 Παλαιστίνιοι δολοφονημένοι από το σιωνισμό μέσα σε 10 μέρες, ενάντια στη γενοκτονία που διαδραματίζεται από σιωνισμό και ιμπεριαλισμό, με τα εγκλήματα να αυξάνονται διαρκώς, με τον βομβαρδισμό 500 και αμάχων μέσα στο νοσοκομείο Al-Ahli Arab(Al-Maamadani) στη Γάζα, να αποτελεί την πιο αιματηρή σφαγή μετά τη Νάκμπα.

Να φωνάξουμε Λευτεριά στον Αμπνταλλά, Λευτεριά στην Παλαιστίνη, Νίκη στα Όπλα της Αντίστασης.

Στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος για δράσεις αλληλεγγύης, καλούμε όλους και όλες σε συγκέντρωση, στην Πρεσβεία της Γαλλίας, την Παρασκευή 20/10, 18:30!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ GEORGES IBRAHIM ABDALLAH!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΗΠΑ-ΕΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Οκτωβρίου 11h


1 2 3 4 5 6 7

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε αλληλεγγύη με τον κομμουνιστή - επαναστάτη Georges Abdallah

Παρασκευή 20/10 στην Γαλλική Πρεσβεία στις 18.30

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ G.I. ABDALLAH

Τρομοκράτες είναι οι ιμπεριαλιστές και οι σιωνιστές

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

★Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση


1 2 3 4 5 6 7

Λευτεριά στον Λιβανέζο αγωνιστή Ζ. Αμπνταλλά | Ανακοίνωση και κάλεσμα

Κάλεσμα του τοπικού συντονισμού Αθήνας- ΑΠΟ στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Λιβανέζο αγωνιστή Ζ. Αμπνταλλά την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στις 18.30 στη Γαλλική πρεσβεία

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΖΩΡΖ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ

που βρίσκεται κρατούμενος για 39 χρόνια στις φυλακές του γαλλικού κράτους

Ο Ζ. Αμπνταλλά δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σε νεαρή ακόμα ηλικία, μέσα από τις γραμμές του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, και αργότερα συμμετείχε στην ίδρυση της Ένοπλης Επαναστατικής Λιβανέζικης Φράξιας. Μέχρι τη σύλληψή του πολέμησε ενάντια στο ισραηλινό κράτος και το καθεστώς κατοχής που επέβαλε σε μεγάλο μέρος των παλαιστινιακών εδαφών και στον νότιο Λίβανο. Ήδη, μετά τον πόλεμο των έξι ημερών το 1967 και τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο του 1973, το Ισραήλ είχε επεκτείνει την κυριαρχία του στην παλαιστινιακή γη, και η αυξανόμενη επεκτατικότητά του οδήγησε στην εισβολή του στον νότιο Λίβανο αρχικά και στην προέλασή του λίγα χρόνια αργότερα, το 1982, μέχρι την πρωτεύουσα Βηρυττό και τη σφαγή χιλιάδων παλαιστινίων στη Σάμπρα και τη Σατίλα.
Μέσα σε αυτή τη συγκυρία και καθώς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν χώρα ενέργειες σε βάρος αμερικανικών και ισρηλινών στόχων στο πλαίσιο διεθνοποίησης του αγώνα, ο Ζ. Αμπνταλλά θα συλληφθεί το 1984 στη Γαλλία κατηγορούμενος για κατοχή πλαστών στοιχείων ταυτότητας και θα καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση. Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, και κάτω από την πίεση των αμερικανικών και ισραηλινών αρχών, θα δικαστεί εκ νέου και θα καταδικαστεί σε ισόβια για την εκτέλεση ενός αμερικανού στρατιωτικού και ενός ισραηλινού πράκτορα.
Καθ' όλη τη διάρκεια της πολύχρονης φυλάκισής του θα κρατήσει μια συνεπή μαχητική και αγωνιστική στάση συμμετέχοντας σε απεργίες πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους κρατούμενους στα λευκά κελιά της Τουρκίας, σε Βάσκους και Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους και θα συνεχίσει να μιλά και να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από την ισραηλινή κατοχή. Παρά το γεγονός ότι από το 1999 δικαιούται την υφ' όρον αποφυλάκισή του, όλες οι αιτήσεις του απορρίπτονται από το γαλλικό κράτος που ευθυγραμμίζεται με την εκδικητική απαίτηση του κράτους των ΗΠΑ και του Ισραήλ να παραμείνει φυλακισμένος εξαιτίας της αγωνιστικής του στάσης όλα αυτά τα χρόνια. Η υπόθεση του Αμπνταλλά είναι συνδεδεμένη με τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, ο οπoίος με μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές αντιστέκεται ενάντια στον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί στη Λωρίδα της Γάζας - από γης, αέρος και θάλασσας- με το "τείχος ασφαλείας" που κατασκέυασε το Ισραήλ και τις επιδρομές του ισραηλινού ναυτικού και αεροπορίας. Απέναντι στην διαρκή επιθετικότητα του ισραηλινού κράτους με δολοφονίες, φυλακίσεις και βασανιστήρια σε βάρος των Παλαιστίνιων, με τη συνεχή επέκταση των εποικισμών μέσα στα εναπομείναντα παλαιστινιακά εδάφη και την μεταφορά της πρωτεύουσας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, αλλά και ειδικά στη σημερινή συνθήκη όπου ο λαός της Παλαιστίνης δέχεται την άγρια, ωμή και δολοφονική επίθεση του κράτους του Ισραήλ σε μαζική κλίμακα τόσο σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας με βομβαρδισμούς σε σπίτια, δρόμους, νοσοκομεία, σχολεία, υποδομές σίτισης, ενημέρωσης και στέγασης, με χιλιάδες νεκρούς μεταξύ των οποίων εκατοντάδες παιδιά και με πλήρη στέρηση πόσιμου νερού και ανεφοδιασμού σε τρόφιμα και υλικά περίθαλψης όσο και στη δυτική όχθη με απολύσεις, με διώξεις, ξυλοδαρμούς, δολοφονίες δεκάδων Παλαιστινίων και πογκρόμ, ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να μάχεται σκληρά κι επίμονα για την επιβίωση, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του με μόνους συμμάχους του τους αγωνιζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στις 24 Οκτώβρη ο Ζ. Αμπνταλλά συμπληρώνει 39 χρόνια έγκλειστος στις φυλακές του γαλλικού κράτους, το οποίο σήμερα μπροστά στις μαζικές διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη που πραγματοποιούνται σε πόλεις της Γαλλίας, καταστέλλει όσους βρίσκονται στο δρόμο, απαγορεύει τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό και ποινικοποιεί τα σύμβολά του. Ο Ζ. Αμπνταλλά βρίσκεται φυλακισμένος γιατί στρατεύθηκε με όλες του τις δυνάμεις στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού, γιατί στάθηκε απέναντι στην ισραηλινή κατοχή και τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ και οι σύμμαχοί του, γιατί εξακολουθεί να μάχεται απέναντι στην εκμετάλλευση και την καταπίεση.
Βρισκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό όλων των αγωνιζόμενων σε κάθε μεριά του κόσμου, στους αγώνες των καταπιεσμένων για ελευθερία, ισότητα και αξιοπρέπεια. Και δεν θα αφήσουμε κανέναν αγωνιστή όμηρο στα χέρια του κράτους!

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

πηγή : https://apo.squathost.com/lefteria-ston-livan…


1 2 3 4 5 6 7

Λευτεριά στον κομμουνιστή επαναστάτη Ζ.Ι Αμπνταλά- Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση (Συγκέντρωση 20/10 6.30μμ Γαλλική Πρεσβεία)

"Σύντροφοι, η Παλαιστίνη σήμερα συνεχίζει να έχει καθημερινά νεαρούς μάρτυρες. Η αντίσταση συνεχίζεται. Και σίγουρα θα συνεχίζεται, όσο υπάρχει κατοχή. Φυσικά, οι παλαιστινιακές μάζες μπορούν να υπολογίζουν, περισσότερο από ποτέ, στην ενεργό αλληλεγγύη σας. Φυσικά γνωρίζουν καλά τη θέση του γαλλικού ιμπεριαλισμού που επιδιώκει με κάθε τρόπο να στηρίξει τη σιωνιστική οντότητα. Ας ανθίσουν χίλιες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη και το μεγάλωμα της Ιντιφάντα! Αλληλεγγύη στην αντίσταση στις σιωνιστικές φυλακές, στα κελιά της απομόνωσης στο Μαρόκο, την Τουρκία, τις Φιλιππίνες και αλλού στον κόσμο!Ο καπιταλισμός δεν είναι παρά βαρβαρότητα. Τιμή σε όλους όσους αντιστέκονται με ότι μέσα διαθέτουν! Σύντροφοι, μαζί θα κερδίσουμε θα κερδίσουμε μόνο μαζί!»

Ζορζ Ι. Αμπνταλά, 19 Μαρτίου 2016, Γαλλικές Φυλακές Λανμεζάν

Στις 24 Οκτώβρη 2023 ο Λιβανέζος κομμουνιστής επαναστάτης της Παλαιστινιακής Αντίστασης Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλά, συμπληρώνει 39 χρόνια αιχμάλωτος στις γαλλικές φυλακές. Ο Αμπνταλά από τα 19 του χρόνια, το 1971, στρατεύθηκε με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και το 1978 τραυματίστηκε σε μάχη εναντίον σιωνιστικών στρατιωτικών δυνάμεων που εισέβαλαν στον Λίβανο. Το 1980 συμμετείχε στη συγκρότηση της μαρξιστικής αντιιμπεριαλιστικής οργάνωσης "Ενοπλη Επαναστατική Λιβανέζικη Φράξια", η δράση της οποίας έφτασε και στη Γαλλία με την εκτέλεση το 1982 του στρατιωτικού ακόλουθου της Αμερικάνικης πρεσβείας στο Παρίσι, και του δεύτερου γραμματέα - και πράκτορα της Μοσάντ- της ισραηλινής πρεσβείας στο Παρίσι. Στις 24 Οκτωβρίου του 1984 ο Αμπνταλά συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές με τη κατηγορία της κατοχής πλαστού διαβατηρίου και τρία χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τις δύο εκτελέσεις.

Σήμερα ο Αμπνταλά είναι ο μακροβιότερος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη. Αυτό είναι το κόστος της ολοκληρωτικής στράτευσης του στον αγώνα ενάντια στην ιμπεριαλιστική και σιωνιστική τυραννία. Ήδη από το 1999 οι γαλλικές αρχές του στερούν την υφ' όρων αποφυλάκισή του στέλνοντας σαφές μηνύματα εκδίκησης και παραδειγματισμού προς όσους και όσες αντιστέκονται στην τρομοκρατία των ΗΠΑ και του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ. Σε εκείνους και εκείνες που δεν λυγίζουν μπροστά στον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό, μα τιμούν τους αγώνες και το αίμα του παλαιστινιακού λαού και της αντίστασης του και στέκονται με κάθε μέσο στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

Στεκόμαστε στο πλευρό των καταπιεσμένων λαών για ελευθερία και αξιοπρέπεια, στον αγώνα για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, σάρκα από τη σάρκα της οποίας είναι Ζ.Ι Αμπνταλά.

Πολύ περισσότερο σήμερα που ο παλαιστινιακός αγώνας βρίσκεται στο κρισιμότερο του σημείο, πολύ περισσότερο σήμερα που η φιλοσιωνιστική πολιτική των κρατών της Ε.Ε αποτυπώνεται με την όλο και αυξανόμενη καταστολή των κινημάτων αλληλεγγύης στον μαχόμενο λαό της Παλαιστίνης. Η διεθνιστική αλληλεγγύη ποινικοποιείται με συντρόφους από τα κινήματα αλληλεγγύης να αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης. Την ώρα που η αποκλεισμένη από τα βασικά μέσα επιβίωσης Γάζα βομβαρδίζεται ασταμάτητα με χιλιάδες νεκρούς, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απαγορεύουν διαδηλώσεις αλληλεγγύης και νομοθετούν νέους τρομονόμους. Ο κατασταλτικός παροξυσμός της Γαλλικής κυβέρνησης έφτασε στο σημείο να συλλάβει προ λίγων ημερών την 72χρονη αγωνίστρια του Λαϊκού Μετώπου για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης Maryam Abu Daqa. Η Maryam Abu Daqa βρισκόταν στην Γαλλία με βίζα 50 ημερών για να συμμετάσχει σε συνέδρια για τα δικαιώματα των γυναικών και του Παλαιστινιακού ζητήματος, αλλά κηρύχθηκε δημόσιος κίνδυνος από το Υπουργείο Εσωτερικών και τέθηκε υπό κατ οίκον περιορισμό.

Στα πλαίσια του διεθνούς καλέσματος δράσεων αλληλεγγύης για την απελευθέρωση του G.I. Abdallah μετά από 39 χρόνια αιχμαλωσίας, καλούμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη γαλλική πρεσβεία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στις 18.30.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ GEORGE IBRAHIM ABDALLAH - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ταξική Αντεπίθεση


1 2 3 4 5 6 7

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΩΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ο Ζώρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά αποτελεί το μακροβιότερο πολιτικό κρατούμενο στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές του Γαλλικού Ιμπεριαλισμού για 39 χρόνια. Έιναι κομμουνιστής επαναστάτης, αγωνιστής του λαού, που στρατεύτηκε στην υπόθεση της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης, οργανωμένος στην Παλαιστινιακή Αντίσταση με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) και έπειτα με την αντιιμπεριαλιστική μαρξιστική οργάνωση Λιβανέζικες Επαναστατικές Ενοπλες Φράξιες (FARL).

Ένας διεθνιστής αγωνιστής που έδωσε τη ζωή του για τη λευτεριά της Παλαιστίνης και συνάμα όλων των λαών που καταπιέζονται από τον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό. Γι'αυτο και φυλακίστηκε από το γαλλικό κράτος το 1984 και τελείως εκδικητικά δεν τον αποφυλάκίζουν ακόμα και σήμερα, μετά από 39 χρόνια. Το γεγονός αυτό αποτελεί προσπάθεια εξόντωσης του, ενορχηστρωμένη από τον ιμπεριαλισμό και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Δικαιούται να αποφυλακιστεί από το 1999, αλλά δεν τον αποφυλακίζουν γιατί δηλώνει ακόμα απερίφραστα αμετανόητος αγωνιστής, στρατευμένος στο πλευρό των εκατομμυρίων ξεριζωμένων και δολοφονημένων Παλαιστινίων. Γιατί δε μετανοεί γι' αυτό και τον εκδικούνται ΗΠΑ-Γαλλία-Ισραήλ. Γιατί αποτελεί σάρκα από τη σάρκα του Παλαιστινιακού Λαού, της Αντίστασης και των κρατουμένων του.

Παράλληλα ο Γαλλικός ιμπεριαλισμός, μαζί με το γερμανικό και όλα τα δυτικά κράτη μαζί με την ανοιχτή στήριξή τους στο σφαγιασμό των Παλαιστινίων που συντελείται από το σιωνισμό, εξαπολύουν και κατασταλτική επίθεση στο κίνημα αλληλεγγύης στο εσωτερικό των χωρών στην Ευρώπη. Μετά τις 7 Οκτώβρη και τη μεγάλη ιστορική αντίσταση του Παλαιστινιακού Λαού και τον οργανώσεών του, το γαλλικό κράτος απαγόρευσε τη διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι, ποινικοποιεί συλλογικότητες οι οποίες στηρίζουν την Παλαιστίνη όπως η Collectif Palestina Vaincra, διώκει με τον τρομονόμο όποιον/α στηρίζει το Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του. To Samidoun, Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους κηρύχθηκε εκτός νόμου στη Γερμανία και ο συντονιστής, διώκεται και το γερμανικό κράτος θέλει να τον απελάσει, γιατί ως παλαιστίνιος της διασποράς δεν σταμάτησε να αγωνίζεται ενάντια στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό και για την Λευτεριά της Παλαιστίνης.

Καλούμε όλους και όλες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, να διαδηλώσουμε ενάντια στις σφαγές πάντα στο πλευρό των Παλαιστινίων. Πάνω από 2.500 Παλαιστίνιοι δολοφονημένοι από το σιωνισμό μέσα σε 10 μέρες, ενάντια στη γενοκτονία που διαδραματίζεται από σιωνισμό και ιμπεριαλισμό, με τα εγκλήματα να αυξάνονται διαρκώς, με τον βομβαρδισμό 500 και αμάχων μέσα στο νοσοκομείο Al-Ahli Arab(Al-Maamadani) στη Γάζα, να αποτελεί την πιο αιματηρή σφαγή μετά τη Νάκμπα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΗΠΑ-ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10, 18.30

Συνέλευση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

πηγή : email που λάβαμε στις 20 Οκτωβρίου 13h


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κομμουνιστή επαναστάτη George Abdallah | Παρασκευή 20/10 στις 6:30μμ - Γαλλική Πρεσβεία (Αθήνα)

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο επίκαιρη στιγμή, για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον, για 39 χρόνια πολιτικό κρατούμενο, κομμουνιστή - επαναστάτη George Abdallah.

Γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε, ο Παλαιστινιακός λαός, για ακόμη μια φορά γράφει με αίμα τις σελίδες της ιστορίας των εθνικοαπελευθερωτικών-αντιιμπεριαλιστικών αγώνων των λαών ολόκληρου του κόσμου.

Και ο George Abdallah, είναι το υπόδειγμα αυτό του κομμουνιστή-αγωνιστή, που αποτελώντας οργανωμένο τμήμα της ένοπλης λαϊκής αντίστασης των επαναστατικών οργανώσεων του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, κατόρθωσε μέσα από την δράση του να προκαλέσει συντριπτικά πλήγματα στον ευρωατλαντικό ιμπεριαλιστικό άξονα θανάτου, μετατρέποντας και αυτός σαν τμήμα των λαών που αγωνίζονται με το όπλο στο χέρι τους ιμπεριαλιστές σε χάρτινες τίγρεις.

Και πάλι, για ακόμη μια φορά, οι λαοί απέναντι στο τείχος της αντίδρασης που υψώνει ο ιμπεριαλιστικός άξονας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, οι δυτικοί σύμμαχοί του- ΙΣΡΑΗΛ, Ν.ΚΟΡΕΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ- δηλαδή ο παλιός αποικιοκρατικός κόσμος, θα συντρίψουν τον ιμπεριαλισμό και τον ναζισμό, θα πάρουν στα χέρια τους την λευτεριά, την ανεξαρτησία,την λαϊκή δικαιοσύνη .

Η συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ της απελευθέρωσης του George Abdallah,αποτελεί ταξικό-αντιιμπεριαλιστικό-αντιφασιστικό και διεθνιστικό καθήκον τόσο απέναντι στον Παλαιστινιακό και Λιβανέζικο λαό, όσο και στους λαούς ολόκληρης της γης, για να σπάσει το μονοπώλιο της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, για να ανοίξει μέτωπο απέναντι στην εξαρτημένη άρχουσα τάξη και την κυβέρνηση της, για να διαμορφωθεί το αναγκαίο ρήγμα απέναντι στον ευρωνατοϊκό άξονα θανάτου και τους συμμάχους του.

Στεκόμενοι πλάι-πλάι με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης, καλούμε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, κάθε νέα και νέο, κάθε αντιφασίστα και αντιιμπεριαλιστή σε πλατιά συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στην Γαλλική Πρεσβεία στις 18:30.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ GEORGE IBRAHIM ABDALLAH

Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΙΓΡΕΙΣ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πολιτικός-Χώρ…